Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 978749 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
  • Публикации: 233
  • Смисълът на живота е... 42 !
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #1320 -: Април 23, 2012, 10:37:38 am »
Днес от рано (9:00) са активни над София!Дори проследих самолетче за Анталия което ми изчезна от картата...(както ме посъветва Божинката...)....Интересното е,че следя 2 самолета(и 2-та чертаха на Сф) за Анталия,единия още лети,но единия е от Германия,другия от Амстердам....
Ето от къде ни тръгват бедите....  :---
Дори сега минава един от Копенхаген-чертаещ...съвпадение или не,не знам,но....
Както съм казвал и преди,всичко лошо идва от ЗАПАДА...  ???
« Последна редакция: Април 23, 2012, 10:41:16 am от tazmdg »
"БАХТИ МАЙКАТА и ЕБИ МУ МАЙКАТА са свещени благословии от дълбока древност в българския език..."

Неактивен Ivan_K

• Четящ
  • *
  • Публикации: 34
« Отговор #1321 -: Април 23, 2012, 11:12:11 am »
Може ли да дадеш линк къде гледаш ? :)

Неактивен mitkosven

• Четящ
  • *
  • Публикации: 83
« Отговор #1322 -: Април 23, 2012, 11:50:43 am »
tazmdg така е братле,така е,от събале ги гледам как шарят,днес ще падне бая шарене,нали все пак трябва да ни развалят времето....

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
« Отговор #1323 -: Април 23, 2012, 12:01:27 pm »
То вече го оакаха времето...Пелената е на 50%...Замина ми следобедната биричка на теферич... Нищо де,тва няма да ми развали толкова много разпускането днес!
Ето линка... http://www.flightradar24.com/  :drinks:
И 2-та полета които наблюдавах не кацнаха там където бяха обявени...изчезнаха...  :o
"БАХТИ МАЙКАТА и ЕБИ МУ МАЙКАТА са свещени благословии от дълбока древност в българския език..."

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
  • Публикации: 1 126
« Отговор #1324 -: Април 23, 2012, 18:10:51 pm »
Над София са пуснали химикалите, но над Пловдив се разпръснаха и се получи мътилката в небето. Иначе щеше да е много хубаво слънчево време.  Късно след обяд пристигнаха и истинските облаци. :---  tazmdg, дай индексите на самолетите, ако можеш. Аз съм засичал израелски и катарски авиокомпании.
« Последна редакция: Април 23, 2012, 18:13:49 pm от bojinkata »

Неактивен KING-T

• Четящ
  • *
  • Публикации: 16
« Отговор #1325 -: Април 24, 2012, 00:03:21 am »
В Русе беше същото.От сутринта почнаха до късно следобед.Явно са решили да шарят над по-големите градове.

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
« Отговор #1326 -: Април 24, 2012, 19:23:11 pm »
Цял ден бях в Железница(над Бистрица...София),мога откровенно да кажа,че точно над главата ми се лееше зараза и то яко!То принципно коридора им е точно над Витоша,ама това да си в балкана и да гледаш как чертаят над тебе,дето почти с ръка можеш да пипнеш облаците...Нямам думи...  ???
bojinkata , това което си записах и следях беше: BER2132/from:Munster/To:Antalia/Boeing737/REG:TC-IZB ...другият: CAI020/From:Amsterdam/To:Antalia....... И двата полета изчезнаха от картата,първия още м/у Гърция и Турция,над морето...,а втория изчезна когато беше в средата на Турция...След изчакване,така и не бяха обявени да са кацнали в Анталия...Още 2 самолета следях,но не ги дочаках,че имах среща за по биричка в парка,там се нагледах с готина компания на бруталните чертожните авио творения и то до свечеряване... :hi:
« Последна редакция: Април 24, 2012, 20:06:15 pm от tazmdg »

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
« Отговор #1327 -: Април 24, 2012, 19:49:40 pm »
tazmdg, те зчезват и от плановата таблица за полетите на съответните авиокомпании. Аз това не можах да го разбера, но един познат от Австрия, след като му дадох индекса, не  го откри в таблицата на следващия ден.
По принцип не можах да схвана - от чия националност са тези авиокомпании, двата полета които си посочил?

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
« Отговор #1328 -: Април 24, 2012, 20:05:15 pm »
Даааам....Не записах всичко за самолетите,че бях ту на балкона,ту на компа....Все пак ми беше за първи път(засечката де,хаха)...В еуфорията не записах всичко,което ще ми е за урок другия път...
Все си мисля,че първия беше Германски...
« Последна редакция: Април 24, 2012, 20:08:11 pm от tazmdg »

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
« Отговор #1329 -: Април 24, 2012, 20:44:39 pm »
Скоро попаднах на една интересна снимка... Ето и линк: http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=20&oid=12300&galid=40202 (снимка 17)  :lol:

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
« Отговор #1330 -: Април 25, 2012, 19:44:27 pm »
Таз, те и вечер пръскат. Особено когато има Луна се виждат, както и на снимката. :diablo: Има някакъв график, на големи порции ръсят.
« Последна редакция: Април 25, 2012, 19:45:59 pm от bojinkata »

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
« Отговор #1331 -: Април 25, 2012, 22:00:10 pm »
Да,прав си за Лунните вечери и разчертаването тогава. Имал съм късмета да видя такива в София, казвам късмет защото не крия,че е уникална красота-ВИЗУАЛНА,а не другото...каквото и да е то!  :flag_of_truce: Жалко,че не разполагам с нужната оптика...,то и с наличната съм се чалнал да правя сериозен архив...За жалост още нямам идея как да качвам снимките у форума,ако някой има време и желание да ми обясни колкото може,нека ми пише на лично... Предварително благодаря,обещавам да почерпя  :drinks:   и гарантирам за готини снимки!  8)

Неактивен Hacko

• Доста Писал
  • Публикации: 1 007
« Отговор #1332 -: Април 30, 2012, 17:13:59 pm »
Документалният филм  "Дупки в небето -- ХААРП и усъвършенстваната технология на Тесла" разкрива ценна информация за историята и развитието на технологията ХААРП, както и безспорни факти, доказващи нейната връзка с катастрофалните явления, които днес наблюдаваме.
Най-важното е да се научим да различаваме истината от лъжите и дезинформацията, които ни се поднасят всеки ден чрез масовите контролирани медийни групировки!

Гледайте и се замислете! - http://youtu.be/ilk1ikaZ_RY

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
« Отговор #1333 -: Май 01, 2012, 14:17:49 pm »
http://prikachi.com/images/718/4712718v.jpg :---
   Днес, 1.5.2012 този самолет пръскаше над Пловдив в 13.50 часа. Вижда се, че лети от Рим за Истанбул и за "по-направо" мина над Бг. Интересно как оправдават този преразход на гориво или пасажерите си плащат. Самолетът е на турска авиокомпания. 
   Между другото два дни си бяха дали почивка, но днес пак почнаха.
« Последна редакция: Май 01, 2012, 14:32:19 pm от bojinkata »

Неактивен Eon

• Много Писал
  • Публикации: 3 824
« Отговор #1334 -: Май 01, 2012, 14:42:37 pm »
Земята има кривина (защото е кръгла) и най-късото разстояние между две точки не е права линия както изглежда на плоска карта.

В случая дори и това да не е причината има още много други. Още повече, че самолетите имат строго определени пътища по които могат да летят (и височини), не може да пътуваш откъдето и както си искаш.

Така, че едва ли минават точно над Пловдив само и само за да "пръскат".

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27