Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 983283 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен 4i4obil

• Четящ
  • *
  • Публикации: 109
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #2385 -: Ноември 01, 2012, 09:02:15 am »
Честит Празник на всички!
Накратко. Съберете "Не се сърди човече" и морски шах. "Играта" в небето е нещо подобно :). Преди я наричах война, но "игра" е по-уместно. Колкото по-скоро се научим да виждаме над двойки категории като добро-зло, толкова по-полезни сме в играта.
Преди време пуснах линк към клип. Човекът "използваше" хоопонопоно. Работи. Има книги по темата. Вчера, например, играта беше страхотна. Сутринта небето беше плътно покрито с пелена, и пръскачките продължаваха да хвъркат. Около обяд вече имаше само истински облаци, до вечерта остана ясно. Голямо Благодаря на силфовете :) ... малко се успаха, но нанесоха последните щрихи.
Много важно е състоянието вътре в "играча". Колкото по-тихо, толкова по-ефективно. Спомнете си и поговорката "Който пее, зло не мисли" :) Погледнете нещата по друг начин. Опонентите имат нужда от любов и затова "идват". "Съюзниците" също.
Тия дни ще съм в София. Да видим как ще протекат "мачовете" :)
М.О.М.

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #2386 -: Ноември 01, 2012, 09:03:10 am »
Тези следи служат катo огледало/рефлектор (и за много други неща описани по-горе)  за по-добро контролиране на лъчите изпращани с милиарди ватове мощност от съоражението в Аляска HAARP.С тези милиарди ватове, атакуващи йоносферата и на територията под тези атаки спокойно може да се предизвикват изкуствени земетресения.
Говориш за т.н. климатично йоносферно оръжие, в което основна роля играе HAARP. Йоносферата е на 80км. над Земята, затова силно се съмнявам, че хим.следи на 8-10км. над нас имат някаква роля при използването на това оръжие.
Конспиративни теории има много, но засега ми допада ето това обяснение на Бенджамин Фулфорд, канадски журналист,за начина, по който се осъществяват изкуствените земетресения:
"йоносферното климатично оръжие ХААРП е огромна антена, която изстрелва изключително мощни микровълни от 1 млрд. вата в йоносферата. Вълната повдига йоносферата в Космоса и след това рикошира. Начинът, по който рикошира, може да предизвика земетресение”.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен trepa4a

• Четящ
  • *
  • Публикации: 189
« Отговор #2387 -: Ноември 01, 2012, 10:53:07 am »
         Явно е над цялата страна. Връщат ни го заради голямата пауза от десетина дни.

След вчерашното пръскане днес небето е доста интересно и направих интересни снимки,но я ми дайте жокер,как да ги кача тук,че днес май не се справям нещо.:(

Неактивен marmozana

• Четящ
  • *
  • Публикации: 102
« Отговор #2388 -: Ноември 01, 2012, 10:58:00 am »
       Няма как да получиш. Губиш си времето с нея.
О, Божинка, това беше отдавна. Да спориш с нея е толкова смислено, колкото да спориш с телевизора :)
Благодаря ти, че замълча, въпреки, че нямаше какво да кажеш

Неактивен trepa4a

• Четящ
  • *
« Отговор #2389 -: Ноември 01, 2012, 10:58:07 am »
Ама chemtrails вече и земетресения ли предизвиква? Боже, докъде я докарахме!   :o
Защо по БНТ се каза от Еленко,че създателят на ХААРП казва,че за да работи и действа,е нужно да има алумин и т.н.,тоест това с което пръскат и самолетите?
« Последна редакция: Ноември 01, 2012, 11:02:34 am от trepa4a »

Неактивен trepa4a

• Четящ
  • *
« Отговор #2390 -: Ноември 01, 2012, 11:02:01 am »
Седни ти,и се разрови в интернет,ако искаш иди и в някое поделение на ВВС и си задай там въпросите.После,ела и сподели ,какво са ти казали професионалистите.
Те във ВВС чакат само някой да отиде и да почне да разпитва и задава въпроси.Какво ли се има предвид,това е военна тайна?Хайде не ставай смешна повече отколкото си вече.Някакви по добри идеи и предложения можеш ли от тези,които са доста прости и елементарни?Ако не можеш,иди дишай чист въздух навън,какво си се забила тук и само пишеш глупости!

Неактивен trepa4a

• Четящ
  • *
« Отговор #2391 -: Ноември 01, 2012, 11:06:18 am »
А,стига бе ! Верно ли? Леле,какво ни чака......А,ТИ ЩО НЕ СЕ ГРЪМНЕШ ТА ДА ПРИКЛЮЧИ ВСИЧКО И ДА НЕ СЕ МЪЧИШ? Стига сте го слушали Еленко бе,не разбрахте ли че печели от всичко това.Както и другите,като него.Дейвид Айк,с рептилите му,колко книги написа,колко спечели от това?Намерили са добрия начин,да печелят пари ,от вашето доверие и наивност!
Ей,ама ти знаеш ли,че точно ти,да точно ти си за гръмване,а?
Колко спечели Айк,колко спечели Еленко,а?Дали е повече от тези големи корпорации които тровят хората с болести и им продават уж лекарства?Ами след като лекарствата се продават за лечение,защо се продава нещо от което след като оздравеят хората,те тези производители няма да има какво и на кой да продават?
Това стига ли ти,тъпа крава,кукувица ли ти е изпила мозъка и се правиш на велика?То бива,бива,ама да си чак толкова тъпа,че чак вдлъбната,да си мислиш нещо,хайде ходи и си избивай комплексите някъде другаде!

Неактивен marmozana

• Четящ
  • *
« Отговор #2392 -: Ноември 01, 2012, 11:16:55 am »
Трепача. ше се хаби, няма смисъл :D
Да спориш с нея е толкова смислено, колкото да спориш с телевизора :)

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
  • Публикации: 1 126
« Отговор #2393 -: Ноември 01, 2012, 13:36:03 pm »
Трепача. ше се хаби, няма смисъл :D
       А, защо? Много хубав всеобхватен анализ с въпроси по наболели теми. С интерес го изчетох. А фрай няма да отговори на нито един, това е ясно. :hi:

Неактивен marmozana

• Четящ
  • *
« Отговор #2394 -: Ноември 01, 2012, 13:45:01 pm »
Божинка, повредата е в моя телевизор. Имах предвид да НЕ се хаби трепача да спори с рибата, ама пусти очи кьорави не съм видяла какво съм написала.

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
  • Публикации: 1 126
« Отговор #2395 -: Ноември 01, 2012, 13:51:52 pm »
Божинка, повредата е в моя телевизор. Имах предвид да НЕ се хаби трепача да спори с рибата, ама пусти очи кьорави не съм видяла какво съм написала.
    Да бе, разбрах. Не се знае обаче, екипът на рибата може да измисли нещо и от аквариума да изплува ........... Интересно, докато не пръскаха, те си мълчаха.

Неактивен fry

• Пишещ
  • Публикации: 547
« Отговор #2396 -: Ноември 01, 2012, 15:31:11 pm »
О,съжалявам но не съм психиатър,че да отговарям на вашите въпроси. Трябва да се обърнете към специалист в тази област ::)

Неактивен xнещо

• Четящ
  • *
  • Публикации: 85
« Отговор #2397 -: Ноември 01, 2012, 16:32:17 pm »
О,съжалявам но не съм психиатър,че да отговарям на вашите въпроси. Трябва да се обърнете към специалист в тази област ::)
Въпреки всичко, аз ще помоля за една консултация.Хапчетата който ми изписа последния път ми подействаха добре .
Остана един дребничък проблем дето ме чопли,и ако може и за него некво хапче да дадеш.
Не разбрах ,защо атмосферната влажност се променя.От цялата зависимост на на теорията за влажността,излиза ,че или атмосферата променя състоянието на следите,или обратното.Тоест създала се е зависимост ,която вече се вижда.Дотук добре.

Не разбрах тази зависимост дали може да влияе на глобалната картина примерно на циклоните.
Всъщност тези тъй наречени" резки" промяни във влажността,не са ли некви циклони.
Може би тук идва момента който е причина да няма много въпроси по случая.
Даже сега конспиративния ми мозък веднага ми разигра сценария с пускането на половината истина.Тоест ,наистина копелетата създават вихри,а ХАПР може да използва това за да си върши целите.Авиацията ,няма как да знае кво става.Да не говорим ,че целия самолет си е едно летящо технологично копеле,което може да бъде употребено и без неговото знание.
Някъде в тук в нашия форум имаше една интересна тема за това как технологиите могат да бъдат употребявани дистанционно,за съвсем различни цели от предварителното им предназначение.
 Некво хапче за тва има ли . :hi: :hi: :hi: :hi:

Неактивен fry

• Пишещ
  • Публикации: 547
« Отговор #2398 -: Ноември 01, 2012, 16:54:36 pm »
Самолетните следи се образуват когато има условия за заоблачаване. Тези следи са всъщност облаци, чието образуване е отключено заради въздействието на самолета върху пренаситената влажност на това място. Ако условията за образуване на облаци (повишаване на влажността и падане на температурата) продължат да стават все по-благоприятни, то освен кондензационните следи започват да се образуват и съвсем естествени облаци, които в края на краищата запълват небето. В последните дни се случи точно това.
"Защо преди години следите изчезваха малко след самолета?Какво се промени? Климата ли???"
Това е втората най-голяма лъжа на теорията chemtrails.Въпрос:"като гледам тези следи като цяло не изчезват ами си заминават към хоризонта съвсем в една и съща форма"
Ами точно това доказва, че не са пръскане. Какво е това пръскане, ако си остава високо залепено в небето, без да се разпространява бързо. Ако беше нещо неестествено то щеше бързо да се хомогенизира на принципа на дифузията. Само че контрейлите са просто фазов преход на съдържащата се в небето влага, а не нещо чуждо. И също както и облаците могат да се носят с часове и дни. Иначе,конспиративния ти мозък хнещо,може да роди всякакъв тип предположения :yes:

Неактивен trepa4a

• Четящ
  • *
« Отговор #2399 -: Ноември 01, 2012, 17:32:29 pm »
Хайде стига бе,то цяло лято капка дъжд не падна а ние говорим за влажност.
Ето какво казва Дейвид Айк,който печели луди пари от книгите си за разлика от големите корпорации:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27