Многократно казах, че Истина няма само на едно място
Точно това казва Луцифер, облян в светлина като дава Книгата на Мормон, на един
масон който основава Църквата на Мормон и си мисли, че това е ангел.
Точно това казва и като дава пръстена на Соломон, който мисли че му го дава Архангел Михаил.
Има различни виждания, спрямо степента на разбиране на реалността. Точно затова никой от нас няма истината, имаме само части от нея.
Противно на твоето мнение обаче,
Истината е само една, защото различните места, предполагат различни истини.
Дори още повече - в 3Д, Истина, в чист вид, има само на ЕДНО място... Вътре в душата. Всяка друга "истина" е осветена от фалшивата светлина на тези "ангели" и благодарение на това преминава през 5те (или 6те) сетива.
Още един пример ще дам за заблуждения.
Когато се вдига меча, това не е нищо повече от един
обърнат кръст, използван в миналото за превръщане на битките в ритуални жертвопринушения, за падналите ангели на Луцифер. Нещо което масоните и техните господари използват и в днешно време, но с други методи.
вярвай на папата ти...
Никъде не съм писал, че вярвам на папата...
Според мен католицизма е ВЕЩЕРСТВО, където ритуалите и олтарите са много близки с масонското вещерство.
Точно тези заключения, които правиш в този си пост са свързани с нещо, което си възприел но дори не знаеш защо си го възприел, просто така ти е било наложено едно време.
Знам защо съм възприел тези изводи, елементарно е.
По делата ще ги познаете!
Не казвам, че "всички масони са лоши". Има и добри хора, или поне такива които са искали да правят добро. Но самата ДОКТРИНА и тези над нея - са от Тъмните.
Пак казвам - По делата ще ги познаете!
Дръж си съзнанието отворено, защото си нямаш на представа и ти нито какво е Светлина, нито пък какво са масонските ритуали.
Същото трябва да правят и тези, които си мислят представа какво са и какво не.
Все още чакам кометрари за кое греша и
защо 
Ами църковното символично пиене на кръвта на Христос и яденето на плътта му? Как ги определяш ти тези ритуали? Ами лъжите в доктрините за какво служат според тебе? Защо липсват най-важните евангелия в Библията и изобщо изучил ли си ти днешното така наречено Християнство кой го е създал, как, защо и на какво е базирано?
Слаб начин за манипулация на четящите тук.
Никъде не съм казал, че те не са изопачени! Или с други думи какво? Слабо мислещите като четат това да си помислят - "ето тоя е християнин и масона му показа че неговите неща грешни, знчи масоните са прави". Много дясно мислене, лишено точно от това за което претендират ложите - духовност.