Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 978084 пъти)

0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен m2f

• Пишещ
  • Публикации: 580
  • Животът е изумително приключение
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #1695 -: Октомври 01, 2012, 18:22:57 pm »
Страшна работа е над София... :( Снимах с най-старото си телефонче..., но въпреки това се вижда и е нещо страшно...Ще се опитам да кача снимките, колкото и да не стават.... :(
Добрите решения идват с опита. А голяма част от опита идва с лошите решения.

Неактивен atila777

• Четящ
  • *
  • Публикации: 106
« Отговор #1696 -: Октомври 01, 2012, 18:40:35 pm »
http://snimki.be//store/1/361349105642.JPG
http://snimki.be//store/1/191349105705.JPG
http://snimki.be//store/1/671349105818.JPG
Последната е доста стара, но обърнете внимание на първата и втората.
Първата е 27.09.2012,  а втората е  през ноща на 26.09.2012г.
Ако някой иска още сега е момента да погледне през прозореца. :P
Лек ден.  :hi:
Окупирай Уолстрийт и България!

Неактивен xнещо

• Четящ
  • *
  • Публикации: 85
« Отговор #1697 -: Октомври 01, 2012, 19:38:03 pm »
]
Днес има сериозна атака срещу Пловдив. От юг, запад, север и североизток. Включително и директно над града. Самолетите не излизат на http://www.flightradar24.com/ и най-вероятно са военни.
И в София химикала се лее.Има доста сериозни пелени които филтрират слънчевите лъчи.Слънцето не се е показало нито зад миг,не може да пробие пелената.Цял ден е така. В софето е доста топличък ден ,(представям си какво е в Пловдив) и смея да твърдя че имам химически тен :o.(карах колело 2 часа на това слънце)  :-X

Също така забелязвам всеки ден между 6 и 8 точно на залез слънце силна атака на югозапад. Повтарят от дни едно и също място.
Много добре си забелязъл,всичко около и в подножието на Витоша се разцепва точно по това време, и продължават до късно през ноща,понякога до сутринта и така всичко отначало.АЗ за съжаление живея точно там.

Така е, sidewinder, но можем да правим същото и без уреди. От днес, вече няма да наричам това, което правя "експеримент". Дано станем повече ...
Усещам това за което пишеш.Често имам такива намерения ,но все още   рядко усещам че имат сила. :hi:

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
  • Публикации: 1 126
« Отговор #1698 -: Октомври 01, 2012, 20:06:40 pm »
Както писах по-горе, Пловдив беше обграден от три страни, но над самия град беше чисто. Два-три самолета минаха директно над центъра, но следите им се разсеяха бързо. Най-вероятно кембастерите действат. Дано. Имах възможност да следя процесите  през целия ден. Това не означава разбира се, че нановлакната, в последната си фаза не падат върху главите ни, съответно в телата ни. В момента има атака от запад- около 20 ленти бавно напредват.

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
  • Публикации: 233
  • Смисълът на живота е... 42 !
« Отговор #1699 -: Октомври 01, 2012, 20:45:28 pm »
Привет от София(вече)... :hi:
01.10.2012-та...Мисля,че днес беше най-активното пръскане над София от как наблюдавам Chemtrails... Предлагам да се чества празник на Chemtrails на тази дата всяка година,ако има още след 2012-та  :D Или направо ще си стане празник на Chemtrails всеки ден... Продадоха държавицата ни и небето над него,факт!  :---
xнещо ,изумяваш ме от месец на сам... По твоята логика трябва да вярвам в противоположното на нещо което дори нямам идея кое е правилното или не правилното  ???
Както и да е,с тебе ще се разбера някой ден,ама на живо...  :flag_of_truce:
За вдигането на главите към небето и дума няма как да става,щото 'елита' така ни е навел и така ни го е наденал,че я си се изправил,я са те премахнали... То и това навеждане си е чисто елиминиране на съпротива. Така си мисля...
П.П.: Още не съм качвал снимките от красивите балкани (от Стара планина и Родопи,красота и химия в едно),защото сега се налага и аз да съм малко понаведен,или леко приведен...  :drinks:
Абе горе главата и говорете свободно,да не Ви пука!  :writer:
« Последна редакция: Октомври 01, 2012, 20:53:36 pm от tazmdg »
"БАХТИ МАЙКАТА и ЕБИ МУ МАЙКАТА са свещени благословии от дълбока древност в българския език..."

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #1700 -: Октомври 01, 2012, 20:49:29 pm »
В коя промишленост се получават най-много химически отпадъци? Върти ми се в главата петролната. Чел съм, че плащат много солени суми за съхраняването им в специално отредени за целта складове и нищо чудно вместо да ги складират в земята-да ги качват на самолетите и ... разпръскване от високо. Май доста по-евтино ще им излезе полетът на един самолет от таксата за съхранение на земята.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен xнещо

• Четящ
  • *
« Отговор #1701 -: Октомври 01, 2012, 20:51:51 pm »
 :hi: Някой може ли да намери актуална информация за зоните в които пръскат.Световните зони.Къде не пръскат примерно ме вълнува.
Аз не мога да намеря информация за глобалната картина. :hi:

Неактивен Monolith

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 436
« Отговор #1702 -: Октомври 01, 2012, 20:55:25 pm »
Някой може ли да намери актуална информация за зоните в които пръскат.Световните зони.Къде не пръскат примерно ме вълнува.
Аз не мога да намеря информация за глобалната картина.

Навсякъде пръскат. Навсякъде! :( Вчера не можах да видя Луната от това пръскане.

А днеска сирените във Варна ги пуснаха просто така, профилактично, сакън да не сме се затъжили за психотрониката. :(
Бъди Слънце!

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
  • Публикации: 233
  • Смисълът на живота е... 42 !
« Отговор #1703 -: Октомври 01, 2012, 20:57:36 pm »
:hi: Някой може ли да намери актуална информация за зоните в които пръскат.Световните зони.Къде не пръскат примерно ме вълнува.
Аз не мога да намеря информация за глобалната картина. :hi:
Знам,че нямаш нерви да провериш,ама назад в темата има дори сателитни снимки: цяла Северна Америка,Европа,мисля ЮАР и малки часи от Азия...последните две,може и да бъркам...  8)
С други думи т.нар. напреднали континенти! Другите часи,ТЦ...  :P
"БАХТИ МАЙКАТА и ЕБИ МУ МАЙКАТА са свещени благословии от дълбока древност в българския език..."

Неактивен AmoK

• Четящ
  • *
  • Публикации: 15
« Отговор #1704 -: Октомври 01, 2012, 21:24:51 pm »

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
  • Публикации: 1 126
« Отговор #1705 -: Октомври 01, 2012, 21:26:11 pm »
Танграта да каже за Канада, защото нямам инфо. Не пръскат над Южна Америка, Куба, Китай, Северна Корея и над Африка еветуално, защото там 40% са заразени със СПИН.Просто няма смисъл- те са обречени. Над Русия/Москва/ и Израел/странно, но факт/ - следи колкото искаш. Източник - Гугъл-мап.

Неактивен Spoke

• Четящ
  • *
  • Публикации: 58
« Отговор #1706 -: Октомври 01, 2012, 22:05:59 pm »
Днес към обяд пръскаха и над Пловдив. За съжаление не разполагам със снимки.

Неактивен xнещо

• Четящ
  • *
« Отговор #1707 -: Октомври 01, 2012, 22:10:01 pm »
 bojinkata  .... Викаш нещо не се връзва с глобалната стратегия.Според мен ще е полезно ако подредим картината.
Става ясно че няма световна инициатива за споделяне .Няма официален адрес на който да споделят хора от целия свят. :hi:
Въпреки свободата в интернет. :hi:

А днеска сирените във Варна ги пуснаха просто така, профилактично, сакън да не сме се затъжили за психотрониката. :(
И в София така .Абсолютен смут за  съзнанията.
« Последна редакция: Октомври 01, 2012, 22:13:55 pm от xнещо »

Неактивен saygoodbye

• Четящ
  • *
  • Публикации: 46
« Отговор #1708 -: Октомври 01, 2012, 22:12:35 pm »
Определено има страни, в които не се пръска. Доколкото съм чел и събирал информация, знам че в Китай няма следи.
А за Канада съм чел, че е най-пръсканата.
What's done in the dark will be brought to the light

Неактивен Z-931

• Пишещ
  • Публикации: 729
« Отговор #1709 -: Октомври 01, 2012, 22:13:37 pm »
:hi: Някой може ли да намери актуална информация за зоните в които пръскат.
Световните зони.
Къде не пръскат примерно

Иди в Djierba....за там знам, че със сигурност не пръскат.... :P

Ще се насладиш на чисто небе и приказни пясъчни ивици и петрол от кладенците ще пиеш.

Ама това няма да ти стигне да се чувстваш добре, щот ще искаш
деньги......деньги... :D...за да си задоволиш други потребности от които не си имал нужда преди да те цивилизоват.... :flag_of_truce:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27