Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 983087 пъти)

0 Потребители и 4 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Смехоран

• Четящ
  • *
  • Публикации: 34
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #2355 -: Октомври 31, 2012, 12:18:18 pm »
А в този клип се вижда много ясно как в 41-та секунда самолета спира да пръска и в 59-тата започва отново:
       Авторите са искали да покажат, че тези следи не са от двигателите, а се пускат някакви вещества от пилотите.   
       В САЩ не знам как е, но днес беше хубав ден за българското небе.

Мисля, че е доста нечестно да се използва такъв лош запис и да се спекулира с очевидния факт, че в указаното време самолетът беше зад някакъв облак и липсата на фокус допълнително затрудни да се вижда следата, която той не престана да оставя.

Неактивен marmozana

• Четящ
  • *
  • Публикации: 102
« Отговор #2356 -: Октомври 31, 2012, 12:23:02 pm »
Смехоранчо, това нещо съм го наблюдавала на живо, то вярно, че леко недовиждам, ама чак пък толкова....
Благодаря ти, че замълча, въпреки, че нямаше какво да кажеш

Неактивен Смехоран

• Четящ
  • *
« Отговор #2357 -: Октомври 31, 2012, 12:46:30 pm »
Смехоранчо, това нещо съм го наблюдавала на живо, то вярно, че леко недовиждам, ама чак пък толкова....

Аз коментирах клипа. Вие ли сте го снимали?

Неактивен marmozana

• Четящ
  • *
  • Публикации: 102
« Отговор #2358 -: Октомври 31, 2012, 12:51:41 pm »
Не, не  е мой записа. Казах, че съм наблюдавала същото нещо, в отговор на твоето изказване, че
Мисля, че е доста нечестно да се използва такъв лош запис и да се спекулира с очевидния факт, че в указаното време самолетът беше зад някакъв облак и липсата на фокус допълнително затрудни да се вижда следата, която той не престана да оставя.
Благодаря ти, че замълча, въпреки, че нямаше какво да кажеш

Неактивен Смехоран

• Четящ
  • *
« Отговор #2359 -: Октомври 31, 2012, 13:37:02 pm »
Не, не  е мой записа. Казах, че съм наблюдавала същото нещо, в отговор на твоето изказване, че

Наблюдавали сте самолет който преминава зад облак и се разваля фокуса на картината ли? Както и да е.

И какво като следата на самолетите се изменя или се губи?

Неактивен ffffff

• Четящ
  • *
  • Публикации: 9
« Отговор #2360 -: Октомври 31, 2012, 16:59:13 pm »
Здравйте.
Днес наблюдавах добре оформени chemtrails, по пътя Варна-Шумен.Най-малко 6-7 следи на небето(другите бяха в далечината, но пак бяха много големи),3-те над мен бяха успоредни една от друга през равен интервал, едната беше доста мащабна и през целия път от Варна до Шумен ставаше все по-голяма и по-голяма (разтилаше се).Имам снимков материал, но от колата не е много сполучлив и не може да се добие много ясна представа, но съм убеден че това е chemtrails(няма как следи от пътнически самолет да добиват такива размери и да са така правилни една спрямо друга(няма смисъл даже да коментирам знаете за какво става на въпрос) :nea:
Само немога да разбера как да вмъквам снимки и се нервя.

Неактивен ffffff

• Четящ
  • *
« Отговор #2361 -: Октомври 31, 2012, 17:01:32 pm »
Ако до 24 часа стане земетресение на тази територия или нещо от сорта не се учудвайте. :---

Неактивен stufo

• Четящ
  • *
  • Публикации: 59
« Отговор #2362 -: Октомври 31, 2012, 17:06:01 pm »
Наблюдавали сте самолет който преминава зад облак и се разваля фокуса на картината ли? Както и да е.

И какво като следата на самолетите се изменя или се губи?

Ами нищо! Кой е казал че трябва да има нещо! Свършил му бензина на самолета, шофьора превключил на "метан" и пак подкарал!  :D Смешко/фрай/пъзел, абе вие кога успяхте да си продадете душиците/доколко сте ги имали/?  :) Обещаха ли ви вече местенце в "новия свят", или ви обещаха лечение след "селскостопанската терапия" на света? наистина ми е интересно и ми се иска много да знам това, което екипа "фрай" знае! И да се разприказват някой път тук във форума и да видите каква дискусия ще настане! Ще видим всички чудо, като разберем каква е истинската цел на пръскането и кой го прави! Ако и екипа го знае де, нищо чудно да са им подхвърлили някаква шибана версия, на която да се хванат повечето , да са им обещали топло местенце в новия свят и да са им казали "хайде сега отивайте де що има форуми и им казвайте, че нема такова животно, да не се уплашат, да ритнат камбаната, че и 100 милиона няма да ни останат читави! Хайде ходете и громете форумите"! Екипа "фрай", хайде ако ви е останал поне малък спомен откакто сте били с Душа, хайде спомнете си какво е да бъдеш ИСТИНСКИ ЧОВЕК и ни кажете направо КАКВО СТАВА по дяволите! Знам че знаете много, макар и не цялата истина, но хайде кажете нещо от "кухнята"!  :)
Не искам да оставам в "нефтената цивилизация" като зомбиран енергиен донор за нискоастрални създания

Неактивен fry

• Пишещ
  • Публикации: 547
« Отговор #2363 -: Октомври 31, 2012, 17:07:06 pm »
Ако до 24 часа стане земетресение на тази територия или нещо от сорта не се учудвайте. :---
Това,го разправяй на Еленко.

Неактивен fry

• Пишещ
« Отговор #2364 -: Октомври 31, 2012, 17:13:54 pm »
Ами нищо! Кой е казал че трябва да има нещо! Свършил му бензина на самолета, шофьора превключил на "метан" и пак подкарал!  :D Смешко/фрай/пъзел, абе вие кога успяхте да си продадете душиците/доколко сте ги имали/?  :) Обещаха ли ви вече местенце в "новия свят", или ви обещаха лечение след "селскостопанската терапия" на света? наистина ми е интересно и ми се иска много да знам това, което екипа "фрай" знае! И да се разприказват някой път тук във форума и да видите каква дискусия ще настане! Ще видим всички чудо, като разберем каква е истинската цел на пръскането и кой го прави! Ако и екипа го знае де, нищо чудно да са им подхвърлили някаква шибана версия, на която да се хванат повечето , да са им обещали топло местенце в новия свят и да са им казали "хайде сега отивайте де що има форуми и им казвайте, че нема такова животно, да не се уплашат, да ритнат камбаната, че и 100 милиона няма да ни останат читави! Хайде ходете и громете форумите"! Екипа "фрай", хайде ако ви е останал поне малък спомен откакто сте били с Душа, хайде спомнете си какво е да бъдеш ИСТИНСКИ ЧОВЕК и ни кажете направо КАКВО СТАВА по дяволите! Знам че знаете много, макар и не цялата истина, но хайде кажете нещо от "кухнята"!  :)
Stufo,на теб ти трябва лечение човече. Какви са тези глупости,които пишеш?Смучеш си от пръстите измишльотини !

Неактивен Смехоран

• Четящ
  • *
« Отговор #2365 -: Октомври 31, 2012, 17:29:15 pm »

А, свършило му било горивото, пък той си лети, а? Или и най-вече защо - върти кранчетата, за да може да се издаде ли?

А, че сме платени платени сме. 7 милиона сме и на всичките ни плащат, това само в бедна България. В други държави невярващите могат да си позволят и да са доброволци.

Да узнаеш истината няма да ти коства толкова безкрайно усилие(дано), просто си опресни познанията по физика и термодинамика.

Останалите заклинания не ги разбрах. И в кухнята не съм влизал, в чужди сънища не се пъхам.

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #2366 -: Октомври 31, 2012, 17:35:31 pm »
Ама chemtrails вече и земетресения ли предизвиква? Боже, докъде я докарахме!   :o
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен ffffff

• Четящ
  • *
« Отговор #2367 -: Октомври 31, 2012, 17:55:26 pm »
Ама chemtrails вече и земетресения ли предизвиква? Боже, докъде я докарахме!   :o
За съжеление това е напълно вярно и не е някакъв сценарий от научно-фантастичен трийлър.Тези следи служат катo огледало/рефлектор (и за много други неща описани по-горе)  за по-добро контролиране на лъчите изпращани с милиарди ватове мощност от съоражението в Аляска HAARP.С тези милиарди ватове, атакуващи йоносферата и на територията под тези атаки спокойно може да се предизвикват изкуствени земетресения.Не случайно НАТО най нагло преди време обявиха, че до 2025 ще могат да контролират напълно климата на земята.ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ПОНЕ ВЕДНЪЖ В ЖИВОТА СИ!!!

Неактивен x_name41

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 291
« Отговор #2368 -: Октомври 31, 2012, 17:58:23 pm »
За съжеление това е напълно вярно и не е някакъв сценарий от научно-фантастичен трийлър.Тези следи служат катo огледало/рефлектор (и за много други неща описани по-горе)  за по-добро контролиране на лъчите изпращани с милиарди ватове мощност от съоражението в Аляска HAARP.С тези милиарди ватове, атакуващи йоносферата и на територията под тези атаки спокойно може да се предизвикват изкуствени земетресения.Не случайно НАТО най нагло преди време обявиха, че до 2025 ще могат да контролират напълно климата на земята.ЗАМИСЛЕТЕ СЕ ПОНЕ ВЕДНЪЖ В ЖИВОТА СИ!!!
леле човече много филми гледаш, и аз гледам всяка вечер досиетата х ама такива неща дето си ги описал не мога и да си представя въобще как ще станат
"מוזיקה מאריכה את החיים"

Неактивен fry

• Пишещ
« Отговор #2369 -: Октомври 31, 2012, 18:01:27 pm »
А,стига бе ! Верно ли? Леле,какво ни чака......А,ТИ ЩО НЕ СЕ ГРЪМНЕШ ТА ДА ПРИКЛЮЧИ ВСИЧКО И ДА НЕ СЕ МЪЧИШ? Стига сте го слушали Еленко бе,не разбрахте ли че печели от всичко това.Както и другите,като него.Дейвид Айк,с рептилите му,колко книги написа,колко спечели от това?Намерили са добрия начин,да печелят пари ,от вашето доверие и наивност!
« Последна редакция: Октомври 31, 2012, 18:07:03 pm от fry »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27