Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 978303 пъти)

0 Потребители и 5 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Спиро

• Четящ
  • *
  • Публикации: 5
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #1530 -: Юли 06, 2012, 04:44:11 am »
Цитат
При мен е било пръскане против насекоми. Поне така ми казаха.
Интересно! И на мен една жена у тъмното ми каза същото.
-------------------------------------------------
- ?
- Вредители бе!? Не си ли чувал!? :unknown: Едно време у ТеКеЗеТо що пръсканье падаше по теа вредители, изтепаа ги до крак...Сега па почнаа. Мноо се навъдиа гадовете и требе да се тури некакъв ред.   :diablo:
- Ама кои са вредителите? Гадовете де? :unknown:
- Бе ти на очилище одил ли си?
- Одил съм. До 5-ти клас. Щ`о?
- Е, ако беше одил още некоя друга година, щеше да научиш мноо работи и за вредителите и за това що е кондесация, турполентсия, консентрация, омогенност по закономерен път, диференсияция и това - онова и мноо други... Я виш наш тегелчо от 88-а к`ви ги реди. Цел доклад мое да ти напише човеко на секва тема, :writer: ама ти като си прозд и неук - така е. Има да си мааш и от нищо нема да одбираш и да се чудиш и да питаш; - Ама това що така, що иначе?  :o Я гле що народ се изреди да драще и да аби химикалот, та дано стане ясно, че това си е просто една кондестация и турболенсия на това...  изгорелото нещо дето излиза от аеропланите, ама не са за прости ора теа работи. Аиде бегай, че почваш да ме ядосваш. :mad:
Та такива ми ти работи.
На форума ЧРД и още дълги години да буни интернет пространсвото!
« Последна редакция: Юли 06, 2012, 05:41:46 am от Спиро »

Неактивен theeagle88

• Четящ
  • *
  • Публикации: 7
« Отговор #1531 -: Юли 07, 2012, 11:12:13 am »
theeagle88, а какво ще кажеш, ако "кондензиите" излизат не от двигателите, а от специални приспособления към крилото или фюзелажа  на самолета? Такива кадри има много в темата. Ако искаш изгледай ги. Ако пък намериш и снимките от вътрешността на самолетите, с контейнерите още по-добре. Много си писал, но най-важното си изпуснал. Вероятно не си чел темата. Вярно, че е  голяма, но за да си в час трябва да си я прегледал. :hi:
Ами аз това въобще не го отричам,даже съм го написал:
Това е механизмът на образуване на кондензационни опашки,а вече друг е въпросът,че те може да не се дължат само на кондензацията на водни пари около частичките сажди от самолета,а да има и други нарочно разпръснати аерозолни частици.Мисля,че бях гледал един документален филм,където се показваше как по покривите на къщите и по тревата имаше фин слой прах,който се оказа,че има различни канцерогенни частици в него,което вече е реално доказателство,че такива пръскания се осъществяват.

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
  • Публикации: 1 126
« Отговор #1532 -: Юли 07, 2012, 14:16:22 pm »
theeagle88, исках да кажа, че много обяснения за всеизвестни неща, а два-три реда за мръсотията,  която сипят от небето. А народа не чете до края, от тук оттам и може да остане с впечатление, че роса роси, а то п.....я. На някои е много трудно да отделят семето от плявата. Това имах предвид. Бъди здрав и успехи. :hi:

Неактивен saygoodbye

• Четящ
  • *
  • Публикации: 46
« Отговор #1533 -: Юли 08, 2012, 20:39:22 pm »
bojinkata, е ти вече се изтърка с насоките ти към всеки да чете цялата тема.
Искам някой - ако ще ти ако ще друг в прав текст да ми каже защо на 100% мисли, че самолетите пръскат отрови. Не ме разбирай погрешно - допускам, че е възможно да е така, нито вярвам на изследването на bTV Хрътките с почвата.
Просто се замислям колко по-ефективни и незабелязани начини има да се тровят хора, при положение че знам, че със сигурност се използват за контрол на времето, което не е нещо ново и е обявено и декларирано.

What's done in the dark will be brought to the light

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
  • Публикации: 233
  • Смисълът на живота е... 42 !
« Отговор #1534 -: Юли 08, 2012, 22:03:00 pm »
Ето тогава малко храна за размисъл. След като някой знае за поне една причина за ползването им,това води много точно до следващата,безплатен БОНУС,а именно заразяване на почвата,растителността и всичко... Та нали сега е бума на ГМО-тата!... Тясна връзка с корпоративна цел,за много-много парички...,ама само за някои!!! Сега много бързо ще си защитя мисълта,като припомня колко ваксините са напреднали,а и хората са издръжливи и послушни роботчета! Нали,така?!... Ще потекат и още пари за ваксинирането ни,нали?!... Ето как от една на пръв поглед безобидна разработка,става мега бонусна машина за пари...  :hi:
П.П.: Някой да забеляза фукането от преди 4-5 дни на оправляващите,как имали неочаквано и непредвидено (да,бе!) добро количество и завидно качество при зърното и пшеницата,за която започна жъненето!  ???
Светна ли на някой колко е тънка нишката?!  :o  :flag_of_truce:  8)
"БАХТИ МАЙКАТА и ЕБИ МУ МАЙКАТА са свещени благословии от дълбока древност в българския език..."

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
« Отговор #1535 -: Юли 08, 2012, 22:07:36 pm »
saygoodbye, ами няма друг начин за сега  за да се възприема информация. Ако искаш чети, ако не искаш не чети. Ти избираш. Въпрос на приоритети и желание да се разберат процесите. Не се чувствам изтъркан. Ако мислиш, че ще започна да ти разказвам темата - няма да стане. Мисли каквото искаш. Следите са над главите ни - това е факт. Не само аз, а и други  хора са пуснали клипове и снимки - гледай. Сега през лятото, вероятно заради високите температури има отпуска, но на другаде пръскат.
                 За контрола- контролират климата, но и тровят. Няма друг начин- става въпрос за механични частици, полиамидни влакна "обогатени" с тежки метали и други отрови и тн. Проблема си е твой. 
                 Кажи някой начин за бързо тровене  на много хора,  по целия свят, защото аз не се сещам. Двадесет и кусур години пръскат и каква е реакцията на обществото - никаква. Много по-умни и богати хора от нас това са измислили.
« Последна редакция: Юли 08, 2012, 22:13:05 pm от bojinkata »

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
« Отговор #1536 -: Юли 08, 2012, 22:12:53 pm »
Всъщност bojinka, мисълта ми по-горе много добре пасва защо не пръскат толкова усилено лятно време... Разбира се,има безброй варянти,аз избрах този,защото повечко се навързват нещата. Имам познати които търсят причини,за да защитят положителна теза,но...на това ниво на инфо,залагам на парите!  :drinks:
"БАХТИ МАЙКАТА и ЕБИ МУ МАЙКАТА са свещени благословии от дълбока древност в българския език..."

Неактивен m2f

• Пишещ
  • Публикации: 580
  • Животът е изумително приключение
« Отговор #1537 -: Юли 08, 2012, 22:19:17 pm »
Навън е нещо отвратително.Току що излизам на балкона и какво виждам и надушвам..Нещо,като ниска мъгла, като дим, все едно е опушено и адска остра воня на разтопена пластмаса или по-точно някакъв химикал.Щях да повърна,като лъхна.. Мои приятели ми се обадиха и също ми споделиха за същото нещо. Това чудо се появи навън от 30 минути, да видим кога ще се изчисти.
Следи от пръскано няма днес..Но пък вчера  и миналия ден..... за пръв път виждам такова нещо над града си! Сигурно бяха над 10 черти и постоянно имаше самолети в небето...Като нормалните черти и chemtrails се различаваха идеално. Направо нагледен пример си беше.
Аз надуших същата смрад, но към 22 часа. Като от запалена гума...На фона на жегата изпозатворих всички врати и прозорци по балконите, защото апартамента се напълни с тази смрад. :bad:...Помислих, че е само около нас, реших, че някой идиот е запалил гума някъде...Миришеше малко като от... екарисаж... :bad: И като от прегорена кола-маска...Аз съм в северен квартал на София. Твоите наблюдения от къде са?
При мен е било пръскане против насекоми. Поне така ми казаха.
Точно в момента, отново усетих тая смрад - много е специфична, не мога да я сбъркам с нищо друго. Часът е 22,20, намирам се - казах вече къде. Някой друг усеща ли въпросната миризма? 
Добрите решения идват с опита. А голяма част от опита идва с лошите решения.

Неактивен saygoodbye

• Четящ
  • *
« Отговор #1538 -: Юли 08, 2012, 22:33:57 pm »
На различни езици говорим. Всичко съм изчел, както казах и в предишен пост - какво от това? Ако имаш опит в сферата ще се сетиш как невъзможните на пръв поглед неща накрая излизат реалност. Грам нямам желание да ми разказваш темата, за следите чета от години и повярвай ми - виждам ги сам. Ти колко изследвания направи, че си убеден? Тия частици и тежки метали в полиамидните влакна със зрение ли ги сканираш и намираш?
Не съм казал бързо тровене, иначе най-незабележимите начини - храната и водата. http://news.bbc.co.uk/2/hi/3545684.stm
И не, храната не се заразява с химически следи в небето. Може би странично, но не и главно.
« Последна редакция: Юли 08, 2012, 23:12:48 pm от saygoodbye »

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
« Отговор #1539 -: Юли 08, 2012, 22:36:09 pm »
"Аз съм в северен квартал на София"...,m2f някак никак не си точна къде смърди! Аз ако съм от южен квартал,знаеш ли къде съм?!... Ако знаех къде си по-точничко ще звънна примерно на познати в кв.Лески (той май е северняк,нали)...и да питам...  :writer:

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
« Отговор #1540 -: Юли 08, 2012, 23:01:20 pm »
На различни езици говорим. Всичко съм изчел, както казах и в предишен пост - какво от това? Ако имаш опит в сферата ще се сетиш как невъзможните на пръв поглед неща накрая излизат реалност. Грам нямам желание да ми разказваш темата, за следите чета от години и повярвай ми - виждам ги сам. Ти колко изследвания направи, че си убеден? Тия частици и тежки метали в молиамидните влакна със зрение ли ги сканираш и намираш?
Не съм казал бързо тровене, иначе най-незабележимите начини - храната и водата. http://news.bbc.co.uk/2/hi/3545684.stm
И не, храната не се заразява с химически следи в небето. Може би странично, но не и главно.
     Щом ми задаваш въпроса за полиамидните влакна и боклуците залепнали по тях, значи не си ги намерил или си ги прескочил в темата. Това е констатация на германски орнитолози. Представили са и богат фото материал за желаещите да го видят. Какви микроскопи и друга техника са използвали не са счели за нужно да пишат, а и не е толкова важно. Виж « Отговор #1343 -: Май 05, 2012 и пак ще си пишем, вече на еднакви езици. Ти да не си мислиш, че си ги измислям нещата. Просто си задавам въпроси и ги търся в нета.
      Колкото до тровенето вече ти отговорих и няма смисъл да се повтарям. А пък ако не си ме разбрал - здраве да е.
« Последна редакция: Юли 08, 2012, 23:05:33 pm от bojinkata »

Неактивен m2f

• Пишещ
  • Публикации: 580
  • Животът е изумително приключение
« Отговор #1541 -: Юли 08, 2012, 23:02:44 pm »

"Аз съм в северен квартал на София"...,m2f някак никак не си точна къде смърди! Аз ако съм от южен квартал,знаеш ли къде съм?!... Ако знаех къде си по-точничко ще звънна примерно на познати в кв.Лески (той май е северняк,нали)...и да питам...  :writer:
Сухата река.
Искам да разбера това едновременно над цяла София ли е, на облак, който преминава последователно над кварталите на София ли е, или е нещо, което си смърди само тук, при нас?

П.П. "Ароматът" след около 15 минутки вече не се усеща при нас.
П.П.2  Не си спомням преди да съм усещала такова нещо, обаче...Щеше да ми е позната /предишния път/ миризмата, а не беше.  :unknown:
« Последна редакция: Юли 08, 2012, 23:15:13 pm от m2f »
Добрите решения идват с опита. А голяма част от опита идва с лошите решения.

Неактивен saygoodbye

• Четящ
  • *
« Отговор #1542 -: Юли 08, 2012, 23:11:32 pm »
В другият край на София не се усеща такова нещо, не съм и усещал. Летището ви е близо все пак  :-X

едит - редом с летището и кв Христо Ботев  ::) ::)
« Последна редакция: Юли 08, 2012, 23:24:00 pm от saygoodbye »

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
« Отговор #1543 -: Юли 08, 2012, 23:29:15 pm »
В другият край на София не се усеща такова нещо, не съм и усещал. Летището ви е близо все пак  :-X
Като отвори дума за летището,се сетих за петък около 11:30 вечерта...Кацнаха 3 самолета един след друг на междинка 3 минути! Гладах,чувах,виждах ги и засичах по часовник...Легнах си и това се повтори след 1/2 4ас с други два полета,пак с такава пауза между тях...Всичко това,а и захождат през централна София,не им ли бяха забранили???Защо другите трябва да направят заход,тези не?Нямах подръчен комп да проверя,та се питам...някой,нещо?!...
Едва ли жегата ме е повредила,да си мисля щуротии...  ???
П.П.:В Хиподрума е добре,само концерта се чува...  :drinks:

Неактивен stufo

• Четящ
  • *
  • Публикации: 59
« Отговор #1544 -: Юли 18, 2012, 22:30:23 pm »
Днес нещо интересно ми дойде като мисъл, бе внезапно и искам да го споделя! Карам редовно колело всеки ден и правя преходи по около 30-32 км! без значение дали е слънчево или облачно, аз съм на открито и в движение! Когато преди няколко дни температурите стигаха до 40-42 градуса на открито пак бях на педалите и гледах как небето е без никакво облаче, а въздуха чак бе като побелял и беше все едно като мътна сапунена вода! Знам много добре за кемтрейлите, неведнъж съм псувал на висок глас и пилотите вътре и тия които им нареждат! Но след масовото пръскане до към края на май, откакто почнаха жегите не съм забелязал пръскане! И така,гледах си аз/преди няколко дни/ "сапунения въздух", и си мислех как от големите горещини чак въздуха е "побелял"! Обаче вчера и днес температурите паднаха, а слънцето си грее пак както последните дни, без облаци! И днес загледах към хоризонта и загледах към близките планини и изненадата- въздуха бе прозрачно чист, без "сапунения" оттенък, а слънцето си грее пак, без никакво облаче! И дойде като блясък- Не въздуха става като "сапунена вода" от жегите докъм 40-42 градуса, а "сапунения въздух" вдига температурите до тия стойности! И наистина, дадох си сметка, че днес не е такава идиотска горещина, въпреки че слънцето пак си светеше, без никакво облаче! И температурата бе около 32-33 градуса! И ми стана ясно, че пак пръскат, но химикала вече е друг, не прави "облаци" за да крият Слънцето, а сега химикала е без цвят и  прави така, че усилва ефекта на слънчевите лъчи и повишава температурите до идиотски стойности и който издържи издържи! Кой не издържи- на 2 метра под земята, на хладно!  :nea:  гадост! "Глобално затопляне", а? Някой има ли идея какво може да бъде това "безцветно"пръскане и как и какво може да се направи? Ако по тази идея вече е писано, моля за извинение и за коментар все пак!
Не искам да оставам в "нефтената цивилизация" като зомбиран енергиен донор за нискоастрални създания

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27