Автор Тема: Вода  (Прочетена 19044 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен El Freegano

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 69
  • www.myspace.com/xsanitymonkx
Re:Вода
« Отговор #30 -: Октомври 30, 2010, 11:35:37 am »
Спорт-е, много ти благодаря за ценните публикации, експерименти и идеи, които споделяш.
От 3 седмици и аз почнах да експериментирам с тази схема за структуриране и енергетизиране на вода. Допреди само си я оставях да престои 1-2 дена в бутилка с хубаво послание върху нея.
Наблюденията ми за тези три седмици са следните:
- След като изпия една чаша имам странно усещане в стомаха си.  Икъркорва няколко пъти или нещо от сорта. Също както ти спомена темепературата на водата се понижава.
- Засилва се действието на отделителната система
- Водата буквално освежава и тонизира
- Пробвах я върху открити рани. Ей тук е вече невероятно! Доста дълбоко си резнах пръста на една счупена чаша. Много кървя. Превързах го за малко през деня, вечерта махна превръзката да диша и нещо като си разбутах пръста пак почна да кърви. Та реших да  го накисна малко в такава вода. На другия ден беше хванало коричка. зарастна доста по-бързо отколкото очаквах. Не знам дали си внушавам, но си мисля, че е от водата. Преди няколко дена пък паднах и си улющих лакета и след промивка на раната с такава вода, вечерта вече беше почнало да хваща кора. Просто уникално :)
- При шмъркане на таква вода носът се прочиства идеално. По принцип всяка сутрин правя разни очистителни процедури на носа с подсолена вода, което е пак добра техника, но със структурираната вода ефектът от прочистването е по-силен и държи по-дълго време. Дишаш си свободно и няма сополи :)

Та това от мен за сега.
Пак специални благодарности за тази схема с магнетита и водата :)
Респект!
« Последна редакция: Октомври 30, 2010, 11:40:20 am от El Freegano »
Total Liberation

Неактивен Спорт-Здраве4

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 244
Re:Вода
« Отговор #31 -: Ноември 01, 2010, 07:46:34 am »
Вече съм убеден, че водата става сладка, ако се развъртява достатъчно дълго време.

Също така ми се струва, че сладката вода първо се събира към дъното и "овкусяването" се покачва нагоре по водния обем, колкото по-дълго се развъртява с топчето.


А за рани, да, и аз имах възможността да го пробвам. Сериозно нещо беше, полях го с такава вода и за първите десет минути раната вече се беше затворила (не зараснала, но затворила).

И наблюдавах следното.

Понеже цялото ми стъпало беше в кръв, първата ми реакция беше да го сложа под мивката, понеже с толкова кръв ще изцапам сумати чехли и килими и тн.

Измих го веднъж, мивката стана розова. Докато си го сваля на пода и си измия ръцете, пак цялото ми стъпало се покри с кръв, пак го измих, мивката пак стана розова.

Кръвта не спираше и докато си развъртя една чаша такава вода, пак всичко стана в кръв.


В момента, в който си полях раната с такава вода, кръвта стана като плазма. Тук мъжете знаят... стана като семенна течност по-скоро, стана лигава, започна да се влачи.
Потърсих къде да си оставя чашата, понеже бях в банята, и докато я подпра на нехлъзгаво място, кръвта по крака ми беше станала на сополи. Беше като силикон и като се опитвах да я махна от кожата на крака си, тя се залепяше за пръстите ми, точно като сополи.

Измих си крака на мивката отново и кръвта падаше на силиконови парцали във водата и отиде в канала на консистентни бучки без никаква разтворимост.
Така че останах с впечатлението, че намагнитената по този начин вода влияе на кръвта мигновенно, съсирвайки я или помагайки на съсирването.П.П.
El Freegano, благодаря ти за наблюденията! При мен също има изкъркорване и оригване веднага след първата чаша. Не го смята хза наблюдение, но щом е общо, значи си е част от ефектите =)
« Последна редакция: Ноември 01, 2010, 07:50:38 am от Спорт-Здраве4 »

Неактивен darena.666

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 39
Re:Вода
« Отговор #32 -: Януари 31, 2011, 20:28:05 pm »
здравейте @---Следих темата от началонадявам се.По много изнервящи причини липсвах 4 мес.Втори ден имам компютър и забелязвам застой.Споделете нещо.Колко са участниците?Какви са резултатите? :writer:

Неактивен hobbs

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 121
Re:Вода
« Отговор #33 -: Февруари 01, 2011, 00:19:42 am »
колко време се върти магнита и колко е голям магнита ? Водата от чешмата нали? Случайно да не си внушаваш

Неактивен Spectre

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 2
Re: Вода
« Отговор #34 -: Януари 25, 2016, 02:03:52 am »
 :hi: Това е първия ми коментар. Осъзнавам, че темата е много стара .. но това е просто още една причина да пиша точно тук. Заинтригувах се преди време по "въртенето на вода", но някак си всичко позатихна в ума ми след седмица-две. За няколко дена обикаляне из града не съумях да открия топчета магнетит. Изглежда са заменени с друг вид форма.. като доста сплескана елипса. Пиша ви ако случайно някой друг също е на тази вълна в момента. Започнах преди няколко дена отново да си въртя вода в една каничка(без магнетит) - доказателство, че въртенето оказва влияние са не просто описаните мехурчета, които се появяват, а и самото усещане при допир с водата.. сякаш е ..олекотена, сякаш възникват някакви вътрешни подтечения из нея. Би било прекрасно ако някой реши да сподели свои наблюдения по въпроса.

Неактивен suny

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 1
Re: Вода
« Отговор #35 -: Март 06, 2016, 09:53:30 am »
Spectre, в кой град си обикалял за магнетит? И аз започнах да издирвам магнетит, но засега по интернет, но пак не намирам топче  ::)

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27