Автор Тема: Ваксини  (Прочетена 499960 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Black Adder

• Администратор и Собственик на XNETBG.NET
  • Доста Писал
  • Публикации: 1 785
Re: Ваксини
« Отговор #900 -: Юни 10, 2012, 16:35:26 pm »
Princess_Deja, понеже се активира доста в тази тема, подобно на пишещите преди мен, ще ти препоръчам да прочетеш от 1 до 58 страница тази дискусия преди да се впуснеш пак в дълги и безсмислени разсъждения. За твое добро е. /което важи и за другите теми в които напоследък пишеш с охота/
Когато сменят овчаря, само овцете си мислят, че се е сменил и стопанина.

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
  • Публикации: 2 256
« Отговор #901 -: Юни 10, 2012, 16:41:28 pm »

Мога да отбележа, че ваксинираните живи деца са в пъти повече от неваксинираните. И в един момент нищо не ги прави по-лоши от ограничените и фалшиво-моделирани по образ, подобие и разбиране човешко.

.
Професорке...ай ако обичаш да разясниш кво точно имаш предвид.
А за всичко останало дето си изписала..Важи с пълна сила и ако обърнеш нещата от другата страна..

Неактивен Princess_Deja

• Пишещ
  • Публикации: 581
« Отговор #902 -: Юни 11, 2012, 21:57:54 pm »
Thank You Black Adder for the concern!

По темата споделям (вече само) информация... без да пиша "дълги и безсмислени мнения".

Предотвратява заболяването, а не го лекува

Цитат

Разработват ваксина срещу Паркинсон

....

Ваксината е насочена срещу белтъка алфа-синуклеин, който се открива при част от пациентите с Паркинсон, конкретно с автозомно-доминантната форма на болестта.

Алфа-синуклеинът е протеин, който се натрупва при невроните във вид на телца на Леви. Препаратът провокира изработването на антитела срещу него от организма, с което може да се предотврати натрупването на плаки при невроните.

Първоначално експерименталният препарат е изпитан с доброволното участие на 32 души с Паркинсон. Резултатите не показват странични ефекти и се намира добра поносимост от тях.

Изследователската дейност се подкрепя от американската фондация "Майкъл Фокс", която инвестира в проекта към 1,5 млн щатски долара.

Болестта на Паркинсон е едно от най-честите невродегенеративни заболявания, което засяга особено хората от европеидната раса.

...

http://www.dnes.bg/health/2012/06/08/razrabotvat-vaksina-sreshtu-parkinson.160865

N.B. интересни мнения има на хората в предните страници. Жалкото е, че преобладаваха доста ... ограничени разбирания, дори след включване и участие на лекар/и. Клипчетата в тубата имат по-страшно промиващо въздействие от всяка наука и религия...  :o :(
« Последна редакция: Юни 11, 2012, 22:02:24 pm от Princess_Deja »
"These are the times that try man`s souls" Thomas Paine

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
« Отговор #903 -: Юни 11, 2012, 22:54:51 pm »
Е не..за тва пляскаш пост като чаршаф!Не разбрах там по-горе..квот си писала..Хич не ми се измъквай,ми обясни конкретно за"подобията човешки" :diablo:

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
« Отговор #904 -: Юни 11, 2012, 22:59:27 pm »
Тъпчат ни отвсякъде с алуминий, пък после си бий ваксина против паркинсон. Много умно, няма що.

Неактивен Black Adder

• Доста Писал
« Отговор #905 -: Юни 11, 2012, 23:05:45 pm »
Важното е, принцесите да са доволни. Те вярват на българската и световната медицина и се имунизират както, когато и срещу каквото им кажат. Зер, фармацефтите нали затова работят - за наше добро, те искат да няма болни и страдащи  :D :D :D

Неактивен bogoizbrania

• Пишещ
  • Публикации: 919
  • Homo Supermenos!
    • Олтар на непознатия Бог
« Отговор #906 -: Юни 11, 2012, 23:36:14 pm »
Значи няма да лекуваме никого, но ако някой е здрав то е поради ваксината. Това е най-гениалното нещо, което мога да намеря наоколо.
Soli Deo Gloria!

Неактивен mitko

• Доста Писал
  • Публикации: 1 832
  • Не прави това, което не искаш да ти се случва
    • профил
« Отговор #907 -: Юни 12, 2012, 15:32:31 pm »
http://polezni-linkove.hostzi.com/Vaksinata-na-straha-sovershenno-sekretno-vakcina-straha.html
        Филмче  за  всички  привърженици  на  ваксинирането!
"Въображението е по важно от знанието" Айнщайн

Неактивен XVisible

• Четящ
  • *
  • Публикации: 157
    • Тук трупам всичко преведено от мен и не само...
« Отговор #908 -: Юни 12, 2012, 18:25:08 pm »
А на http://download.vaksinite.info/ колко още съм събрал ;) Остави друго, ами и още идват...
В момента събирам книги и ocr-вам ;)

Неактивен Princess_Deja

• Пишещ
« Отговор #909 -: Юни 12, 2012, 20:01:21 pm »
В известна степен разбирам защо не трябва да се пишат дълги мнения. Защото или не се четат внимателно целите или не се разбират.

Сигурна съм, че има достатъчно материали за вредни последствия от ваксини. Дори да ги съберете всички накуп и да направите елементарна сметка, колко са спрямо тези без последствията, мисля че пак процента им ще е нищожен в полза на "ваксинираните", но неуспели да мутират.
Заради този род материали, сигнали, оплаквания и вгорчаващи живота факти по-горе написах нещо относно "риск"- няма да се впускам подробно в обяснения за това понятие, особено касаещо научни изследвания, но е добре да се има предвид винаги при взимане на каквото и да е решение.

И важното, което искам да напиша.

За да се докаже ВРЕДАТА от ваксините
 /първо е посочено някъде по страниците от човекът, който е отбелязъл, че е лекар. След това го открих като обяснение на сайта на СЗО/
се налага да вземем определен брой новородени, НО и техните клонинги. Защо? Защото се намесва и промяна на ДНК от ваксините, като страничен и нежелан ефект.
Т.е. на едните се бият ваксините (уточнявам, всички до 6 годишна възраст), а на другите със същото ДНК не се бият.
Отглеждат се при еднакви условия. Климат (четири сезона). Хранят се с еднаква храна. Абсолютно нестерилно обаче, т.е. храни и продукти, които биха яли и без да са обект на експеримент като са в реалния живот от обикновен магазин- и са здравословни в определени граници. За неваксинираните, ако се налага нека и суровоядство да е. И тогава, бих могла да се съглася, че ако тези без ваксината не се разболеят или покажат добри резултати от изследванията, за разлика от връхлетените от атипични дерматити, алергии и спин- тогава ... обещавам внуците ми живот и здраве да не ги ваксинирам в никакъв случай.

Неактивен stoicho85

• Четящ
  • *
  • Публикации: 105
« Отговор #910 -: Юни 12, 2012, 20:16:51 pm »
Има си и други имуностимуланти и имуномодулатори, който помагат на организма да се бори с разните болести.
Бях гледал д-р Папазова, точно тя казваше, че природата е създала доста такива и не е нужно, а даже е вредно да разчитаме на някоя фармацевтична компания да произвежда ваксини и добавки за имунната ни система.
Аз даже вече не помня от кога не съм се ваксинирал, но в крайна сметка все сам си решава.

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
« Отговор #911 -: Юни 12, 2012, 20:22:24 pm »

Никой няма право да те принуждава да излагаш на риск здравето си.Пък дори и минимален

Неактивен Princess_Deja

• Пишещ
« Отговор #912 -: Юни 12, 2012, 20:45:13 pm »
Има си и други имуностимуланти и имуномодулатори, който помагат на организма да се бори с разните болести.
Бях гледал д-р Папазова, точно тя казваше, че природата е създала доста такива и не е нужно, а даже е вредно да разчитаме на някоя фармацевтична компания да произвежда ваксини и добавки за имунната ни система.
Аз даже вече не помня от кога не съм се ваксинирал, но в крайна сметка все сам си решава.

Ваксината не е имуностимулант. Струва ми се, че дори не е ясно какво е имунна система, май, но нейсе.

« Последна редакция: Юни 13, 2012, 21:14:07 pm от Mirotvorec »

Неактивен stoicho85

• Четящ
  • *
  • Публикации: 105
« Отговор #913 -: Юни 12, 2012, 20:54:48 pm »
"Имунната система е съвкупност от органи, тъкани, клетки и техни продукти, изграждащи динамична физиологична система, която осъществява имунния отговор. Основната функция на имунната система е да разпознае и да неутрализира проникналите от външната среда, чужди за организма и представляващи заплаха вещества (антигени), както и да реагира на неопластични промени на организма (тумори и др.)."
Според http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0%BC%D1%83%D0%BD%D0%BD%D0%B0_%D1%81%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B0

Никой не съм тръгнал да убеждавал в нещо , още повече да го съдя за неговите действия.Както казах и по-горе всеки сам си решава.

Неактивен Black Adder

• Доста Писал
« Отговор #914 -: Юни 12, 2012, 22:12:16 pm »
Дайте малко по-кротко и по темата, ако обичате!

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27