В известна степен разбирам защо не трябва да се пишат дълги мнения. Защото или не се четат внимателно целите или не се разбират.
Сигурна съм, че има достатъчно материали за вредни последствия от ваксини. Дори да ги съберете всички накуп и да направите елементарна сметка, колко са спрямо тези без последствията, мисля че пак процента им ще е нищожен в полза на "ваксинираните", но неуспели да мутират.
Заради този род материали, сигнали, оплаквания и вгорчаващи живота факти по-горе написах нещо относно "риск"- няма да се впускам подробно в обяснения за това понятие, особено касаещо научни изследвания, но е добре да се има предвид винаги при взимане на каквото и да е решение.
И важното, което искам да напиша.
За да се докаже ВРЕДАТА от ваксините
/първо е посочено някъде по страниците от човекът, който е отбелязъл, че е лекар. След това го открих като обяснение на сайта на СЗО/
се налага да вземем определен брой новородени, НО и техните клонинги. Защо? Защото се намесва и промяна на ДНК от ваксините, като страничен и нежелан ефект.
Т.е. на едните се бият ваксините (уточнявам, всички до 6 годишна възраст), а на другите със същото ДНК не се бият.
Отглеждат се при еднакви условия. Климат (четири сезона). Хранят се с еднаква храна. Абсолютно нестерилно обаче, т.е. храни и продукти, които биха яли и без да са обект на експеримент като са в реалния живот от обикновен магазин- и са здравословни в определени граници. За неваксинираните, ако се налага нека и суровоядство да е. И тогава, бих могла да се съглася, че ако тези без ваксината не се разболеят или покажат добри резултати от изследванията, за разлика от връхлетените от атипични дерматити, алергии и спин- тогава ... обещавам внуците ми живот и здраве да не ги ваксинирам в никакъв случай.