Не само на България. В Кипър попринцип никога не вали никога не са виждали бури и облаци. Миналото лято почнаха малко,беше за какви дни. Тва лято си позволяват доста повече..и въпреки това докато си бях в Русе тази зима пръскаха толкова упорито и зловещо,както съм виждал само по клипчета в Америка. Но както съм казвал и друг път аз съм вгетарянец,доста голяма част суровоядец,а както може би знаете при такива обстоятелства организма изхвърля тежките нетали през косата. В началото много се нервех като погледнех към небето и видех как е пръскано или пръскат,сега ми е забавно,става ми смешно защото са хем супер нагли,хем жалко смешни. Но както каза бащата на приятелката ми (доктор по акопунктура и доста духовен ЧОВЕК) има над 7милярда на тази планета,трябва да се изтрепи малко,съгласен съм защото твар са може би 90% спящи зомбита,които така или иначе не ги е грижа нито за земята ни нито за нищо друго освен трупане на материално,искане и искане да имат още и още... Всеки си има свой път,който както може върви по него,еволюцията на всяка душа е индивидуална,успех на всички.
П.с. колкото по негативно приемаме подобни случки и си премиерът енергията за тях,толкова по зле за нас и по добре за тях,плюс само ще предизвикваме и повече гадости в живота си,така че ви пожелавам във всичко винаги да намирата добрата и позитивна страна,а повярвайте нея винаги я има,независимо от случките когато ви се струва невъзможно.
П.с.2 ако съм прекалил с обясненията и личните мисли,извинете ме