Автор Тема: Ваксини  (Прочетена 510807 пъти)

0 Потребители и 7 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Blue|_Star

• Пишещ
  • Публикации: 639
Re:Ваксини
« Отговор #570 -: Май 17, 2010, 16:01:05 pm »
Интересно.Аз също минах и познавам хора,които сами са избрали положителното пред негативното,и просто доста различно изглеждат тези хора.Дори усещането,което те обзема край тях е различно,но доста енергийни вампирчета в началото се навъртат край тях,а после от само себе си започват лека-полека да изчезват.
За пречистването и гладуването-преди съм имала моменти на някакво моментно прозрение явно,в което вярвах,че храната ми вреди и като съм на вода за 1-2 дена ще си помогна-значително се подобрявах физически,а и психически.Но хората ме разубеждаваха и казваха,че това е абсурдно твърдение.Радвам се,че винаги е имало по няколко човека,които са били край мене "случайно" и също са споделяли подобни,или еднакви на мойте разбирания.И все пак,ако самия човек не е готов за промени-май е по-добре ваксината,и лекарствата,отколкото да умре.Поне ще има шанс физически да оцелее,а ако се осъзнае-аз вярвам,че всичко е поправимо,докато си жив.Но че е трудно-трудно е,но и трудно-лесно пак е въпрос на възприятие.
За ваксините като цяло ги отказвам,но ми беше интересно за тази срещу рака.Просто е интересно как може да има такава ваксина?!Че ракът е и на психическа основа заболяване-ок,така е,но и че храната,въздуха,и всичко също ни вреди по някакъв начин-мисля,че също е така.
“Истинската съдба на човека е нещо, което обикновените хора не могат да схванат и няма да са в състо

Неактивен insomnia1304

• Много Писал
  • Публикации: 2 314
« Отговор #571 -: Май 19, 2010, 21:37:54 pm »
Джени Макарти: Спрете да съсипвате децата си с ваксини!
http://www.ivanstamenov.com/2010/05/1511/

Неактивен Мама Котка

• Четящ
  • *
  • Публикации: 95
« Отговор #572 -: Май 20, 2010, 08:14:21 am »
За ваксините като цяло ги отказвам,но ми беше интересно за тази срещу рака.Просто е интересно как може да има такава ваксина?!Че ракът е и на психическа основа заболяване-ок,така е,но и че храната,въздуха,и всичко също ни вреди по някакъв начин-мисля,че също е така.
Напоследък се твърди, че папилома вирусът е причинител на рака на маточната шийка, но защо ли не се открива 100% в случаите?! Дали наистина той е причинителят или просто намира при заболяването благоприятна среда за развитие?! Нали трябва да се пробута ваксината! Дали това не е поредната заблуда за хората?!

Неактивен Мама Котка

• Четящ
  • *
« Отговор #573 -: Май 20, 2010, 08:45:40 am »
И да ви питам нещо, защото намирам в момента противоречиви мнения в нета... На голямата ми дъщеря предстои кандидатстване след седми клас. Без нужните ваксини дали ще имаме проблеми за другото училище? Защото не мога да намеря точна информация... Дали имат право да ни откажат прием в осми клас, нали се изисква медицинска бележка? Образованието в крайна сметка до кой клас се смята за задължително? До скоро беше 7ми, но дали въведоха и средното образование за задължитело? Не ме мързи да ровя в нета, но малката, която е на година и половина много не ми позволява да стоя на компютъра, затова моля за малко помощ.
« Последна редакция: Май 20, 2010, 10:33:24 am от Мама Котка »

Неактивен Blue|_Star

• Пишещ
  • Публикации: 639
« Отговор #574 -: Май 20, 2010, 11:53:15 am »
Мама Котка,не би ли трябвало нужните ваксини да са задължителни,но родителят може да ги откаже,особено,ако детето е алергично или преди време не е понесло добре някоя имунизация?Поне една позната така оттърва детето си от имунизациите,понеже след една инжекция сина и дигна температура,и кожата му стана на пъпки,и петна все едно е болен от шарка.Но и лекарката после съвсем нормално прие решението и да не го имунизирват повече,но не можеш ли да питаш направо в училището,където искат документите?!
За ракът и папилома вирусът-интересно е как не се откриват такива клетки при всички изследвания,а в повечето случай чак,когато жената вече е болна?Как хем някой е напълно здрав,хем след време вече е болен и то в напреднал стадий?!То им нямам доверие на ваксините,но просто от любопитство попитах,ако някой знае да разясни как човек може да се ваксинира против рак.Пък и защо само срещу този вид рак ще са измислили имунизация?Нещо не ми се връзва?!
“Истинската съдба на човека е нещо, което обикновените хора не могат да схванат и няма да са в състо

Неактивен Мама Котка

• Четящ
  • *
« Отговор #575 -: Май 21, 2010, 07:58:45 am »
Мнооооооооооооого трудно освобождават РИОКОЗ от имунизации, почти е невъзможно. Пък и с това морбили напоследък...
А за училищата, имах впредвид дали не е заложено в новия закон за образованието. Ако питам направо, ще насоча вниманието директно, а иначе може да минем между капките, да запишат детето и после дали могат да го изгонят от училище.
За папилома вируса- определено има някаква лъжа в цялата история. Аз не им вярвам, няма да си ваксинирам децата със сигурност.

Неактивен Спорт-Здраве4

• Доста Писал
  • Публикации: 1 242
« Отговор #576 -: Май 21, 2010, 08:31:20 am »
Мама Котка, все пак става въпрос за преди години, сега може да е различно... но аз никога не съм имал проблем с това. Последната ваксина, която са ми били, беше в трети клас и беше пробата МАНТУ (мисля, че е абревиатура), която при мен беше положителна (демек бях в опасност, видиш ли) и трябваше да ходя в диспансера да ме наръгат в рамото.
Това е един от най-гадните спомени на майка ми от нейното детство, затова не ме парти в диспансера и трети клас беше последното време, когато някой ме е боцкал.

В седми клас ме питаха къде ми е картона, правех се на глух и така си и останаха нещата. После след седми клас учтиво ми казваха, че ми няма картона да съм го би лдонесъл, не го донесъх до 12ти клас. При завършване и кандидатстване след това пак никой не ме попита за тоя картон.

Само че когато напусках висшето заведение разбрах, че личният ми лекар ме би лиздривал, понеже вече го били глобили два пъти заради мене, тъй като съм бил единственият му клиент, който не го е посещавал за контролен прегрел от раното си детство. Беше се свързал с бабата и дядото и искаше да ме су обадя да се уговорим.
Въобще не му се обадих и може би година след това разбрах, че се е пенсионирал. Сега не съм сигурен дали по документи имама личен лекар и дали въобще някъме ме има в някой съвременен документ. Може да ме мислят за умрял -.-

Така че едва ли ще има проблем, ако просто отказваш всичко наред. Няма задължителни ваксини в България (все още, дай боже да е така занапред).

П.П.
Вирусите не причиняват заболявания. Вирусите заразяват само клетки, които са подходяща хранителна среда за тях. За да се появят подобни "инвалидни" клетик в тялото, трябва да има нарушение в процеса на храненето и ритъма на живота.

Неактивен Мама Котка

• Четящ
  • *
« Отговор #577 -: Май 21, 2010, 08:40:37 am »
Спорт-Здраве4, манту е проба дали в лимфните ти възли има туберкулозни клетки, тия дето са ти инжектирали при раждането. Ако има- пробата е положителна и не се прави имунизация. Ако няма- вкарват ти.
Аз точно по този начин, който ти описваш смених училището на голямата дъщеря преди 2 години. Но, нали се сещаш, че законът се променя, държат те вече изкъсо за юздите. Ха си мръднал, секирата виси над главата ти. Затова измислиха и електронните здравни карти, какво ли още ще измислят не зная.

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
  • Публикации: 2 256
« Отговор #578 -: Май 21, 2010, 10:14:44 am »
и дали въобще някъме ме има в някой съвременен документ. Може да ме мислят за умрял -.-....
Аз пък съм така с избирателните списъци!Откак се помня,никога не ме е имало в тях!Сигурно и мен ме мислят за умряла 8)То,не,че ще тръгна да гласувам де,ама ми стана любопитно като разбрах....
А иначе,за ваксините,сте прави..Скатавка без много шум,и това.Правиш се на улав и толкова.
Спорт-Здраве,за личния лекар,ако не си си избирал,значи нямаш такъв!Периодично,се прави избор на личен лекар.И аз нямам такъв.Не ми трябва.

Неактивен Спорт-Здраве4

• Доста Писал
  • Публикации: 1 242
« Отговор #579 -: Май 21, 2010, 12:31:28 pm »
Мама Катка, какво означава да ти държат юздите изкъсо? Какво му е толкова на положението сега?

И за какво ти е здравна карта?

Неактивен Мама Котка

• Четящ
  • *
« Отговор #580 -: Май 26, 2010, 08:25:03 am »
На мен не ми трябва здравна карта, но като тръгне да се въвежда нещо- в началото по избор, после ще те задължат и чип ще ти имплантират даже. Добре де, направо да си кажат- който иска да живее, да се изнася от скапаната държава докато не са го съсипали него и децата му. Но къде да отидем, пипалата на СЗО се простират навсякъде.
Преди 2 дена чух по новините, че умъртвили ромче чрез ваксина. Отново няма да има виновни.

Неактивен moralist7

• Четящ
  • *
  • Публикации: 22
« Отговор #581 -: Май 26, 2010, 23:13:35 pm »
Доколкото знам в училищата се изисква мед.документ за проведен год.профилактичен преглед.На имунизацийте се обръща внимание само в детските градини.Естествено тук изниква въпросът дали личният лекар ще направи прегледа без ваксините.

Неактивен Magnolia

• Доста Писал
  • Публикации: 1 236
« Отговор #582 -: Май 26, 2010, 23:41:16 pm »
И да ви питам нещо, защото намирам в момента противоречиви мнения в нета... На голямата ми дъщеря предстои кандидатстване след седми клас. Без нужните ваксини дали ще имаме проблеми за другото училище? Защото не мога да намеря точна информация... Дали имат право да ни откажат прием в осми клас, нали се изисква медицинска бележка? Образованието в крайна сметка до кой клас се смята за задължително? До скоро беше 7ми, но дали въведоха и средното образование за задължитело? Не ме мързи да ровя в нета, но малката, която е на година и половина много не ми позволява да стоя на компютъра, затова моля за малко помощ.
Мама Котка, и аз не съм ровила подробно, но по спомени задължително е образованието до 8-ми клас. Никой няма право да откаже прием на дъщеря ти. Отиваш при личния лекар, подписваш отказ и си готова. Това е легалният начин. Другият е да се разбереш с лекарката, ако не е промит мозък, да впише в картона на детето ваксините, без да ги слага.
Иначе в България ваксините са си задължителни, което е нарушение на човешките права, но те и бе друго са само на хартия( свободата на вързаното куче ;))Ако чакаме някой друг да ни даде права, има да си чакаме.Имаш права точно толкова колкото искаш да ги имаш!

Който иска, може да подкрепи актуалната петиция против задължителното ваксиниране:
http://svobodenizbor.bg/bg/content/%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D1%8F%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B8%D0%BC%D1%83%D0%BD%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B8-%D0%B2-%D1%80%D0%B5%D0%BF%D1%83%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F

Дали имат право да ни откажат прием в осми клас, нали се изисква медицинска бележка?
Най- добре се обади в училището или на личния лекар и питай какво трябва да съдържа медицинската бележка? Предполагам, че е нещо елементарно.., че не страда от тежки и заразни заболявания или нещо такова. Едва ли ще искат кръвни изследвания или имунизационен статус. Ако пък искат второто, пак не си задължена, защото "статус" е актуалното състояние, не задължаване! ;)
« Последна редакция: Май 26, 2010, 23:50:13 pm от Magnolia »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света!

Неактивен XVisible

• Четящ
  • *
  • Публикации: 157
    • Тук трупам всичко преведено от мен и не само...
« Отговор #583 -: Май 29, 2010, 03:35:51 am »
hard work pays off дет' се вика ;)

Препоръчвам на всички, които се интересуват от темата.

http://nanoset.net/torrent/10/26/172565/ - Субтитрите на български са в торента!

Благодарности за помощта с превода!
« Последна редакция: Май 29, 2010, 12:25:36 pm от XVisible »

Неактивен GaBOSS

• Четящ
  • *
  • Публикации: 155
  • Простак
« Отговор #584 -: Май 30, 2010, 19:30:05 pm »
На 24 май, 2010 г., Британският лекарски съвет отне лекарските права на Андрю Уейкфилд (Andrew Wakefield) - лекарят който направи връзката между ваксините срещу  морбили и рубеола и аутизма при децата.
След като е публикувал своите изследвания, веднага се намерили десетки институти които опровергали тази връзка (чудно защо ли?)
Предтекста е не че изследванията не са достоверни, а че не бил взел пробите от кръвта в болницата.
Цялата статия на английски:
http://news.yahoo.com/s/ap/20100524/ap_on_he_me/eu_britain_autism_doctor

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27