Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 978116 пъти)

0 Потребители и 4 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
  • Публикации: 233
  • Смисълът на живота е... 42 !
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #1560 -: Август 08, 2012, 21:42:42 pm »
"Забавленията" тази вечер нямат край! А и май ще продължават...
Вече час и нещо се забавлявам да гледам към залеза и съблюдавам разстилащата се "облачност",както и звезди изпекоха,НО.... Обърнах се кръгом и шах! Над централна част на София е розаво!!!  :o  ???
"БАХТИ МАЙКАТА и ЕБИ МУ МАЙКАТА са свещени благословии от дълбока древност в българския език..."

Неактивен Arcane

• Четящ
  • *
  • Публикации: 51
« Отговор #1561 -: Август 08, 2012, 22:06:44 pm »
Да не забравиш да направиш снимков/видео материал!!!

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
« Отговор #1562 -: Август 08, 2012, 22:24:27 pm »
Слаба ми е оптиката и след залез ставам за резил...  :D
Иначе имам доста сполучливи нощни розави снимки,но пак правени със слабата ми оптика.... Ако ги издиря,може да ги постна,ама...към коя тема да ги лепна...То розавите вечери не помня някой да е коментирал по-разширено...  :writer:
"БАХТИ МАЙКАТА и ЕБИ МУ МАЙКАТА са свещени благословии от дълбока древност в българския език..."

Неактивен del

• Пишещ
  • Публикации: 518
« Отговор #1563 -: Август 08, 2012, 23:44:29 pm »
Слаба ми е оптиката и след залез ставам за резил...  :D
Иначе имам доста сполучливи нощни розави снимки,но пак правени със слабата ми оптика.... Ако ги издиря,може да ги постна,ама...към коя тема да ги лепна...То розавите вечери не помня някой да е коментирал по-разширено...  :writer:
С какво се отличават розовите вечери?

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
« Отговор #1564 -: Август 09, 2012, 00:38:35 am »
Отговора е във въпроса ти! РОЗОВИ СА. Или никога не си наблюдавал/а подобно...явление... За да не изглежда сякаш се заяждам,ще приложа моя снимка,която като разгледах е от 21:45ч,01.08.2011-та!!! Днес пак имаше,а и часово съвпадна,това май само на мене ми намирисва на повтаряемост,странно. Случвало се е и около полонощ да видя тази странност,още нямам мое обяснение какво го причинява...
М/у друго съм попадал,че 12.08 е важна дата за всякакъв вид експерименти,а тя наближава... Предстои,ще видим тази работа.
Ето фотото...(извинявам се за качеството)  :-X

П.П.: Най-долу на снимката има облачност,която видно си е синичка... Над нея е странното розово небе,защото там облаци няма/ше...

Неактивен atila777

• Четящ
  • *
  • Публикации: 106
« Отговор #1565 -: Август 09, 2012, 01:58:25 am »
Момент!
Не са ли розови вечерите заради залеза, а не заради ХААРП?
Сега ако става въпрос за Слънцето ще ви кажа, че много интересни неща забелязвам с него!
Всяка седмица снимам залеза. Интересното е, че вчера го снимах и беше на мястото където трябваше да си е , а миналата седмица почти на север  :o и после в начална позиция.
OMG?!/с извинение/. Вече подхванаха и слънцето !
Окупирай Уолстрийт и България!

Неактивен Спиро

• Четящ
  • *
  • Публикации: 5
« Отговор #1566 -: Август 09, 2012, 05:54:02 am »
Атила777, кви ги дробиш бе? "Вечерите били бледо розови  "А утрините тук са тихи"!?!?
Един древногръцки младеж също е наблюдавал преди време / не миналата седмица а малко по рано/ и установил...О, чудеса - слънцето залязва на различни места, но въпреки, че е бил мъдрец не е могъл горкия да направи връзка с HAARP -  High Frequency Active Auroral Research Program/Високо честотна програма за научни изследвания/ или Зевс, а го е отдал на съвсем друго нещо! Даже не си е направил труда да го снима!? Какво високомерие! Абе мъдрец, при това древен - какво да го праиш!?!?
 "Химическите следи" /Chemtrails/ може и да са елемент от HAARP, но не и HAARP!!! Направи малко усилие да разграничаваш нещата.
"Всяка седмица снимам залеза. Интересното е, че вчера го снимах и беше на мястото където трябваше да си е , а миналата седмица почти на север"- Интересно с какъв уред установяваш посоките на света??? :unknown:
" Вече подхванаха и слънцето !" :lol:
Абе ти впрочем, кой клас си? Трети или четвърти?
Имаш ли и бегла представа, какво представлява Слънцето :lol:
 Има едни шарени книжки, викат им "Детски енциклопедии", - Та там можеш да видиш картинка на слънчевата с-ма и евентуално да схванеш /поне бегло/ каква знаменита глупост си изрекъл. ???
Бегай веднага у детскио отдел на кварталната библиотека, разгледай картинките, питай леличката, ако нещо не е ясно и тогава седай да дращеш по форумите! :writer:
Бъди здрав.
« Последна редакция: Август 09, 2012, 06:14:09 am от Спиро »

Неактивен del

• Пишещ
  • Публикации: 518
« Отговор #1567 -: Август 09, 2012, 10:48:40 am »
Отговора е във въпроса ти! РОЗОВИ СА. Или никога не си наблюдавал/а подобно...явление... За да не изглежда сякаш се заяждам,ще приложа моя снимка,която като разгледах е от 21:45ч,01.08.2011-та!!! Днес пак имаше,а и часово съвпадна,това май само на мене ми намирисва на повтаряемост,странно. Случвало се е и около полонощ да видя тази странност,още нямам мое обяснение какво го причинява...
М/у друго съм попадал,че 12.08 е важна дата за всякакъв вид експерименти,а тя наближава... Предстои,ще видим тази работа.
Ето фотото...(извинявам се за качеството)  :-X

П.П.: Най-долу на снимката има облачност,която видно си е синичка... Над нея е странното розово небе,защото там облаци няма/ше...
Благодаря. От важност бе за мен това споделяне, защото видно е ти го наблюдаваш, а аз не съм. Ще следя с интерес. Дано въпросите ми не са глупави.
По точния въпрос би бил : Ти на какво ги отдаваш тези розови странности?

« Последна редакция: Август 09, 2012, 11:50:56 am от del »

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
  • Публикации: 1 126
« Отговор #1568 -: Август 09, 2012, 15:58:49 pm »
Точно така
Спиро
-"Химическите следи" /Chemtrails/ може и да са елемент от HAARP, но не и HAARP!!! А пък Слънцето изгрява и залязва все по на юг защото денят намаля. Тук не сме първолаци за да обяснявам тези неща.
Имаше изследване на един учен при кое развитие на дадена цивилизация, тя може да влияе на светилото си. Мнооого, ама много сме далече от този етап.

Неактивен atila777

• Четящ
  • *
« Отговор #1569 -: Август 09, 2012, 16:31:08 pm »
Хора да не мислите , че като кесим пред монитора и се опитваме да разгадаем там горе, геометрията някой ще спре!?  :o
Казал съм го,Казвам го и ще го кажа: АКТИВНИ ДЕЙСТВИЯ!!!
Не казвам, че ние тука философите няма да направят нещо, но за да има ефект обуваме си обувчиците и излизаме на вън с камъни в ръка пред министерството!
Защо трябва да ни управляват?  Не може ли да сме равни?! Братя и сестри.
Все едно да се върнем на темата.
Трябват активни действия.
Погледнете тази карта http://www.flightradar24.com/ 
Вижте над Китай:ТАм няма и пощенски самолет
Погледнете към Европа:От самолети не може да се разминеш  ::)
Е това е признак, че Китайците държът на страната си, а ние поне хората дето се наричаме българи само знаем пари,пари и пак пари.
Съжалявам, че ще се повторя,но трябват Активни действия.  :)
Благодаря и предварително съжалявам за дирекнтоста ми.

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
  • Публикации: 2 256
« Отговор #1570 -: Август 09, 2012, 18:20:13 pm »
Ми опаковай се с 10 кила тротил,и бегай у праламента..Кво дремеш из форумите?!?!

АКТИВНИ ДЕЙСТВИЯ!!!

И?Ти досега кво "активно"си направил?

Неактивен atila777

• Четящ
  • *
« Отговор #1571 -: Август 09, 2012, 18:30:13 pm »
Ми опаковай се с 10 кила тротил,и бегай у праламента..Кво дремеш из форумите?!?!

АКТИВНИ ДЕЙСТВИЯ!!!

И?Ти досега кво "активно"си направил?

Ако съм само аз, няма да е същото. А и кво се делим? Нали сме перфектната държава?! Трябва всички заедно за да е по-ефикастно. ;]

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
  • Публикации: 2 256
« Отговор #1572 -: Август 09, 2012, 18:32:28 pm »
Оооо,мноо бързо въртиш палачинката!!! :lol: :lol: :lol:

Неактивен Black Adder

• Администратор и Собственик на XNETBG.NET
  • Доста Писал
  • Публикации: 1 783
  • Администратор и Собственик на XNETBG.NET
« Отговор #1573 -: Август 09, 2012, 22:58:47 pm »
Ще ви замоля за пореден път, първо да четете, после да пишете!!!
Ето ви една снимка от залез над р.Дунав от миналата година

По вашата логика, трябва да са изсипали 1 тон химикали?!?
Когато сменят овчаря, само овцете си мислят, че се е сменил и стопанина.

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
  • Публикации: 1 126
« Отговор #1574 -: Август 09, 2012, 23:38:30 pm »
Червения залез е просто физическо явление предизвикано от пречупването на слънчевите лъчи в земната атмосфера и съответно спектъра, който виждаме даден от създателя. Това се учи в училище. Няма нищо общо с химията, която пръскат.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27