Големи сте веселяци:)
Квото ви кажат, и вече дисут тука:) Я някой да ми обясни, как ядрени взривове спират планетарно магнитно поле, че това наистина много ме вълнува!!!
>
Навремето,и руснаци и американци та даже и французите масово правеха надземни и подземни ядрени опити,и това по никакъв начин не е повлияло на магнитното поле на Земята,руснаците стугнаха даже го надземен 80 мегатонен екперимент
Не че неможе да повлияе:напротив,но за да спре,и то само теоретично е нужен огромен взрив,или по право огромна ЕМП вълна породена от огромен взрив
не си спомням къде точно,но преди години бях чел че е нъжен ядрен процес със мошност 2х10 на 19 степен тона за тая цел,което би оставило кратер със размерите на Луната,ако Земята оцелее въобще:да не говорим че раните от такъв апокалипсис не биха се заличили до края на Вселената
Според мен нито тук,нито на марс е имало някакви колосални ядрени екплозии,всичко което се изписва и приказва е със цел фурор за жълтата преса
Нищо чудно на марс да е имало поле,живот и тнт:имало е вулканична дейност,им то в големи мащаби