Автор Тема: Ваксини  (Прочетена 499976 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен mitko

• Доста Писал
  • Публикации: 1 832
  • Не прави това, което не искаш да ти се случва
    • профил
Re: Ваксини
« Отговор #870 -: Юни 08, 2012, 11:01:26 am »
Ние ... ваксинопоклониците ( :lol:) веднага отговаряме!
Не сме мъченици. Напротив. Ние сме по-висша раса, оцеляла именно заради ваксините, а не заради на баба ви чайчетата и компресите!
Задължителното е Пожелателно! Но не винаги Обещаващо и даващо гаранции за вечен живот.
Никога не бих заповядала на чуждо дете, нито бих приела заповед за моето.
Но ако чуждото дете умре от шарка вследствие скрупули на "богоизбран" баща не бих поела отговорността и вината.
На близка приятелка детето е умирало, но тя си знае какво й е коствало.
Така че, аз лично съм достатъчно ерудирана, за да мога да отгледам детето си, без последствия от ваксини. А напротив. Винаги бих благославяла и благодарила на учените и хората, които са направили възможно повече деца и хора да живеят и съществуват.
А вие си се крийте като партизани. Дано има кой да ви търси и да му пука за невежеството ви, от което можете да умрете без време!
            Не  се  изказвай  неподготвена!!
            Ваксините  правят  поколенията  след  нас  зависими  от  тази  манипулация  със  здравето.  Имунитета  се  разрушава  в  дългосрочен  план.
            Не  ми  казвай  само,  че  съвременната  медицина  се  е  загрижила  за  здравето  на  хората!! 
            Искаш  ли  да  знаеш  истината - следвай  парите
"Въображението е по важно от знанието" Айнщайн

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
  • Публикации: 1 126
« Отговор #871 -: Юни 08, 2012, 14:29:31 pm »
Princess_Deja, май не си чела подобната тема в този форум. Там колега е поместил извадки, в които подробно е описано какви боклуци слагат във ваксините. Да не говорим пък какво каза Бил Гейтс, че ваксинирането е един от пътя за намаляване на популацията, човешката естествено. Съответно е спонсор за ваксиниране на африканското население и отчита, че имат успехи. За Африка - нищо против, но и нас подхванаха. :negative:
И Митака го е казал много добре.

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
  • Публикации: 2 256
« Отговор #872 -: Юни 08, 2012, 21:40:06 pm »
Самият факт,че нещо е задължително,е,достатъчно за да ми светнат сигналните лами..Откъде накъде,някой..па било и държавата,ще ме задължава каквото и да било,по отношение на тялото ми?!?По-добре да си ни бяха дали правото,да бъдем"невежи"и да оставят риска от специалитети като ДЦП и МС и вечният живот за награда на "вежите"..

Неактивен Princess_Deja

• Пишещ
  • Публикации: 581
« Отговор #873 -: Юни 09, 2012, 13:29:18 pm »
Чела съм аз. И не само темата, "извадки" или линкчета тенденциозно търсени и споделяни. Още като е нямало Нет и форуми ми се наложи да почета. Щото щях да имам дете. Тогава какво вдъхновение за четене те спохожда, не е истина.

Въпросът е като четеш, с какво ти помага написаното. Но с интрото до тук, както и отговорите лично към мен. Пишете по темата, МОЛЯ! Нито ме знаете дали не съм доктор, нито разбирате с моите знания и опит.

Множествената склероза е болест, която определено не прави живота на човек нормален и лесен.

Има едно основно правило при ваксините, че когато трябва да се ваксинираш, трябва да си абсолютно здрав. Дори с малко над нормалната температура да имаш, не трябва да си правиш ваксина. Това го пиша във връзка с материал по-напред поместен за полиоваксините, в който се обяснява, че при опитите с маймуни колко от тях всъщност са получили парализа. Предполагам, че не е имало как да се изследва "здравето" на една маймуна, дали е стабилно, за да бъде ваксинирана. Вследствие на което агентите от ваксината не са латентни или пасивни, а се активизират и унищожават здрави клетки и други центрове в организма.

Проблемът не е в "съставките" на ваксините, че са от бъбреците на маймуна, а в самия агресор, който реално провокира и АКТИВИРА имунната система и така тя по-осторожно си изпълнява функцията при истински агресор, като вирус и бактериии...

До тук надявам се е ясна разликата, между това да ти бият ваксина и наркотици?!? Има разлика, нали?

Да се върнем на множествената склероза, за да имам поне едно основание, че е причинена от ваксина. Даже не съм любопитна, от каква ваксина, на каква възраст и т.н.

Цитат
Множествената склероза (Encephalomyelitis disseminata, известна още и като Дисиминативна склероза или съкратено МС) е автоимунно възпалително невродегенеративно хронично заболяване с неизяснена етиология и вероятна генетична предразположеност. Като ключов фактор в развитието ѝ могат да бъдат факторите на околната среда и инфекциозни причинители. МС засяга мастната миелинова обвивка на аксоните на човешкия главен и гръбначен мозък

....
При МС собствената имунна система атакува и унищожава миелиновото покритие. Когато миелинът бъде загубен, аксоните не могат да провеждат ефективно сигналите.[

След тези макар и малко, но надявам се информативни данни, продължавам да мисля, че ако някой е генетично предразположен, но с проблем в имунната система, все пак реши да си бие ваксина - без да са го заплашили с огнестрелно оръжие- ако са виновни родителите, те пък биха се оправдали с тогавашните страхове и реално "невежество". Не може всички да са лекари и медицински лица. Тогава го има моментът на "риск". Винаги има такъв. Като влезеш в банята да се къпеш, но се подхлъзнеш и паднеш си разбиеш главата, кой е виновен? Производителят на плочки или плочкаджията, а що не и педикюристката, че много гладки ти е направила петите...

И аз съм чувала за други случаи, пак вследствие полио-ваксина, но наистина ми се струва, че няма конкретни наказания или санкции ако откажеш ваксина. Респективно, човекът, който е писал за ученето в чужбина, аз ако бях или ми се открие възможност да замина за Индия и Африка бих помолила по два пъти да ми бият ваксините.

Накрая, това което сте написали за детето си, суровоядството и ... малко субективното ви мнение за по-доброто развитие, просто си е ваше мнение и решение, но здравето за съжаление не зависи само от превенцията и избягване на евентуално препознати грешки от други медицински и по-компетентни хора. Каквито и изследвания да си направите, дори да вземете един перфектен чист организъм като физическо тяло, толкова е сложна генетиката, че ако някога получите пълното знание за нещата ще ви идва да се гръмнете, от колко неща всъщност сте били пощадени и сте можели да умрете, без дори да сте си слагал и капки за очи.
« Последна редакция: Юни 09, 2012, 13:37:35 pm от Princess_Deja »
"These are the times that try man`s souls" Thomas Paine

Неактивен bogoizbrania

• Пишещ
  • Публикации: 919
  • Homo Supermenos!
    • Олтар на непознатия Бог
« Отговор #874 -: Юни 09, 2012, 13:58:39 pm »
Браво на този отговор, ето ви ключ за бързо измъкване от бодене, боли ме главата, температура неразположена съм и айде чао  :flag_of_truce:
Soli Deo Gloria!

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
« Отговор #875 -: Юни 09, 2012, 15:04:45 pm »
Ммм...Тц!И да се измъкваш,като запишеш детето на училище(тва ако не ти дреме за детските надбавки и детската градина де..)там не го приемат ако не е ваксинирано.Самата идея,че е задължително,е достатъчна...

А относно това,че трябва да си абсолютно здрав при ваксини е така.. Но,това не гарантира,че няма да има странични последствия.И изобщо..мисля,че цялата работа с ваксините е тъпа,ма то от Фармамафия ООД,кво друго може да се очаква ..Ваксината трябва да бъде по избор,а не по задължение..Иначе ако ще всички откачалки с бели престилки да се сберАт да ми обясняват за ползите..все тая.

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
« Отговор #876 -: Юни 09, 2012, 15:28:23 pm »
Какво означава това - да си абсолютно здрав? Има ли на планетата такъв човек? То Бил Гейтс си го е казал в пряк текст - геноцид. Princess_Deja не иска да го коментира. Защо ли?

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
« Отговор #877 -: Юни 09, 2012, 16:01:59 pm »
Да няма поне видими индикации за проблем със здравето.Тва значи.

Неактивен Princess_Deja

• Пишещ
  • Публикации: 581
« Отговор #878 -: Юни 09, 2012, 18:46:06 pm »
А! Що да не искам. Стори ми се, че не е по темата, но не ми пречи да си коментирам...

за Бил Гейтс:

Това е човек с много пари. Това, което прочетох е, че става въпрос за милиарди, които се отделят във фондацията му за ваксини.
Почваме с логика от първи ред. Един богат човек, напълно осигурен и поколенията му занапред, решава, че има много мизерия и гладуващи по света. Повече от материално-осигурените.
Не сме сигурни дали Бил, жена му и децата им са ваксинирани, но приемаме, че поне необходимите ваксини са им направени.
Защо един независим материално човек би решил да си влага парите в този "ненасилствен" геноцид, като по-лесно би било да си даде тези пари за оръжия. И война може да направи и въобще да развие оръжейния бизнес?
Той обаче влага парите си в нещо, което с достатъчен процент на полезност е спасило повече, отколкото един Калашник или бомба.
Логика от втори ред. (не изваждаме изявления, факти и резултати от контекста на всеобщата човешка еволюция и си разсъждаваме)
Процентът на оцелелите след ваксини, спрямо онези след автомобилни катастрофи, е в пъти по-висок. От това не следва, че автомобилните компании са сериозно решили да намалят популацията, а че процента на оцеляване зависи от различни обстоятелства, причини и субективни възможности.
Ако човешки индивид (тяло) е неспособно да оцелее след ваксина, това означава, че чисто генетично материала не е качествен. И при вкарване на пасивни антигени не успее да се справи имунната система, какво остава при реални зарази. Тези зарази имат неприятното качество да се разпространяват. И пламнат ли епидемии, а не сме ваксинирани или по някакъв начин способни да се защитим, тогава на кой ще се сърдим?
Знам, знам... на комунистите, извънземните и рептилите.

Когато четете нещо предубедено, НО и буквално като дете в първи клас, тогава ... може да намразите Бил Гейтс. Дори атентат да направите, ако щете срещу този гаден самозабравил се отворко.
Но когато аз нямам милиарди, дори милиони или стотици хиляди, още повече каквато и да е възможност да се излекувам, ако се разболея, защото много ми се е искало да оцелея на всяка цена без да се дупча с ваксини. Тогава си чета каквото мога. Взимам си решение за мен и собствения ми живот. Защото още не съм получавала по пощата "повиквателна" за ваксина от Бил Гейтс. И много ми се иска наистина да има някаква всеобща панацея или вълшебен извор, от който като пият болните и оздравяват за миг.

Ще е хубаво да спделите по темата. Всички ваксинирани, както и тези с деца какви отзиви имате. Аз лично нямам забележки, но и не съм толкова уверена, за да заявя и декларирам, че заради ваксините, въпреки че, детето ми яде всевъзможни "боклуци"- но просто са му вкусни- вкл. с алергени, но няма оплаквания и проблеми. Пу-пу.
Нека установим принципа, а не изключенията. Защото от принципа, може да се изведе нещо полезно за изключенията.
Така си мисля...
"These are the times that try man`s souls" Thomas Paine

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
« Отговор #879 -: Юни 09, 2012, 19:59:43 pm »
Princess_Deja, във всяка партида ваксини има едни 10-15% увреждащи. Нали не сме толкова наивни да смятаме, че всички ваксини уврежддат? В такъв случай всички хора, на които им е поставена ваксина ще се натръшкат и това става доста подозрително.

Познавам човека, който стопира нахлуването на ваксини срещу свинския грип в България. От него знам много неща за ваксините. Били са произвели милиарди ваксини срещу свинския грип и са искали в повечето държави да ги "оползотворят".

Не ви ли направи впечатление, че вдигаха доста дълго време пушилка относно ваксините и изведнъж спряха? Агитацията бе спряна.

Знам и друго. Чрез ваксините искат да вкарват в хората чипове на база на нанотехнологиите. Във времето на нанотехнологии никой няма да се заниммава с оризово зрънце с навита медна тел в него и RFID.

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
« Отговор #880 -: Юни 09, 2012, 20:02:07 pm »
Атопичният дерматит например..Появява се паралелно с ваксините..Към днешна дата,вече почти всяко дете го има.Друг е въпросът доколко се обръща внимание.Аз лично го игнорирах.Знам,че детето ще го "израсте"..

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
« Отговор #881 -: Юни 09, 2012, 20:04:38 pm »
Въпроса не е в това кво увреждат и кво не ваксините,а в това,че са задължителни..Иначе то и цигарите доказано вредят,ма що не ги спрат от производство(пушач съм)? :D...Кинти,кинти..Така и с ваксините..те па са задължителни щото водят след себе си,потенциални абонати на"медицината"..И пак кинти..

п.п.Плюс,че ни увреждат умишлено телата де.

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
« Отговор #882 -: Юни 09, 2012, 20:12:54 pm »
И СПИН-а тръгна от ваксина срещу хепатит Б. Това не сте го забравили, нали?  Най-хубава епидемия от грип се получава като всички се ваксинират. Последната вълна нещо не стана, защото народа няма пари и не се ваксинира.

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
« Отговор #883 -: Юни 09, 2012, 20:25:00 pm »
Не бой се..другият път ще са или безплатни или задължителни :D 

Неактивен mitko

• Доста Писал
  • Публикации: 1 832
  • Не прави това, което не искаш да ти се случва
    • профил
« Отговор #884 -: Юни 09, 2012, 22:33:19 pm »
        Намаляването  на  човешката  популация  е  глобална  политика  на  властимащите  упразляващи  света.   Този  тотален  геноцид  е  по-осезаем  при  бедните  слоеве  на  човечеството.   Бих  попитал -  Как  ваксинирането  се  вписва  в  тази  рамка ???
"Въображението е по важно от знанието" Айнщайн

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27