xнещо, това за горивото са пълни глупости. Ти как си представяш, един и същ самолет ту спира да пръска/спира двигателите?/ , ту пак ги пуска. Такива накъсани следи оставят някои летящи мръсници. Та пълни глупости. И кое му е публичното- да си чул по медиите нещо? Дори яростно го отричат, ако случайно някой постави въпроса- например "Хрътките"!
Какво му е доброто на бактериите, гъбичките, вирусите и тежките метали, с които за "заредени" тези нановлакна? Обясни ми пък мога и да допусна, че е за "добро"! Смешки!
Така става след 5 години разговори със стената.Полудяваш и се молиш да е за добро ,щото какво друго ти остава да праиш като така или иначе няма много внимаващи .Има няма 50 човека обсъждат проблема публично.

е тва мене ме отчайва.

Между другото там където съм поливат обилно денонощно, но досега влакна не съм виждал.ЗА безкрайното чистене на прах в къщи не споря.Чудя се може ли да има следи в домашната прах.
В друго тв предаване лично един от най големите активисти направи анализ на почвата в борисова градина.И знаеш какво излезе.Имам чуството че реалните доказателства се ни се изплъзват.

Не намирам и логика в начина защото меко казано остават големи следи,защо им е да се разголват по този отчаян начин.Разбери ме ,не отричам че това се случва,но защо по тоя начин рискувайки да бъдат разобличени пъклените им планове.
С такива методи,обикновено развръзката е наблизо.

Освен ако ние самите нямаме нищо против да ни мачкат.

лека.