Интересно.Аз също минах и познавам хора,които сами са избрали положителното пред негативното,и просто доста различно изглеждат тези хора.Дори усещането,което те обзема край тях е различно,но доста енергийни вампирчета в началото се навъртат край тях,а после от само себе си започват лека-полека да изчезват.
За пречистването и гладуването-преди съм имала моменти на някакво моментно прозрение явно,в което вярвах,че храната ми вреди и като съм на вода за 1-2 дена ще си помогна-значително се подобрявах физически,а и психически.Но хората ме разубеждаваха и казваха,че това е абсурдно твърдение.Радвам се,че винаги е имало по няколко човека,които са били край мене "случайно" и също са споделяли подобни,или еднакви на мойте разбирания.И все пак,ако самия човек не е готов за промени-май е по-добре ваксината,и лекарствата,отколкото да умре.Поне ще има шанс физически да оцелее,а ако се осъзнае-аз вярвам,че всичко е поправимо,докато си жив.Но че е трудно-трудно е,но и трудно-лесно пак е въпрос на възприятие.
За ваксините като цяло ги отказвам,но ми беше интересно за тази срещу рака.Просто е интересно как може да има такава ваксина?!Че ракът е и на психическа основа заболяване-ок,така е,но и че храната,въздуха,и всичко също ни вреди по някакъв начин-мисля,че също е така.