Е не,ще падна от смях за това предаване на Хрътките,по-точно част-2!А именно:този физик,който бяха поканили да коментира.Ма човечеца сам си каза,че никога не бил чувал за такива следи преди да го поканят и беше подготвен точно толкова колкото и студент,който разбира,че утре е на изпит.Т.е.приликата беше(поне за мен),че е назубкал от конспекта отговорите които знае,че изпитващия(в случая,водещата)ще иска да чуе от него(в случая-обществото),само и само да няма паника и смут!!!
Друго дето ме изнервя доста,защо продължава да се повтаря,че самолетите били само военни?!
То с бинокъл да погледне,ще види човек,че са си пътнически(поне над София)...военните са с 6 двигателя,а такива до сега не съм видял(допускам,че има и с 4 и 2 двигателя,но...знам ли със сигурност...)...Да не забравяме обяснението във филма "Аерозолни престъпления" от 2005-та...,че на фирмите за цивилни полети,не им пукака какво ще превозват-ВАЖНОТО Е ДА СЕ ПЛАТИ ПРЕВОЗА!!!
ПП 1:
mitkosven , на прав път си,правят си кръгчета около Витоша.Въртенето на земята има посока изток-запад и течението само ще помогне да се разнесе на София...
ПП 2: Що Хрътките не направиха успоредно изследване на почвата на някоя полянка на Витоша,примерно над стария лифт в Княжево?! А-а-а-аааа??? Намирисва ми на добре нагласени и премерени действия!Без съпоставка,какъв резултат да приема?