Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 978759 пъти)

0 Потребители и 6 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #1335 -: Май 01, 2012, 17:10:02 pm »
http://prikachi.com/images/718/4712718v.jpg :---
   Днес, 1.5.2012 този самолет пръскаше над Пловдив в 13.50 часа. Вижда се, че лети от Рим за Истанбул и за "по-направо" мина над Бг. Интересно как оправдават този преразход на гориво или пасажерите си плащат. Самолетът е на турска авиокомпания. 
   Между другото два дни си бяха дали почивка, но днес пак почнаха.

От въздушния коридор, по който е минал този самолет до Пловдив има-няма 45км.

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
  • Публикации: 1 126
« Отговор #1336 -: Май 01, 2012, 19:18:34 pm »
Земята има кривина (защото е кръгла) и най-късото разстояние между две точки не е права линия както изглежда на плоска карта.

В случая дори и това да не е причината има още много други. Още повече, че самолетите имат строго определени пътища по които могат да летят (и височини), не може да пътуваш откъдето и както си искаш.

Така, че едва ли минават точно над Пловдив само и само за да "пръскат".

Еоне, пропускаш факта, че го видях да пръска- остави характерната следа. Проследявал съм и други маршрути от Южна Италия към Истанбул/много натоварено летище/. Бацат си директно на изток, към летище Ататюрк. В случая кривината на Земята няма значение. Има значение северната ширина.  Няма логика и смисъл да си удължаваш маршрута след като двете точки се намират почти на еднакво отдалечение от екватора. При по-северните летища, ако се лети  към Средния изток, се налага да се минава през Бг или Черно море за да се компенсира въртенето на кълбото. А пък и от огромната дъга се вижда за какво става въпрос. Получава се нещо от рода - от София  за Пловдив, през Русе- за по-направо. И други самолети са минавали над Бг при положение, че си удължават пътя. Например засякох израелски самолет да лети за Лондон от Тел Авив, /първо на север тръгна/ и пак с такова огромно отклонение, а други си летяха директно към Острова, от Израел. Е, в интерес на истината, израелеца не го засякох да пуска нещо. Просто ми направи впечатление отклонението на картата. По принцип търся полета, след като съм го засякъл да пуска химията над Пловдив и съм до компа, друг начин просто няма. Този самолет, според мен, нямаше никаква работа над Бг. Поздрави.
   Сайде, то там си е въздушен коридор за гражданската авиация.
« Последна редакция: Май 01, 2012, 19:24:23 pm от bojinkata »

Неактивен stoicho85

• Четящ
  • *
  • Публикации: 105
« Отговор #1337 -: Май 02, 2012, 12:49:08 pm »
Те като гледам повечето полети криволичат, тези на малки разстояния летят по-права линия.

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
  • Публикации: 233
  • Смисълът на живота е... 42 !
« Отговор #1338 -: Май 02, 2012, 17:00:59 pm »
Еоне,дори и да си прав за строго определените им въздушни магистрали,та за това са магистрали,защото се търси най-прекия път от т.А до т.Бееее...Дори и Земята да е крива,защото била кръгла,се таа... :nea:
Дай пример оправдаващ подобен преразход на гориво...Как си с Икономиката?!...  8)
"БАХТИ МАЙКАТА и ЕБИ МУ МАЙКАТА са свещени благословии от дълбока древност в българския език..."

Неактивен Eon

• Много Писал
  • Публикации: 3 824
« Отговор #1339 -: Май 02, 2012, 19:12:22 pm »
Вие вече сте решили, че самолета минава над Пловдив с единствената цел да пръска. Няма смисъл да влизаме в безмислени спорове.

А и не мисля, че схвана мисълта ми за кривината на Земята, но както и да е.

А с икономиката съм много зле. Нищичко не отбирам.

И да не забравя: прикачам ви снимката да видите откъде минава самолета. Май не е баш над Пловдив:

http://dox.bg/files/dw?a=6774ec3e36
« Последна редакция: Май 02, 2012, 19:32:14 pm от ₪ Eon ₪ »

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
« Отговор #1340 -: Май 02, 2012, 22:55:32 pm »
Нещо не сме се разбрали. Пловдив, та Пловдив. Самолета минава и над Босна, и Сърбия, и София. Пък къде освен над Пловдив е пръскал не знам, а и не ме интересува. Аз го видях да пръска над Пловдив. Това нещо все го забравяте. Пък щом сте им станали адвокати на пръскачите, аз какво да направя? Ние тук спорим  за кривината на Земята и тн , а те си пускат химията. :hi:   

Неактивен Eon

• Много Писал
  • Публикации: 3 824
« Отговор #1341 -: Май 03, 2012, 19:10:21 pm »
Boji, как си го видял да пръска над Пловдив като този самолет като гледам на картата минава по-скоро над Стара Загора отколкото Пловдив.

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
« Отговор #1342 -: Май 03, 2012, 20:11:45 pm »
Eоне, спорим за глупости. От терасите си/3 на брой/ мога да виждам при хубаво време самолетите, които летят над цяла Южна България. Специално този полет ТК 1862, когато пръскаше беше на север, някъде над Карлово, или по-скоро над с.Старосел, където минава коридора. А се следят лесно заради следата, иначе се губят -  пояснявам защо толкова надалеч се виждат. Това, че не си пускат химията точно над Пловдив, не значи, че облака няма да се разстели над града. Това вече си го решават поръчителите-кога, къде и колко да пуснат. Изпадам в подробности, но явно има нужда. Пак повтарям- този самолет нямаше работа над Бг.
            Като ми остане време и помощника ми е на компа, ще пусна снимки от Flightradar24.com на самолетите летящи по правата - Рим - Истанбул, без да правят излишни обиколки над Балканите. От Испания също пердашат направо на изток, когато дестинацията им е на същата географска ширина. А пък който иска и сам може да си ги види. Поздрави и успехи. :hi:
« Последна редакция: Май 03, 2012, 20:15:12 pm от bojinkata »

Неактивен Hackopld

• Четящ
  • *
  • Публикации: 26
« Отговор #1343 -: Май 05, 2012, 15:12:12 pm »
http://translate.google.bg/translate?client=firefox-a&hl=bg&ie=UTF8&oe=UTF8&u=http://www.sauberer-himmel.de/untersuchungen/
Тук има линк с изследвания на въздуха след пръскане на север от Берлин. За първи път се поместват снимки на частиците и изследване за тяхното съдържание.
Ще дам и линк към видео което е заснето от въпросните учени-орнитолози.
http://www.youtube.com/watch?list=PL210363D8A2772090&feature=player_embedded&v=PmIYE2HWWm4

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
« Отговор #1344 -: Май 05, 2012, 23:44:04 pm »
На фона на "исторически" голямата пълна Луна,мина лекУ встрани,полет :
  • Airline: Onur Air
  • Aircraft: Airbus A320-233 (A320)
  • Reg: TC-OBG
  • Hex: 4BBC47
  • Altitude: 39000 ft (11887 m)
  • Speed: 451 kt (835 km/h, 519 mph)
  • Track: 130°
  • Squawk: 0144
  • Pos: 41.43 / 24.5246
  • Radar: LBPD
    Който,както виждате не се казва от къде и за къде е!Видях,че иде от Амстердам,но на летището не пишеше за такъв излетял полет...И КАКТО СЕ ДОСЕЩАТЕ ОСТАВИ СЛАДКА ЛУННА ЧЕРТА!!!  :---
"БАХТИ МАЙКАТА и ЕБИ МУ МАЙКАТА са свещени благословии от дълбока древност в българския език..."

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
« Отговор #1345 -: Май 05, 2012, 23:55:54 pm »
За зло или не,сега минават още...очертава се нощно пръскане...  :o

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
« Отговор #1346 -: Май 07, 2012, 10:48:09 am »
В момента - около 10.29 часа две двойки здраво пръскат южно от Пловдив и над Асеновград. Пощурели са. Правят кръгчета и осмици. Направо се подиграват. Но не излизат на Flightradar24.com. Явно са военни. Изобщо цялото небе на запад е побеляло и е на редове. В по-горния пост на Hackopld се вижда каква мръсотия дишаме и поглъщаме с водата и храната. Естествено ще има ръст на всякакви заболявания и най-вече на алергиите - на 3 души - 1, а преди 10 години е било 100 към 1.
                На българските авиодиспечери е обяснено, че това са мисии, които спасяват Земята от глобалното затопляне и за опазване на озоновия слой. Пълни глупости за наивници.
« Последна редакция: Май 07, 2012, 10:49:47 am от bojinkata »

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
« Отговор #1347 -: Май 07, 2012, 10:54:43 am »
Е за това говорим.

Със сигурност правят нещо в момента, защото небето на места е като зебра.
« Последна редакция: Май 07, 2012, 15:49:10 pm от Mirotvorec »

Неактивен AmoK

• Четящ
  • *
  • Публикации: 15
« Отговор #1348 -: Май 07, 2012, 12:13:59 pm »
25 км. югозападно от Пловдив (близо до гр.Кричим) ,между 10 и 10:30

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
« Отговор #1349 -: Май 07, 2012, 12:20:28 pm »
О-даааа!Много активни са и на Софето...Снощи на супер-Луната имаше множество '#'(диези) по небето(2 успоредно пресечени с други 2 такива)... :o
Нямам обяснение защо близо седмица бяха отчайващо кротки,а небето беше чисто,макар да ставаха доволни жеги... ::)
Вече час наблюдавам,всичко де се сипе е на двуцевки(по двойки),явно наваксват...  :bad:
П.П.: Да отбележа само,че болшинството от чертаещите ми излизат от Англия...Има една двойка самолети от Лондон за Даламан...странно,сигурно има голям наплив за Даламан и са прикачили още един вагон,та за това си летят заедно...

« Последна редакция: Май 07, 2012, 12:28:15 pm от tazmdg »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27