Автор Тема: Ваксини  (Прочетена 499920 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Princess_Deja

• Пишещ
  • Публикации: 581
Re: Ваксини
« Отговор #930 -: Юни 19, 2012, 02:00:38 am »
Мисля, че книгата описва, разказва и проблематизира неща от американската политика, морал и интересни очаквания от нищонеподозиращи военни. С две думи, по темата, която пиша и тезата, която се опитвам да поддържам отначало. Дори съвестно чета неща от десетки страници, за разлика от всички останали, които дори не си правят труда да прочетат с по-непредубедено внимание написаното от мен.
Но "светлият пример" на модератора с материала за Фреди ме разби!  :---
Стоя безмълвна и наистина се чудя "аз ли криво се молих, или някой грешно ме разбра?"

Художественият материал за смъртта на Фреди Меркюри не показва по безспорен начин, че неговата смърт е причинена от Ваксина! Отново се връщаме в онзи момент кога и защо се бият ваксините, ако щете и на каква възраст е от значение.

Добрата новина е, че все пак има разработки и напредък за конкретна ваксина:

http://www.time.com/time/health/article/0,8599,2002992,00.html

С уточнението отново, че ако към момента на приемането на каквото и да било, Фреди си е бил заразен с хепатит Б, не от ваксина, или направо от СПИН, като се споменава, че двама негови полово и сексуално близки вече са починали от СПИН и тогава той се изпопритеснява, тогава ще стане ясно, че освен ако не е заразен по кръвен път- наблягам на "заразен" дори неумишлено- няма как ваксината да е причина за СПИН.

Книгата за военните не ми се коментира. Баща ми е бивш военен. Понеже много съм чела и слушала какво ли не са изпробвали на военните, съм го питала, за всеки възможен спомен. Разказвал ми е за една случка, когато уж са му давали някакво ново германско лекарство (уж) основаващо се на витамини. Инжекции със син цвят консистенция. По друг повод съм го разпитвала, понеже след тези инжекции съм зачената реално, но ... това е друга тема. Като цяло ... баща ми е много здрав човек. Изключително рядко боледува, но и изрично се грижи за себе си, с физически упражнения и гимнастики.
Сигурно е неморално да отидеш в американската армия да служиш и да се усъмниш, ако искат да ти бият ваксина срещу биологично или химическо оръжие, в патриотичните и благородни мотиви на началници и учени. Но за това можеш и да не избереш да си военен, ако си заплашен да си обречен на смърт, дори да се спасиш в реалната война.
При тях проблема не са им ваксините, а психотропните. И според мен са доста напред, независимо колко жертви е коствало това.

И така, като цяло все още не изпитвам притеснения от ваксините. Считам ги за необходимо "зло" и риск, в един достатъчно несигурен свят, с агресивни и доста неизучени и неоткрити области и агресори.
« Последна редакция: Юни 19, 2012, 02:04:15 am от Princess_Deja »
"These are the times that try man`s souls" Thomas Paine

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
  • Публикации: 2 256
« Отговор #931 -: Юни 19, 2012, 10:59:04 am »
Дървената фолосфка,ъъъ..тъй де.."принецеса нам си коя",я да не се пра'иш,ми да кажеш,как ще станем безсмъртни,като открият ваксината за Спин.'Начи ръсиш безумни простотии(напук сякаш на всякаква ерудираност за която претендираш)и после се криеш кат мишка.Ай да разясниш как ще ни донесе безсмъртие ваксината за Спин-а?
п.п.И  моя родител е военен.Няма спомени да са го ползвали за опитно зайче.Мъкаааа!

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
« Отговор #932 -: Юни 19, 2012, 11:22:58 am »
Противник съм на васкините и то на регулярно поставяните, но онзи ден чух една статистика. Ваксина против хепатит В се поставя при новородените от 20 години. Наблюдава се, че сега няма нито един случай на заболеваемост при 20 годишните. Докато при всички по възрастни има процент заболеваемост.

И тук е момента пак да спомена - процентът на увреждащите умишлено ваксини е между 10-15%. Дори този, който ни мисли злото не иска да се издаде с едно евентуално масово натръшкване на хората. Ако човек мине между капките  - евала.

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
  • Публикации: 2 256
« Отговор #933 -: Юни 19, 2012, 12:17:06 pm »
Аз не мисля,че ваксините целят директно унищожение.По-скоро деформация(или трансформация)на телата ни.

Неактивен XVisible

• Четящ
  • *
  • Публикации: 157
    • Тук трупам всичко преведено от мен и не само...
« Отговор #934 -: Юни 19, 2012, 12:30:32 pm »
Princess_Deja, мога ли да питам на кое проучване стъпваш относно антитела и предотвратяване на болести?

Имай предвид, че това е много лош въпрос. Антитела се наблюдават при финална фаза, често, когато болестта вече е спечелила битката.
Вероятно тук ще бъде доста трудно за разбиране.

За справка ти препоръчвам този страхотен филм, които си струва гледането!

Неактивен mitko

• Доста Писал
  • Публикации: 1 832
  • Не прави това, което не искаш да ти се случва
    • профил
« Отговор #935 -: Юни 19, 2012, 17:46:05 pm »
  Страхотен  филм  за  това  дали  световната  здравна  организация  е  здраве-опазваща  или  е  чадър  над  фармацефтичните   компании!
   Що   е    то   СЗО ???
   Чакам  обективен  коментар  от  някой  привърженик  на  ваксините
"Въображението е по важно от знанието" Айнщайн

Неактивен Princess_Deja

• Пишещ
  • Публикации: 581
« Отговор #936 -: Юни 19, 2012, 23:56:37 pm »
XVisible,
ти сериозно ли мислиш, че ще прочета книга от 144 страници и ще я коментирам, след което ще изгледам филм от 2 часа и 42 минути, и какво следва? Ще ми пишеш шестица за срока или някаква дисертация ще се наложи да пиша...

Хайде дайте го малко , хъм, как да кажа- не знаете ли как се води дискусия, обсъждане.
Ясно, че сме 21 век и тоя интернет доста ви е разглезил, но представете си как отивате в библиотеката, или говорите с лекари, учени и въобще събирате и получавате информацията не "сдъвкана" за феновете и противниците, а сами трябва да си направите изводите.

Филма ще го изгледам ... някой ден, като намеря време. Чисто информативно. Но само като видях след 3 минута, обяснението за "антитяло" колко лаишки е обяснено... има си науки за думите и тълкуването им- и епистемология и семантика, много моля да не ме карате да РАЗБИРАМ буквално "антитяло", още повече в смисъла и отнесено към медицината и човешкия организъм.
Не за друго, но антидуша ще се налага да създаваме...

"Стъпвам" не на проучване,а на теории за имунитет и ваксини, според различни изследователи нефармацевти. Това че, фармацевтичните компании се възползват от някакви открития, няма общо с ползата от самите открития.

Днес реших да си почета Чехов. Разкази негови. В разказа "Годеницата", героят Саша е болен и умира впоследствие от туберкулоза. Помислих си, понеже Надя го моли да се лекува. Как е можел човекът да се излекува? Колко висока е била смъртността, въпреки голямата раждаемост и брой деца в семейство. Светът в момента не е пренаселен, заради китайците или други, които редовно и съвестно правят резултатен секс. А защото медицината достатъчно се е развила, за да спасява човешки животи.
Много жертви сигурно има, било на експерименти или от незнание и невежество. Но определено еволюцията се изразява и в това, жертвите да имат смисъл...но да не става патетично, спирам до тук.
"These are the times that try man`s souls" Thomas Paine

Неактивен XVisible

• Четящ
  • *
« Отговор #937 -: Юни 20, 2012, 10:01:53 am »
Princess_Deja, светът в момента си е "таковал таковата"..

Нямаш време да гледаш филми и/или да четеш?
Какво правим? Вярваме на лекари и на тяхното ОТздравеОПАЗВАНЕ?!

Ще видим всички не-дотам божественият план за бъдещето на този свят... Ще видим какво причиняват ваксините върху човечеството. Ще го видим не чак толкова напред във времето...

примерно 5 мин от тук нататък, за да видиш какво прави ваксината против Хепатит А!

или 5 секунди от тук

Знам, че ако откажеш ваксините ще загубиш работата си, но това не ги прави по-малко смъртоносни и болесто-носни!

Неактивен XVisible

• Четящ
  • *
« Отговор #938 -: Юни 20, 2012, 11:35:41 am »
Princess_Deja, пак казвам - инжектирай си 20-30 ваксини (engerix е добър избор), с което ще докажеш абсолютната им безвредност.

И не, не казвай, че е извън нормите, защото тежиш 20-30 пъти повече от бебето!

Неактивен kalan

• Пишещ
  • Публикации: 848
« Отговор #939 -: Юни 20, 2012, 11:36:29 am »
XVisible, значи аз много не съм изчела цялата тема, линкове, клипове и сайта ти. Ще го направя постепенно.
Но искам да те питам въобще има ли ваксина според теб която наистина да помага и да не вреди?
Лично аз доколкото знам от майка ми имам всички направени ваксини като дете. Обаче като бях на 20 се разболях от херпес зостер, а то доколкото ми е известно всъщност това е варицела. Та излязох в болнични и то неплатени защото нямах договор. Трудно беше положението, защото само аз работех. Лекарката предписа някакви хапчета, един крем и един лилав разтвор от който незнайно как се разпространяваше по пода на целия апартамент. Каза ми, че три месеца ще съм вкъщи. На втората седмица благодарение на лечението с тези лекарства се разпространи още повече. Който го е имал знае какво е. Отивам аз при докторката и казвам, че не помагат, че се разпространяват. А тя вика друго няма. Е да ама кой ще ме гледа мен три месеца.
Прибрах се мислих, и леля ми вика я рискувай и ги зарежи лекарствата и почвай да се мажеш нон стоп с урината. Е резултата беше следния. След 24 часа мехурите по тялото изсъхнаха, а след още толкова почти ги нямаше. Ако бях послушала лекарката и бях си носила пъпчиците и мехурите три месеца кой знае какви поражения щяха да ми донесат. Та питам аз. Явно полза от тази ваксина не е имало. Братовчедка ми като се разболя от същото и и казах да се маже с урина не ме послуша. Резултата е белези за цял живот, невралгия, влошено зрение. Дори и казах да си ползва лекарствата, но да се маже с урина.

Неактивен XVisible

• Четящ
  • *
« Отговор #940 -: Юни 20, 2012, 11:51:07 am »
Ако питаш мен - никога и по никой повод не ваксинирай! Това е моето мнение, особено важи за деца.

Нека някой да застане и да заяви, че антителата са единствената причина да убием (ах мама им мръсна) тези гадни натрапници (вируси?) и да живеем щастливи без тях!

Да бе да, затова ли малката ми принцеска на 3 е супер здрава, защото не е докосвала ваксини, както и месо, но това е друга тема..
Дори й завиждам често, че веднъж в годината хваща настинка и оздравява първа вкъщи...

Затова ли аз, чинно ваксинирания си нося това и животът става от ден на ден все по-труден и ужасен!

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
  • Публикации: 1 126
« Отговор #941 -: Юни 20, 2012, 12:23:00 pm »
Преди 15 години, аз-глупакът се ваксинирах две последователни години, под влияние на манипулативните медии, срещу грип. Не ме хвана грипа, но първия път херпес зостер, като Калан, а втория път ме удари в някакъв нерв на ръката. Едва се оправих, най-вече със сок от алое. Никакви хапчета и мазила. Имам още много примери подобни, но няма смисъл да пиша. Та така с ваксините - пак напомням - Бил Гейтс в прав текст го е казал - цел на ваксинирането е геноцид. Даже плаща човека. Напълно му вярвам. :hi:

Неактивен XVisible

• Четящ
  • *
« Отговор #942 -: Юни 20, 2012, 12:56:09 pm »
да и ако някой не знае за какво говорим, нека погледне тук -

Неактивен bogoizbrania

• Пишещ
  • Публикации: 919
  • Homo Supermenos!
    • Олтар на непознатия Бог
« Отговор #943 -: Юни 20, 2012, 22:18:33 pm »
да и ако някой не знае за какво говорим, нека погледне тук -
Видеото е нещо много рязко отрязано, някакво инфо за цлата лекция?
Soli Deo Gloria!

Неактивен XVisible

• Четящ
  • *
« Отговор #944 -: Юни 20, 2012, 23:21:37 pm »
Цялата версия - http://www.youtube.com/watch?v=G1WpBgrYhCM

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27