Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 978785 пъти)

0 Потребители и 5 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
  • Публикации: 1 126
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #1305 -: Април 05, 2012, 23:15:35 pm »
Ааааа, не съм казал, че граждански самолети не пръскат. И по този въпрос съм поместил разказа на едни руски авиомеханик от гражданско летище, който открива как се зареждат и точно от къде пръскат пътническите самолети. Взимат си хонорара и пей сърце.  :hi:

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
  • Публикации: 233
  • Смисълът на живота е... 42 !
« Отговор #1306 -: Април 05, 2012, 23:37:47 pm »
Може да се заблуждавам,но в Аерозолни престъпления не се ли обсъждаше също? Иначе,че трябва да ровя в хронологията,вероятно преди м.Ноември м.г....Приятна вечер от мен!  :hi:
« Последна редакция: Април 06, 2012, 07:04:33 am от Mirotvorec »
"БАХТИ МАЙКАТА и ЕБИ МУ МАЙКАТА са свещени благословии от дълбока древност в българския език..."

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
« Отговор #1307 -: Април 06, 2012, 17:30:49 pm »
Да, "Аерозолни престъпления" е един много добър документален филм описващ детайлно какво се върши над главите на хората, без тяхно знание. И него го има в темата.

Неактивен mitkosven

• Четящ
  • *
  • Публикации: 83
« Отговор #1308 -: Април 07, 2012, 09:03:06 am »
Ето нещо интересно:
http://www.chemtrailsky.com/chemtrailsmap.htm

И ето това,който знае енг,ще му е интересно :)
http://www.chemtrailcentral.com/
« Последна редакция: Април 07, 2012, 09:24:19 am от mitkosven »

Неактивен Hackopld

• Четящ
  • *
  • Публикации: 26
« Отговор #1309 -: Април 07, 2012, 10:19:55 am »

Извадка от този източник: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=naUuW-LlYW4#t=120s
Измервания на състава на въздуха след пръскане. Щата Аризона 2010 година след пръскане със самолети.
Лявата колонка са измерените стойности, а дясната са максималните допустими.

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
« Отговор #1310 -: Април 07, 2012, 15:55:54 pm »
Оказва се в последна сметка, че ни пръскат не само с алуминий, барий и стронций, но и цял букет от тежки метали. Лоша работа.

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
« Отговор #1311 -: Април 07, 2012, 16:03:10 pm »
Те не пръскат нас, те наторяват почвата просто... шегувам се.

Неактивен kalan

• Пишещ
  • Публикации: 848
« Отговор #1312 -: Април 07, 2012, 16:13:57 pm »
Така си е. Всичко го правят за наше добро :nea: . Ние просто не осъзнаваме, че те полагат грижи за нас.

Но едно не мога да си обясна. Защо нашите политици, както и останалите се съгласяват на това. Нали и те са в кюпа. И те имат деца. И те дишат въздуха. Къде им е акъла?

Неактивен mitkosven

• Четящ
  • *
  • Публикации: 83
« Отговор #1313 -: Април 07, 2012, 20:22:15 pm »
Какъв акъл,те нямат акъл да оправляват,първо държавата,както трябва пък остава да имат акъл и за кемтрайлс, дали и изобщо знаят,какво е,защото доста хора,който съм питал,ей така за опит да видя дали знаят,какво е,си нямат и на представа за какво става дума и ми викат я се разкараи ти си луд, смятаи за какво говорим. :D

Неактивен D2

• Четящ
  • *
  • Публикации: 4
« Отговор #1314 -: Април 08, 2012, 19:37:54 pm »
Сигурно взимат някакъв скъп антидот и си траят.

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
« Отговор #1315 -: Април 08, 2012, 20:37:49 pm »

Едва ли!Мисля,че обяснението е много просто и все в стария изпитан стил:ВЗИМАТ ПАРИ!!!  :bad:
...или много пари...после всеки сам да се оправя със здравто си,нали и това е бизнес...Сега се доказва даже законово,че човека е заменим и струва 'еди колко си' пари!Това е простичкото обяснение...и както се пееше в една старичка песен "Money Makes the World Go Round"  ???
Предлагам да се развеселите с този кавър/римейк изпят от неповторимия Джони Деп...сами ще се сетите от кой филм е... http://www.youtube.com/watch?v=NWg8iaLuBDg  :flag_of_truce:
« Последна редакция: Април 08, 2012, 20:41:10 pm от tazmdg »
"БАХТИ МАЙКАТА и ЕБИ МУ МАЙКАТА са свещени благословии от дълбока древност в българския език..."

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
« Отговор #1316 -: Април 08, 2012, 21:24:27 pm »

Не става въпрос за скъп антидот, а три вида хранителни добавки и те изобщо не са скъпи- масло омега 3 и 6, колоидно сребро и нещо от рода на хумата или бентонита. Това го посочва в един от филмите /в темата/ пенсионирана американска лекарка. Тя го препоръчва за нас, обикновените хора, но защо да не ги ползват и господата, пръскачи. Мисля, че и моноатомното злато /напоследък доста се говори за него/ ще свърши работа, но тук вече става въпрос за много повече пари.

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
« Отговор #1317 -: Април 11, 2012, 19:00:37 pm »
Днес-11.4 особено обилно "наториха" Пловдив. Изглежда че ползват някаква нова технология, защото от една неголяма следа се получава "разкошен" облак. Как успяват и да задържат праха на едно място също е интересно, въпреки вятъра. Мръсотията се стелеше само над града.

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
« Отговор #1318 -: Април 11, 2012, 23:24:45 pm »
Наблюденията ми са от 8 сутринта до 2 и от 6 до сега...Предположенията ми за са пръскане около 6-7,за да видя красотата на химическото разкъсващо се-растяйки платно...Доста любопитно,но и съмнително гледах небето...Доста време се чудех на кой възпитаник на Лесото да звънна да питам за облачността,оказа се,че брат ми е в Чикаго,взел гражданство,дугото са подробности... ...
Та,облаците днес над София бяха подозрително химически,подкрепени с целодневно подобно подобие на движение на въздушните маси...иззапад-изток!
HAARP на 1/2-н мощност + 2 концентрата в полето на действие!...  :o
Или природата пак ни напомня за нея?  :writer:
Почвам да се осъзнавам като в параграф 22,има черти-дразня се,няма черти-липсват ми...  :-X
« Последна редакция: Април 12, 2012, 20:51:27 pm от Mirotvorec »

Неактивен Ivan_K

• Четящ
  • *
  • Публикации: 34
« Отговор #1319 -: Април 22, 2012, 18:42:38 pm »
Здравейте ! :) Преди няколко дни създадох сайт-галерия за кемтрейлс - http://chemtrailsbg.blogspot.com/ Написал съм имейл, където може да пращате своите материали.  ;)

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27