Нека говорим за ваксината против тетанус, защото явно не четете каквото пиша, какво останало за документи, филми, че дори и видео клипове...
Тетанус казваш? Коя ваксина слагат за тетанус?
Не беше ли тетадиф, най-често използваната?
Я да направим дисекция на
тетадиф.
Съдържание:
Пречистен
тетаничен токсоидПречистен дифтериен токсоидАЛУМИНИЕВ ХИДРОКСИДТИОМЕРСАЛНатриев хлорид, вода за ижекции...От листовката:
Имунитетът се засилва след реимунизация и се счита, че продължава от 5 до 10 години.От тук могат да се правят следните изводи:
-
Вярваш, че допълнителната ваксина направена от теб ще подейства

- Не вярваш, че ваксината направена в
задължителния ИК ще подейства!
- Не вярваш, че съдържанието на алуминий и живак ще подейства зле
на тебНе знам дали си даваш сметка, но в книгата
Evidence of harm се говори точно за тази вреда! Знам, че медицината отхвърля всички връзки между което и да е заболяване и живак във ваксините! Табу е да се говори за живака, които дори вече не се бил използвал във ваксините от 2001ва, нищо че го пише в листовките...
Е, дори и да е така, какво става с всички, родени преди 2001-ва? Както и да е. Нека видим какво пише медицинско лице относно тетанус:
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
"Причинява се от пръчковидна спороносна бактерия, наречена още бацил от рода клостридий. Бактериите живеят в червата на селскостопанските животни и със сигурност и на човека в аеробни условия и при тези условия са безобидни, до момента, когато попаднат в анаеробни(без-кислородни) условия, метаболизма им се превключва и започват да произвеждат силен токсин, на който се дължи болестта тетанус. Анаеробни условия са само ако има рана с некрози в нея, при никакви други условия. Близко е до ума, че когато раната се обработи хирургически щателно, условия за анаеробна инфекция не могат да се създадат.
Има рани, като огнестрелните, които не могат да се обработят 100% и тук е ролята на антибиотиците, които също играят роля в предотвратяването на тетануса. Ваксината е всъщност тетаничен анатоксин, който е тетаничен токсин, обработен с формалдехид, за да загуби токсиините си свойства и да запази само антигенните си такива. Лично аз допускам, че би могла да върши известна работа, но формалдехида в него не ми харесва, но не можем да знаем това, защото ако раната се обработи както трябва или е на място с интензивно кръвоснабдяване няма да се създадат анаеробни условия. Винаги съм се питала, защо точно тетануса плаши всички, що не се плашат от газгангрената, тя е не по-малко опасна и разпространена, ама за нея никой не ваксинира.
Между другото съм се наранявала дълбоко и лошо със стъкло на зеленчуковите борси, вече бях със връзки, отидох в спешния кабинет, попаднах на познат ортопед, той извади стъклата, заши ме, обаче когато го попитах за анатоксин ми каза следното "хич не ти е притрябвал", защо ли?"
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Направи ли впечатление на всички, че тетанус се развива в без-кислородна среда?
А знаете ли че кръвта е много богата на кислород и наличието й отхвърля тетанус, дори и да сте под земята?
А съвсем отделна тема е, че живак и алуминий имат кумулативен (натрупващ се), ефект, особено на най-смъртоносният елемент познат на човечеството -
ЖИВАК! Казват, че алуминият е дори по-опасен, особено имайки предвид връзката му с алцхаймер.
Има едно нещо наречено мастна тъкан на мозъка! Там се натрупват тежки метали, причинявайки по-малка вреда, ако попаднат из други части на тялото. Изчистването му оттам е супер трудна задача и често изпълнението и отнема около един човешки живот.
Трябва ли да пиша колко отровен е формалдехид за всички живи организми, когато повечето от нас си спомнят от часове по биология за запазени трупове на жаби?!
Малко смущаващ е фактът, че точно против тетанус ваксината действа седмици, дори и дни, ако приемем, че антитела осигуряват каквато и да е защита!