Автор Тема: Вода  (Прочетена 21131 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Спорт-Здраве4

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 244
Вода
« -: Септември 22, 2010, 11:42:59 am »
Свърших с водата и вече мога да ви споделя работещия прототип, който оттук насетне да търпи подобрения.


Теорията.


Както вече знаем, според етерното инженерство елементарните частици представляват тороидни тела, чиято повърхност е в постоянно движение, и е изградена от етер.

Всяко тороидно тяло има "вход" и има "изход", с други думи то представлява вортекс или съчетание от вортекси, които имат посока.
Всеки прост тороид засмуква поток вортексообразно от едната страна, прекарва го през центъра си и го излъчва навън от другия си край отново вортексообразно. Това не е просто свойство, а неотменна нужда, тъй като движението на етер(=материя=енергия) през средата му създава, засилва и стабилизира динамиката на стените на тороидното тяло. Това може да се изобрази така:Когато много на брой елементарни частици се подредят по такъв начин, че централните им потоци да съвпадат по посока, се появява магнетизмът.

(За любознателните - това е причината магнитните свойства да се засилват, колкото е по-ниска температурата... свиването на обема на тялото преподрежда и доближава елементарните тороидни тела едно до друго и магнитният ефект на етерния поток се засилва по интензивност)
Какво означава "структурирана вода"? И какви са тези геометрични форми, съставени от елементаринте частици, които се наблюдават под микроскоп и каква по дяволите е цялата тази работа с водните кристали, дето всеки разправя?


Наблюдаваната геометрия представлява наниз от елементарните тороидни тела, които са нанизани на един централен за всички тела етерен поток. На долната картинка е изобразено нанизване на две тороидни тела с различна големина, които се държат заедно тъкмо заради централния етерен поток, преминаващ през тях.
Обърнете внимание, че централната права линия не е изобразена в случая, понеже акцентът не е на нея, но не намирам по-добра картинка:
След като добихме представа ЗАЩО водата се структурира, можем да преминем към въпроса КАК да го направим.

Темата "Защо да използваме структурирана вода" би трябвало вече да е ясна на читателя, за да чете тази тема. Ако не е... къде за бога е бил през последните пет години!?
Имаш ли своето "защо?" в живота, ще можеш да понесеш почти всяко "как"
     Ницше


Когато водата се движи водовъртежно, се наблюдават много неща. Ние ще обсъдим само тези, които можем да видим с очите си в последващата по-долу практика.

Водният сифон е нещо много сложно, но рядко се замисляме. Геометрията му е следната.

Централното завихряне се образува от две водни снопчета, които се завихрят под формата на ДНК.
Външно на тях се образува друго завихряне, но повдигнато в степен - това са други две водни снопчета, които се завихрят както около себе си, така и около централното завихряне. Представете си една ДНК нишка в средата, и после още една ДНК нишка, увита спираловидно около централната.

Това степенуване на завихрянето се повтаря в посока стените на чашата, където се завихрят трудни за възприемане работи. (тъй като стените на чашата образуват мини завихряне в обратна посока на центробежната сила, на фона на целия хаос)


В резултат от тези вихри, из водата се образуват тороидни тела. Защо? Както уточнихме по-горе - заради движението на етерния поток(можете да погледнете червените стрелки по-горе отново).
С други думи - създавайки такава динамика в обем вода, вие създавате свещена(симетрична, основана на платоновите тела) геометрия на молекулното ниво на водата.
Структурирате я грубо.


Ако пуснете едно топче магнеТИТ в обема, то вие ще прибавите много подробности към ориентацията на елементарните тороидни частици на атомното ниво на водата.
С други думи придавате й фина структура.
Практика.


Когато в една чаша се сипе чешмяна вода и обема се завърти водовъртежно, се наблюдават две неща.

Първо - образуват се мехурчета из обема, които постепенно се предвижват към централния вортекс, след което, при прекратяване на динамиката, напускат обема.

Заради силите на гравитацията, центробежните сили и атомната маса на различните вещества, из водата се образуват мехурчета, в които се изолират всички газови включения, които водата е имала преди това.
Защо мехурчета? Защото мехурът е тороидно тяло, това е важно да се знае и отбележи.

(Доказателството е, че ще забележите една симетрична роза от газови мехурчета да се образува точно в средата на водовъртежа, като розата е залепена точно за повърхността на водата, но отдолу, в подводното пространство... сащо така в центъра има голямо мехурче, и около него всеки пръстен мехурчета намаляват по големина симетрично прогресивно... И също така, ако искате още доказателства, ако засилите скоростта на въртене, ще забележите, че за централното голямо мехурче от розата се прикрепят на наниз надолу геометрично прогресивно по-малки мехурчета, точно както е на последната стимка. Още доказателства? Мехурчета се образуват винаки при движение. Спира динамиката - пръска се мехурчето - тороидно поведение)

Така водата първо се отървава от разни газови боклуци като хлор и прочие.


Второ - след първите няколко завихряния, последващите завихряния спират да образуват мехурчета из обема на водата, а вместо това ясно се вижда как мехурчетата слизат от централното вдлъбване на повърхността (центробежната централна ос) и постепенно слизат до дъното на завихрянето (на чашата).

Това е кислород, който е всмукван в обема вода. Това се извършва заради вече възникналата груба структура на водата, която предполага наличието на кислородни прости тороидни тела, затова те са привлечени към обема посредством центробежните и гравитационните сили и атомната маса на телата.

Ще забележите, че колкото по-надолу се смъкват мехурчетата, толкова по-малки и фини стават.

Колкото по-надолу се слиза, толкова по-голямо става налягането, тъй като толкова по-малък става радиуса на централния вортекс, а скоростта остава същата. За да запази стабилната си конструкция, тороидното тяло(мехурчето) "гръмва" и се лишава от част от материята си(кислородните си атоми), за да може размерът на тороидното тяло да е адекватен на околната динамика и тялото да остане стабилно.

Това се забелязва и на макро-ниво - Слънцето изхвърля част от плазмата си под формата на изригвания (гръмвания), за да бъде адекватно на вортексните сили по спираловидното си обикаляне около центъра на галактиката.
Ако има летци във форума, много бързо ще направят паралел със законите от авиацията.

Сега водата е обогатена с кислород по този начин.


Но... обърнете винмание и на друго. Водата е енергетизирана. Защо? Ами защото това е абсолютно точна имитация на проеса, който се случва в нашите бели дробове. А при емпирично наблюдение технологията на белите ни дробове се образува по същия път - вдишваме, дробовете изпълват мехурчетата, водата вдишва - образуват се мехурчета. Кръвта поема само атоми кислород от всичко в мехурчето, водата поема само атоми от целия обем на мехурчето.

Доказателството за това е, че ако чашата има капак, ако въртите водата достатъчно време и с достатъчно кратки почивки, ще забележите, че между водата и капака се образува вакуум.
(Опитайте са да не разливате въобще, понеже това също образува вакуум и пречи на тази проверка, ако сте се засилили да я правите.)

Енергийно дишане и прочие... както ние го правим, така го прави и водата и го прави именно чрез водовъртежната динамика.

Също така, на макро ниво, водовъртежният воден обем създава засмукване на етер(=материя=енергия) на принципа на тороидната динамика.

Това означава, че водният обем буквално започва да смуче от етерния поток, който топчето магнетит привлич в чашата... водата започва да смуче мислите, светлината, звука, информацията и всичко останало, що редставлява етерен поток, и да го ПРЕподрежда в симетрична конструкция на принципа на тороидната динамика, която илюстрирахме по-горе.


Сега нещо конкретно най-накрая.

Неактивен Спорт-Здраве4

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 244
Re:Вода
« Отговор #1 -: Септември 22, 2010, 12:20:40 pm »
Споделям максималното удобство и най-бързото и лесно сдобиване с подходящ уред(съд) за подобно нещо. Тоест споделям онова, което ми беше най-лесно на мен.


Могат да бъдат направени изключително много подобрения, но това е чудесен ръчен, преносим, лесно достъпен прототип, който бачка. Как бачка, ще обясня по-долу.Чаша с много удобни размери - първо за да пасва в ръката и да е удобна за въртене, второ да е лесно преносима и трето да се вписва в интервалите на надлъжните и напречните измерения за образуването на задоволителен вортекс вътре в нея - открих в продукт на NuCrema.

Двуцветен течен шоколад в стъклена чаша, би трябвало да струва 3 кинта и нещо. Хубавото също така е, че чашата има вдлъбнато дъно, а не изпъкнало дъно, както повечето бутилки например и половината чаши, което е важно за вортекса.

Също така има пластмасов капак, без което просто не може да се работи.

Това от една страна дори може да добавя към цялата динамика, тъй като излизащата нагоре вода, катереща се по стените на чашата спираловидно, се катери и по капака и пада обратво във вортекса, което създава своеобразно тороидно тяло в горния обем на чашата.


Магнетитено топче знам със сигурност, че има в музея Земята и хората, иначе би трябвало да има на повечето магазинчета за минерали и камъни (Мол София, Халите(там са две), в Природонаучния музей и тн). Би трябвало две бройки да струват 3 кинта.

Аз го правя с малкия размер топче, понеже ми е по-лесно, с големия също става, въпрос на кой какво движение може да пресъздаде с ръката си.


Отначало рядко се получаваше, но един ден практика беше достатъчен, за да схвана как се прави вортекс почти веднага, не е трудно.
Пия такава вода вече три дни и това беше достатъчно за множестов наблюдения... което в емпиричността на диетите може да се смята дори за "мигновен" ефект.

Първия ден се наливах с вода цял ден. Не съобразих да се премеря преди това, но имам силното усещане за лекота в коремната кухина.
Действа диуретично, ефектът е доста бърз (ако не сте посещавали мястото все още разбира се, тоест не прокарва агресивно, а действа диуретично).
Тонусът е приповдигнат и умората просто чезне, след изпиването на една чаша.
За няколко минути премахва перяждане. Също така ако пия чаша преди и чаша след ядене, след 15тина минути не усещам че имам нещо в стомаха въобще.

По принцип добри наблюдения с вода се правят поне за 2-3 месеца приемане само на такава вода, така че това е отворена тема.


Редувам завихряния по и обратно на часовника. Може би около 3-4 минути, докато не ми се измори ръката.

(Забрави хда спомена, че водата се охлажда с няколко градуса след това, може би с 1-3 градуса, не съ мя мерил, а трябва, трябва и да се премери мекотата но водата и тн)

Също така трябва да се изпробва на растения. Може би да се даде на животно за тест на предпочитане с друг обем обикновена или чешмяна вода и тн...

Неактивен sedere

 • (sedere)
 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 606
Re:Вода
« Отговор #2 -: Септември 22, 2010, 13:12:00 pm »
Това ще го пробвам в най-скоро време. Аз си падам по експериментите с вода. Не знам, но до сега най-добре се чувствам от чистата планинска вода като я пия. Това също изглежда интересно и ще видя как ми действа.
Преодолей робското подчинение и живей изцяло в настоящето.

Неактивен P.E.A.C.E.

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 500
Re:Вода
« Отговор #3 -: Септември 22, 2010, 13:14:04 pm »
Много интересно, браво за опитите.
Две неща изкочиха в главата ми след прочитане:
- Без магнетит ефекта не би ли следвало да е същия, но в по-малка степен?
- Посоката на въртене на "водовъртежчетата". Наблюдавах течаща вода в природата и немога да видя зависимост, ту на едната страна, ту на другата.

Неактивен Спорт-Здраве4

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 244
Re:Вода
« Отговор #4 -: Септември 22, 2010, 13:36:56 pm »
Да, точно така, без магнетит ефектът ще е същия, но по-слабо изразен.

И доказателството за това е една машина, направена през 19ти век.

Свободно падаща вода се разделя на два свободно падащи потока. Всеки свободно падащ поток се прекарва през меден пръстен, без да се мокрят стените. За всеки от двата пръстена се запоява кабел.
Получава се електричество, когато веригата на кабелите се затвори.

И още нещо - трупа се потенциал, и когато кабелите се приближат на един два сантиметра един от друг, след определено време (в рамките на минути, това зависи от... всичко...) прескача искра между двата кабела като от пиезокристал на запалка.

Тоест обясняват се гръмотевиците.


С това също се занимавам, но нещата не са стигнали до писане на тема.И да, така е - в природата водата се върти ту в едната, ту в другата посока. И тази зависимост, която ти липсва, се обяснява от описана машина - трупат се потенциали вътре въ вводното тяло и момента, в който би трябвало да прескочи искрата, ако бяха разделени, е същия момент, когато посоката на въртене се обръща.


Като се замислиш... тази информация няма да я прочетеш никъде, освен тук. Но някой сега пак ще каже, че Спорт-Здраве4 пак го тресе егото, затова трябва да не споделям еуфориите си с никого по дяволите -.-П.П.
И още нещо важно - всеки физически завой, която водата прави по време на потока си, например река, обръща посоката на водата. Значи всеки завой е тясно свързан с ел.потенциала на водата.
Което обяснява защо прокараната под налягане, завиващата под прави ъгли, незавихрена вода (водопроводната) има най-лайняния ел.потенциал, който може да има една вода и за нищо не става.


П.П.1.
А с магнетит, понеже при положение, че ни облъчват, пръскат, заблуждават и отравят... по-добре да има и магнетит, нали така? Да не разчитаме много на прекалено девстевните методи, понеже методите за възстановяване трябва да са адекватни на рафинираните методи за разрушение.


И забележи, че водата разтваря магнетита, понеже тя разтваря всичко, въпрос на време е. А магнетитът се съдържа в авсобютно всеки био-организъм и е технологията, която пирродата използва за ориентирането на миграцията на животните, знанието за полюсите в главите им и прочие, и също магнетитъ тима голямо участиве в множеството посоки на протичане на липидите в тялото.

И забележи - магнетитът е Fe3O4... железен окис... кръвта е желязо (и червените кръвни телца приличат на тороидчета) и когато отиде в дробовете става железен окис.


Така че това просто нещо всъщност копира много и сложни неща.
« Последна редакция: Септември 22, 2010, 13:44:23 pm от Спорт-Здраве4 »

Неактивен Спорт-Здраве4

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 244
Re:Вода
« Отговор #5 -: Септември 22, 2010, 13:46:26 pm »
И още... Ако си достатъчно нежен и чувствителен (не се обиждай) и леко прокараш магнетит по дебелата вена отвътер на лакътната сгъвка, съвсем ясно ще усетиш, че се образува невидима гъба, както се образува невидима гъба, когато се опитваш да събереш два еднакви полюса на магнита.

Затова дали да има магнетит в завихрената вода... Да, мисля добавянето на едно абсолютно сходство ще рафинира метода.

Неактивен Rinaldo

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 9
Re:Вода
« Отговор #6 -: Септември 22, 2010, 14:09:13 pm »
Спорт-Здраве4 , не ми стана ясно как и колко време
въртиш чашата с топчето магнетит?Предполагам трябва
да се върти наляво и надясно. Сега се сещам, че има
и магнитни чаши. Те биха ли имали същия ефект? :)

Неактивен Спорт-Здраве4

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 244
Re:Вода
« Отговор #7 -: Септември 22, 2010, 14:26:19 pm »
Въртя 3-4 минути общо, докато не ми се измори ръката.

Редувам посоките - като се изморя да върта навътре с дясната, започвам да въртя навътре с лявата. Това е хем сменяне на посоките, хем сменяне на био-енергиите около чашата.

Тепърва ми предстои да се започнавам с акупунктура и меридиани специално заради тази тема, понеже това трябва да се изчисти - коя ръка в коя точно посока.Да, ще е супер, ако го правиш в магнитна чаша. Но трябва да ВЪРТИШ водата в тази магнитна чаша. Иначе като стои, не стана НИЩО съществено и компаниите, произвеждащи магнитни чаши, които изключват нуждата от въртене като задължителна, произвеждат скептици.

Неактивен Спорт-Здраве4

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 244
Re:Вода
« Отговор #8 -: Септември 22, 2010, 14:38:25 pm »
Голямо значение също така има намагнетизирането на чашата. Как са разположени полюсите.

Формата на магнитите.

И много важно значение също така има силата на магнизма. Понеже, ако е прекалено силно, ефект няма да има, и ако е прекалено слабо, ефект няма да има.

Не съ мубеден в какви мерни единици се измерва, само знам, че магнетитът е най-близо до Земното магнитно поле, което е 0,4 , той е 0,5 единици.


И се съмнявам, че при производството на магнитни чаши това се взима предвид. Затова и не бачкат.


Неактивен Rinaldo

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 9
Re:Вода
« Отговор #9 -: Септември 22, 2010, 15:34:07 pm »
Е, супер! Моята магнитна чаша е от доста отдавна. Има силно магнитно поле.За съжаление няма никакви технически параметри.Ще започна експеримента, пък ще видим и ще пиша.Да скоро ;D

Неактивен darena.666

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 39
Re:Вода
« Отговор #10 -: Септември 24, 2010, 22:56:24 pm »
Възхищавам се на изобретателноста и търпението ти!Но ми се струва много сложно.Това не означава че и аз няма да се включа в експеримента.А провери ли дали,и как се променя кристалната структора?Сигурна съм че ще има положителен ефект върху жевотни и разстения!Та те само на положителен енергиен поток реагират,дори по-бързо от човека.Ами ако вместо магнит с посочените параметри,се използва Хематит?Нямам представа дали и при него не варират показателите.

Неактивен shaangreal

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 7
 • Съдбата ме обича :)
Re:Вода
« Отговор #11 -: Септември 25, 2010, 10:26:24 am »
Харесва ми идеята  :yes:

А разклащането става като я държиш чашата с една ръка отгоре и я връткаш като махало?
Живея в Прекрасен Свят :)

Неактивен Спорт-Здраве4

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 244
Re:Вода
« Отговор #12 -: Септември 25, 2010, 11:48:59 am »
darena.666, може би е сложна теорията, която описах. Но и тя е сложна просто защото има много нови неща за хората, които не са в епицентъра на тази информация. За мен например е просто =D Въпросът е дали за човек принципът е познат или чисто нов и с времето нещата започват да изглеждат все по-просто.

А пък самата практика е много проста! Подходяща чаша + подходящо топче магнетит.

Много добре се ориентираш за хематита. И магнетитът и хематитът (също така и пиритът) са трите основни железни руди и ги копаят в Кремиковци (копаеха...). Понеже и хематитът и магнетитът са основните железни окиси (ръжди).

Хематит: Fe2O3
Магнетит: Fe3O4

Тоест разликата е една молекула ръжда - FeO


Така че с хематит може да се постига същото химично съдържание, но не и същата структура. А структурата е това, което е важно за нас (ако се водим по етерното инженерство).
Това е така поради факта, че хематитъ тняма магнитни качества. Той се привлича силно от магнит, но не е постоянен магнит сам по себе си. Той става такъв, когато се добави онази молекула ръжда, която го дели от магнетита.shaangreal, точно така - държиш я за капака (притискаш го с длан надолу и гледаш да не разливаш прекалено много, защото все пак не е добре оплътнен... аз си мисля как да оплътня моя в момента) и въртиш като махало.

Цялото движение на ръката представлява следното:

-единствената грижа е топчето и погледът е там. Ръката върти дъното на чашата(най-малката й обиколка) във възможно най-малки и бързи кръгове, за да се върти топчето по дъното.

- като се постигне една бърза скорос тна топчето, ръката спира с въртеливите движения и просто прави възможно най-бързи и същевременно монотонни движения наляво и надясно или напред и назад... топчето само поддържа кръговото си движение.П.П.
Това също така си е чиста проба вибрация от ваша страна. Само че не чрез звук, а механична. Така че замислете се - начинът, по който завихряте чашата, си има кореспондиращ звук, който отговаря на вибрациите на ръката ви.

Затова - рафинирайте движенията си и тренирайте =)

Неактивен Спорт-Здраве4

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 244
Re:Вода
« Отговор #13 -: Септември 25, 2010, 11:55:26 am »
Също така, за онези, които се каня тда пробват, вече имам потвърждения на симптомите не от един човек.

Наблюдава се ходене по голяма нужда скоро след пиене (когато естествено има нещо за изхвърляне), наблюдава се отлично и оптимизирано храносмилане и повишаване на тонуса (разсейва се сънливото състояние).

Това са потвърждения от тирма независими човека за сега, повече хора - по-добре, за да се направят и по финни наблюдения за ефекти, които за сега не виждаме.

А такива трябва да има със сигурност, но са въпрос на месеци, а не на дни. Например аз гарантирам отслабване, но пия тази вода най-дълго от всички, така че за сега съм сам в това наблюдение.

Неактивен Спорт-Здраве4

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 244
Re:Вода
« Отговор #14 -: Септември 30, 2010, 21:29:58 pm »
Да, точно така, без магнетит ефектът ще е същия, но по-слабо изразен.

И доказателството за това е една машина, направена през 19ти век.

Свободно падаща вода се разделя на два свободно падащи потока. Всеки свободно падащ поток се прекарва през меден пръстен, без да се мокрят стените. За всеки от двата пръстена се запоява кабел.
Получава се електричество, когато веригата на кабелите се затвори.

И още нещо - трупа се потенциал, и когато кабелите се приближат на един два сантиметра един от друг, след определено време (в рамките на минути, това зависи от... всичко...) прескача искра между двата кабела като от пиезокристал на запалка.

Тоест обясняват се гръмотевиците.


С това също се занимавам, но нещата не са стигнали до писане на тема.И да, така е - в природата водата се върти ту в едната, ту в другата посока. И тази зависимост, която ти липсва, се обяснява от описана машина - трупат се потенциали вътре въ вводното тяло и момента, в който би трябвало да прескочи искрата, ако бяха разделени, е същия момент, когато посоката на въртене се обръща.


Като се замислиш... тази информация няма да я прочетеш никъде, освен тук. Но някой сега пак ще каже, че Спорт-Здраве4 пак го тресе егото, затова трябва да не споделям еуфориите си с никого по дяволите -.-П.П.
И още нещо важно - всеки физически завой, която водата прави по време на потока си, например река, обръща посоката на водата. Значи всеки завой е тясно свързан с ел.потенциала на водата.
Което обяснява защо прокараната под налягане, завиващата под прави ъгли, незавихрена вода (водопроводната) има най-лайняния ел.потенциал, който може да има една вода и за нищо не става.


П.П.1.
А с магнетит, понеже при положение, че ни облъчват, пръскат, заблуждават и отравят... по-добре да има и магнетит, нали така? Да не разчитаме много на прекалено девстевните методи, понеже методите за възстановяване трябва да са адекватни на рафинираните методи за разрушение.


И забележи, че водата разтваря магнетита, понеже тя разтваря всичко, въпрос на време е. А магнетитът се съдържа в абсолютно всеки био-организъм и е технологията, която пирродата използва за ориентирането на миграцията на животните, знанието за полюсите в главите им и прочие, и също магнетитъ тима голямо участиве в множеството посоки на протичане на липидите в тялото.

И забележи - магнетитът е Fe3O4... железен окис... кръвта е желязо (и червените кръвни телца приличат на тороидчета) и когато отиде в дробовете става железен окис.


Така че това просто нещо всъщност копира много и сложни неща.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27