О,съжалявам но не съм психиатър,че да отговарям на вашите въпроси. Трябва да се обърнете към специалист в тази област
Въпреки всичко, аз ще помоля за една консултация.Хапчетата който ми изписа последния път ми подействаха добре .
Остана един дребничък проблем дето ме чопли,и ако може и за него некво хапче да дадеш.
Не разбрах ,защо атмосферната влажност се променя.От цялата зависимост на на теорията за влажността,излиза ,че или атмосферата променя състоянието на следите,или обратното.Тоест създала се е зависимост ,която вече се вижда.Дотук добре.
Не разбрах тази зависимост дали може да влияе на глобалната картина примерно на циклоните.
Всъщност тези тъй наречени" резки" промяни във влажността,не са ли некви циклони.
Може би тук идва момента който е причина да няма много въпроси по случая.
Даже сега конспиративния ми мозък веднага ми разигра сценария с пускането на половината истина.Тоест ,наистина копелетата създават вихри,а ХАПР може да използва това за да си върши целите.Авиацията ,няма как да знае кво става.Да не говорим ,че целия самолет си е едно летящо технологично копеле,което може да бъде употребено и без неговото знание.
Някъде в тук в нашия форум имаше една интересна тема за това как технологиите могат да бъдат употребявани дистанционно,за съвсем различни цели от предварителното им предназначение.
Некво хапче за тва има ли .