Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 978594 пъти)

0 Потребители и 6 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен mitkosven

• Четящ
  • *
  • Публикации: 83
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #1275 -: Април 01, 2012, 08:56:14 am »
Хрътките,по бтв екшън и Chemtrails -
Част 1 - http://vbox7.com/play:94aed685
Част 2 - http://vbox7.com/play:2e6eb6ae

ПП:
А между другото,тия ги гледам напоследак си минават стабилно и си пръскат и хич не им и пука,не че им е пукало и преди де :D , преди минаваха така по 1 и 2 самолета нали,не накуп а сега минават по 6 накуп, малко след нас,едно място правят си кръгче и обратно за центъра,там незнам къде въртят, предполагам някаде около Витоша и обратно пак.

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
  • Публикации: 233
  • Смисълът на живота е... 42 !
« Отговор #1276 -: Април 01, 2012, 18:04:53 pm »
Е не,ще падна от смях за това предаване на Хрътките,по-точно част-2!А именно:този физик,който бяха поканили да коментира.Ма човечеца сам си каза,че никога не бил чувал за такива следи преди да го поканят и беше подготвен точно толкова колкото и студент,който разбира,че утре е на изпит.Т.е.приликата беше(поне за мен),че е назубкал от конспекта отговорите които знае,че изпитващия(в случая,водещата)ще иска да чуе от него(в случая-обществото),само и само да няма паника и смут!!!  ???
Друго дето ме изнервя доста,защо продължава да се повтаря,че самолетите били само военни?!  :---
То с бинокъл да погледне,ще види човек,че са си пътнически(поне над София)...военните са с 6 двигателя,а такива до сега не съм видял(допускам,че има и с 4 и 2 двигателя,но...знам ли със сигурност...)...Да не забравяме обяснението във филма "Аерозолни престъпления" от 2005-та...,че на фирмите за цивилни полети,не им пукака какво ще превозват-ВАЖНОТО Е ДА СЕ ПЛАТИ ПРЕВОЗА!!!  :diablo:
ПП 1: mitkosven , на прав път си,правят си кръгчета около Витоша.Въртенето на земята има посока изток-запад и течението само ще помогне да се разнесе на София...
ПП 2: Що Хрътките не направиха успоредно изследване на почвата на някоя полянка на Витоша,примерно над стария лифт в Княжево?! А-а-а-аааа??? Намирисва ми на добре нагласени и премерени действия!Без съпоставка,какъв резултат да приема?  :nea:
« Последна редакция: Април 01, 2012, 18:37:27 pm от tazmdg »
"БАХТИ МАЙКАТА и ЕБИ МУ МАЙКАТА са свещени благословии от дълбока древност в българския език..."

Неактивен mitkosven

• Четящ
  • *
« Отговор #1277 -: Април 01, 2012, 19:08:29 pm »
Всичко е нагласено бе,то верно си е за смях.Виж че и тия учени са толко учени,колкото аз професор,ае стига глупости,само залаъгват хората,нищо чудно и те да са с тях.Междо другото има 3 част,която забравих да сложа.
http://vbox7.com/play:63261be3
И да цитирам както е писал един потребител: От същото предаване доказаха и че няма разлика м/у праха за пране купен в България и в чужбина... и резултатите били категорични! А на това може да повярва само човек, който никога не е ползвал продукт закупен от другаде.
Смятай за какво иде реч,да се смеем или да ревем.

Неактивен kalan

• Пишещ
  • Публикации: 848
« Отговор #1278 -: Април 01, 2012, 19:33:32 pm »
От същото предаване доказаха и че няма разлика м/у праха за пране купен в България и в чужбина... и резултатите били категорични! А на това може да повярва само човек, който никога не е ползвал продукт закупен от другаде.
Смятай за какво иде реч,да се смеем или да ревем.
Има разлика голяма. И познати са ми разказвали, че като купят примерно шампоан или душ гел в чужбина, а същата марка ползват и  в БГ разликата е очевидна.

Неактивен konstantin2007

• Много Писал
  • Публикации: 2 256
« Отговор #1279 -: Април 01, 2012, 19:45:33 pm »
Тва за разликите в стоките е 100%факт,и всеки който е ползвал продукти за"западният контингент"знае за каква огромна разлика става въпрос.Аз  видя ли на някой"марков"продукт надписи на производителя на BG RO MK UG и тем подобни изобщо не купувам.Директно купувам евтин заместител,и не ме яд,че съм си дала парите.
« Последна редакция: Април 01, 2012, 19:50:51 pm от konstantin2007 »

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
« Отговор #1280 -: Април 01, 2012, 19:58:43 pm »
kalan , mitkosven го казва със сарказъм.Предполагам си се усетила по-късно  :P
« Последна редакция: Април 01, 2012, 20:47:27 pm от tazmdg »
"БАХТИ МАЙКАТА и ЕБИ МУ МАЙКАТА са свещени благословии от дълбока древност в българския език..."

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
« Отговор #1281 -: Април 01, 2012, 20:24:23 pm »
mitkosven , благодарен съм за част-3!Тя показа,точно това което изложих по горе като размисли.Отделно всички разбрахме,че никога не сме имали норми за сравнение,макар,че се прокрадна повишено pH в почвата(6.5),а сами успоредно с това казаха,че над 6 металите оказват вредно влияние!
Друго шокиращо,е поведението на водещите,на само в това предаване.Преди време(май м.Декември 2011-та) имаше голям диспут по Канал1 за Шистовия газ,поведението беше еднотипно,постоянно се прекъсва противопоставящата страна и постоянно се маркира,че темата става много сложна за смилане,защото се ползват много термини,които водещите казват,че не разбират,а и обществото не разбирало!!!!!!!!Побеснях докато слушах  :--- Абе,защо ми излизат някакви жулналистчета,дето въобще не са подготвени за темата и натякват пристрасност на обществото! Това си е чиста журналистическа проституция,направо к*рволък...  :mad:

Неактивен kalan

• Пишещ
« Отговор #1282 -: Април 01, 2012, 20:25:45 pm »
Да бе, схванах. Не съм толкоз неразбрана. Просто и аз потвърдих инфото.

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
« Отговор #1283 -: Април 01, 2012, 20:52:19 pm »
Не го казах с лоши чувства...  :flag_of_truce:

Неактивен bna

• Четящ
  • *
  • Публикации: 21
« Отговор #1284 -: Април 02, 2012, 12:19:39 pm »
Цитат
А и имайки предвид,че по-горе сподели,че не си в София, как да видиш това което коментираме,че се случва тук....ако наистина там където си не пръскат (което ме съмнява)
Ето виждаш ли, ние говорим за две различни неща. Аз - за това, което аз съм наблюдавал (тоест моите следи), ти - за "твоите". Само че, аз не мога да бъда във всяка една точка в пространството. 
Никога не съм твърдял, че това което ти разказваш е неправилно. Само това, което аз съм наблюдавал, се е разсейвало след броени минути без да оставя пелена която да с времето.
Може и над моя град да се пръска, само че когато съм в леглото. Между 3 и 5 сутринта например. Освен това може би се пръска над големите градове, а не навсякъде. Аз съм в голям град.. Hо през деня не виждам такива следи.
Единствения изход е да се махате от София и да се премествате на други места из Европа.
Цитат
....поведението на водещите в предаването.. имаше диспут за шистовия газ, поведението беше еднотипно, постоянно се прекъсваше противопоставящата страна и постоянно се маркираше, че темата ставала много сложна за смилане, защото се ползвали много термини, които според водещите обществото не разбирало

А нима някой наистина мисли, че телевизията е начин за показване на истината?
Няма такова нещо. Там става дума за съвсем други неща - въздействия, умишлено премълчаване или откровени лъжи. Не очаквай нищо друго. Преди много години някой беше казал, че нещо като го повториш много пъти и ставало истина. Много се надявам, ние да не сме от тия, които вярват в стотици пъти повторените неистини. Това че някое тв предаване се е съгласило да излъчи нещо си - това още нищо не означава. Може да направиш едно предаване уж за някоя война, обаче да говориш постоянно за кокошките на баба Мика. И така)
Който плаща музиката (зад кулисите), той и поръчва какво да се свири. Точно това е в телевизията, само че тоя който плаща не се е показал да го видим още в началото на предаването. А че музиката е предварително платена и точно определена, може да се види точно по това което ти описваш.
Не миналото ме интересува, а по-скоро и бъдещето, защото там смятам да живея след известно времe

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
« Отговор #1285 -: Април 02, 2012, 12:57:18 pm »
bna ... смятам,че вече са изгладени различията ни по темата!  :flag_of_truce:
Хубав ден от мен!  :hi:

Неактивен mitkosven

• Четящ
  • *
« Отговор #1286 -: Април 02, 2012, 19:04:41 pm »
Обещах да не качвам повече снимки,но не се сдръжах,тези ги направих преди 10 минути :)
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=57ce552bb6
Линк за изтриване  :  http://dox.bg/files/de?a=2bae3832f1
А във момента,има още по-вече от тези преди 10 минути :)

Неактивен kalan

• Пишещ
« Отговор #1287 -: Април 02, 2012, 19:07:05 pm »
Мамка им мръсна илюминатска  :D
Ама това в кой град е?

Неактивен mitkosven

• Четящ
  • *
« Отговор #1288 -: Април 02, 2012, 19:11:10 pm »
София,кв Волуяк до Божурище и Люлин 1,а да не говорим в момента,какво става над-нас,незнам как е над ваз,ама тука се леее "яко".

Неактивен kalan

• Пишещ
« Отговор #1289 -: Април 02, 2012, 19:32:44 pm »
Преди малко видях в Дружба също небето е доста нашарено. Все едно цяла сюрия самолети е минала. Ех само ако знаех къде съм прибрала фотоапарата :D

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27