Наблюдавали сте самолет който преминава зад облак и се разваля фокуса на картината ли? Както и да е.
И какво като следата на самолетите се изменя или се губи?
Ами нищо! Кой е казал че трябва да има нещо! Свършил му бензина на самолета, шофьора превключил на "метан" и пак подкарал!

Смешко/фрай/пъзел, абе вие кога успяхте да си продадете душиците/доколко сте ги имали/?

Обещаха ли ви вече местенце в "новия свят", или ви обещаха лечение след "селскостопанската терапия" на света? наистина ми е интересно и ми се иска много да знам това, което екипа "фрай" знае! И да се разприказват някой път тук във форума и да видите каква дискусия ще настане! Ще видим всички чудо, като разберем каква е истинската цел на пръскането и кой го прави! Ако и екипа го знае де, нищо чудно да са им подхвърлили някаква шибана версия, на която да се хванат повечето , да са им обещали топло местенце в новия свят и да са им казали "хайде сега отивайте де що има форуми и им казвайте, че нема такова животно, да не се уплашат, да ритнат камбаната, че и 100 милиона няма да ни останат читави! Хайде ходете и громете форумите"! Екипа "фрай", хайде ако ви е останал поне малък спомен откакто сте били с Душа, хайде спомнете си какво е да бъдеш ИСТИНСКИ ЧОВЕК и ни кажете направо КАКВО СТАВА по дяволите! Знам че знаете много, макар и не цялата истина, но хайде кажете нещо от "кухнята"!