Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 978797 пъти)

0 Потребители и 6 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
  • Публикации: 1 126
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #1350 -: Май 07, 2012, 13:17:33 pm »
tazmdg, интересна работа, на мен въобще не ми излязоха. Даже на стотина км край Пловдив нямаше никакъв самолет. Ама представяш ли да излязат и то като чертаят кръгчета и осмици? Нещо наваксват. Много са активни и в момента небето е покрито с бяла пелена.

Неактивен Iveta

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 261
« Отговор #1351 -: Май 07, 2012, 13:50:05 pm »

Много вероятно е да се съобразяват и с Лунните фази, а също и от положението на Слънцето (отговаря за климата) в знаците.
В момента Луната е в Скорпион и е намаляваща до 11.05.
А Слънцето е в Телец до 21.05, добър период за засаждане.

И от мен 2 снимки.

oтговорна съм за това което пиша, но не и за това което разбирате.

Неактивен gosho

• Четящ
  • *
  • Публикации: 15
« Отговор #1352 -: Май 07, 2012, 15:11:34 pm »
Искам да кажа нещо важно! Същите chemtrails наблюдавам и аз, почти всеки ден, в една западноевропейска държава. Понякога наистина е гадно - както деня започва със ясно небе и греещо слънце, до следобяд пелените вече ги има, а на другия ден са стабилни облаци и цял ден е сиво. Случвало е да се ядосвам, да ги псувам, да се чувствам безпомощен. В крайна сметка обаче, като отделни индивиди, нищо не можем да направим по въпроса, и това е едно от многото неща в този свят, които не можем да променим сами. Тогава какво остава? Да се променим ние самите. Препоръчвам на всички, които се интересуват от този проблем - не се вманиачавайте, не позволявайте това да ви влиза под кожата и да ви вкарва в негативни настроения. Просто, като за начало, приемете факта като факт - пръскат ни отгоре и (се опитват да) влияят на времето, здравето и настроението ни. Но предполагам тук всеки знае, че сам е господар на своето състояние - душевно и физическо - и със достатъчно сила и воля всичко се преодолява. А пък когато не пръскат - радвайте се на Слънцето, ако не друго, поне ни предоставят възможност да го оценим :)
« Последна редакция: Май 07, 2012, 15:12:36 pm от gosho »

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #1353 -: Май 07, 2012, 15:54:23 pm »
В момента - около 10.29 часа две двойки здраво пръскат южно от Пловдив и над Асеновград. Пощурели са. Правят кръгчета и осмици. Направо се подиграват. Но не излизат на Flightradar24.com. Явно са военни.
Тия дни няма ли учение на натовците и нашите? Може би отработват "прихващане", та затуй да са по двойки.  Възможно е при форсажите на самолетите да се изхвърлят и неотработени газове, та оттам и тези следи.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
« Отговор #1354 -: Май 07, 2012, 18:01:25 pm »
Mirotvorec, 20 години бях в авиацията, на реактивната. Няма такова нещо. Кондензията се изпарява за броени секунди. По-горе съм дал определение за хеми-трайлс-  ако има следа, а няма самолет - чиста химия или там каквото е, но не и кондензии. Тези двойки като се махнаха, следите останаха и след това се разстлаха в "хубава" мътилка, който закри слънцето. И това е цял ден. В момента пръскат над облаците- вижда се в пролуките. А пък и учението отдавна завърши. Тези следи се трият само с С-300. :---

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
  • Публикации: 233
  • Смисълът на живота е... 42 !
« Отговор #1355 -: Май 07, 2012, 19:19:30 pm »
 Iveta ,от къде са тези снимки?  :)
А сега над София ликУ се изтъни пелената ИМ и видях НЕ двойка самолети,не тройка,а 4 !  :o
Като на парад,в редичка,всеки изостава с малко от лявостоящия  8) !!!

Но определено смениха климата за има-няма 4-5 часа,вече имам опасения и за отовни превалявания тази привечер  ??? ...все пак се премеси пелената ИМ (Високо-слоеста),с купеста и слоесто-дъждовна облачност...  :---
АБЕ,ЯКО ПАСТЕТ...  :lol:   
« Последна редакция: Май 07, 2012, 19:21:43 pm от tazmdg »
"БАХТИ МАЙКАТА и ЕБИ МУ МАЙКАТА са свещени благословии от дълбока древност в българския език..."

Неактивен Iveta

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 261
« Отговор #1356 -: Май 07, 2012, 21:11:37 pm »
Снимките са правени преди няколко дни, на 7-8 km югоизточно от Maina town, BG :)
oтговорна съм за това което пиша, но не и за това което разбирате.

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
« Отговор #1357 -: Май 07, 2012, 21:19:59 pm »
Снимките са правени преди няколко дни, на 7-8 km югоизточно от Maina town, BG :)
НапраУ ме уби с това Maina town, BG ...  :lol:
Западните части на София се по изчисти визуално и вече 3 часа си наторяват сериозно... Целия ден акат здраво,какво да очакваме след малко,на фона на голямата Луна...ще видим.  :drinks:
"БАХТИ МАЙКАТА и ЕБИ МУ МАЙКАТА са свещени благословии от дълбока древност в българския език..."

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #1358 -: Май 08, 2012, 10:13:04 am »
Mirotvorec, 20 години бях в авиацията, на реактивната. Няма такова нещо. Кондензията се изпарява за броени секунди. По-горе съм дал определение за хеми-трайлс-  ако има следа, а няма самолет - чиста химия или там каквото е, но не и кондензии. Тези двойки като се махнаха, следите останаха и след това се разстлаха в "хубава" мътилка, който закри слънцето. И това е цял ден. В момента пръскат над облаците- вижда се в пролуките. А пък и учението отдавна завърши. Тези следи се трият само с С-300. :---
Знам, че си бил в авиацията, затова и към теб бяха разсъжденията ми.  Значи може категорично да се каже, че следите са от натовски самолети. Наглостта им вече се припокрива с шоу, имайки предвид осморките в небето - те просто се забавляват.

п.п. Това за "лечение" с С-300 ми хареса!   :D
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
« Отговор #1359 -: Май 08, 2012, 10:46:43 am »
Mirotvorec, за съжаление това е положението. Но да укрепваме имунната си система и да се надяваме, че ще се справим и с това предизвикателство. Вдигнали са мерника и на България. Поздрави. :hi:

Неактивен Mildo

• Четящ
  • *
  • Публикации: 132
    • Thank You Buddy
« Отговор #1360 -: Май 08, 2012, 12:36:50 pm »
Не само на България. В Кипър попринцип никога не вали никога не са виждали бури и облаци. Миналото лято почнаха малко,беше за какви дни. Тва лято си позволяват доста повече..и въпреки това докато си бях в Русе тази зима пръскаха толкова упорито и зловещо,както съм виждал само по клипчета в Америка. Но както съм казвал и друг път аз съм вгетарянец,доста голяма част суровоядец,а както може би знаете при такива обстоятелства организма изхвърля тежките нетали през косата. В началото много се нервех като погледнех към небето и видех как е пръскано или пръскат,сега ми е забавно,става ми смешно защото са хем супер нагли,хем жалко смешни. Но както каза бащата на приятелката ми (доктор по акопунктура и доста духовен ЧОВЕК) има над 7милярда на тази планета,трябва да се изтрепи малко,съгласен съм защото твар са може би 90% спящи зомбита,които така или иначе не ги е грижа нито за земята ни нито за нищо друго освен трупане на материално,искане и искане да имат още и още... Всеки си има свой път,който както може върви по него,еволюцията на всяка душа е индивидуална,успех на всички.
П.с. колкото по негативно приемаме подобни случки и си премиерът енергията за тях,толкова по зле за нас и по добре за тях,плюс само ще предизвикваме и повече гадости в живота си,така че ви пожелавам във всичко винаги да намирата добрата и позитивна страна,а повярвайте нея винаги я има,независимо от случките когато ви се струва невъзможно.

П.с.2 ако съм прекалил с обясненията и личните мисли,извинете ме :)

Неактивен kalan

• Пишещ
  • Публикации: 848
« Отговор #1361 -: Май 08, 2012, 12:51:08 pm »
Но както каза бащата на приятелката ми (доктор по акопунктура и доста духовен ЧОВЕК) има над 7милярда на тази планета,трябва да се изтрепи малко,съгласен съм защото твар са може би 90% спящи зомбита,които така или иначе не ги е грижа нито за земята ни нито за нищо друго освен трупане на материално,искане и искане да имат още и още...
И бил духовен човек.  :lol: :nea:
Ако е такъв значи Хитлер надминава Исус. Моля ти  се. :(

Неактивен Mildo

• Четящ
  • *
  • Публикации: 132
    • Thank You Buddy
« Отговор #1362 -: Май 08, 2012, 13:30:09 pm »
За това последва обяснението ми,но явно не е било разбрано,както и да е,няма да обеснявам повече,всеки може да се задълбочи малко повече и да си напълнени сивото да разбере нещо по-дълбоко,а и не случайно казах доброто го има и там където не може да си представим понякога. Духовен не значи че мисли и прави само добро,няма как просто...в дуалостичен свят изискващ баланс :)

Неактивен GARVAN

• Четящ
  • *
  • Публикации: 127
« Отговор #1363 -: Май 08, 2012, 17:01:31 pm »
Но както каза бащата на приятелката ми (доктор по акопунктура и доста духовен ЧОВЕК) има над 7милярда на тази планета,трябва да се изтрепи малко,съгласен съм защото твар са може би 90% спящи зомбита,които така или иначе не ги е грижа нито за земята ни нито за нищо друго освен трупане на материално,искане и искане да имат още и още...
И бил духовен човек.  :lol: :nea:
Ако е такъв значи Хитлер надминава Исус. Моля ти  се. :(

Не искам да влизам в ролята на адвокат на когото и да било, но, ако човек отвори очички, поогледа се наоколо и с ясен и освободен от клишета ум анализира видяното, ще стигне до извода, че "мат`ряла" в по-голямата си част, освен да се стреми да натрупа повечко сланина, в прякия и преносен смисъл, за друго не става! И за къв ние тоя мат`рял?! Само за да създава тор и да мърси планетат ли....

П.П. Това не е по темата и, ако админите преценят да го изтрият....

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
« Отговор #1364 -: Май 09, 2012, 21:00:37 pm »
Днес имах редкия късмет да гледам НОВИНИ по тв7. Обявиха интересна подробност,че днес за военното шествие на червения площад целия ден са пръскали самолети специални разтвори,за да запазят времето чисто!...  :o
Някой някакви подробности знае ли(нямам време да се ровя)...  :drinks:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27