Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 978592 пъти)

0 Потребители и 6 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен xнещо

• Четящ
  • *
  • Публикации: 85
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #1245 -: Март 25, 2012, 21:14:35 pm »

Здравейте, над София няма CHEMTRAILS - това са обикновени пътнически самолети. Наблюдавам ги с доста силни оптики описани в подписът ми.
Оф ,добре че ме успокои сега вече не се съмнявам ,след като ти така подробно описа случая..........
ми много ясно това са най обикновени следи който остават 4 часа в небето защото вече самолетите са модерни и летят на въглища...

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
  • Публикации: 1 126
« Отговор #1246 -: Март 25, 2012, 21:41:06 pm »
Хнещо, даже и по цял ден се разстилат, бавно, но славно. Местата на тези постове е в темата за химическите следи.

Неактивен mitkosven

• Четящ
  • *
  • Публикации: 83
« Отговор #1247 -: Март 26, 2012, 08:52:09 am »
И аз съм ги наблюдавал,даже направих няколко снимки,но тогава изобщо дори и не знаех за Chemtrails и качих снимките тук в категорията кораби облаци,но вече съм убеден че което съм снимал и видял е Chemtrails. :nea:

Неактивен mitkosven

• Четящ
  • *
« Отговор #1248 -: Март 27, 2012, 17:59:06 pm »
Днес,също наблюдавах Chemtrails.Обаче пък днес направо се скъсаха от минаване и чертане. Няколко снимки от днес: http://dox.bg/files/dw?a=c559bd0884
« Последна редакция: Март 27, 2012, 18:44:34 pm от mitkosven »

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
  • Публикации: 233
  • Смисълът на живота е... 42 !
« Отговор #1249 -: Март 27, 2012, 21:58:25 pm »
mitkosven ,малко ти е лоша оптиката,но...имаше нещо по-интересно от общоприетото пръскане в последно време.Визирам посоката на действие.До сега толкова явни следи с посока Запад-Изток,разположени извън София или по-скоро по дъгата на София(лекУ изток-север),а и точно около обяд вече бяха постлани...,видях ги около 12:30...не помня!Все пак следобеда,около 17:00 вече си чертаеха както обикновено,по двойки от север-запад към юг-изток м/у София и Витоша...кръгче зад Витоша и обратно у базите...вероятно Сърбия,догадки,знам ли и аз?!...  :---
Общо взето днес мисля,че начертаха триъгълник около София  :bad:
« Последна редакция: Март 27, 2012, 22:00:27 pm от tazmdg »
"БАХТИ МАЙКАТА и ЕБИ МУ МАЙКАТА са свещени благословии от дълбока древност в българския език..."

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
« Отговор #1250 -: Март 28, 2012, 02:15:27 am »
Днес,също наблюдавах Chemtrails.Обаче пък днес направо се скъсаха от минаване и чертане. Няколко снимки от днес: http://dox.bg/files/dw?a=c559bd0884

Снимка #1000 демонстрира дисмутация на кемтрейла. Все пак в София има кембъстър. В Пловдив оставихме кемтрейлите в историята, или поне така смятаме дружината, които се занимаваме с това.

Откакто има два кембъстъра, кемтрейл не се задържа за повече от минути.
« Последна редакция: Март 28, 2012, 02:17:41 am от sidewinder »

Неактивен mitkosven

• Четящ
  • *
« Отговор #1251 -: Март 28, 2012, 10:50:10 am »
Лоша е, понеже от телефона ги правих :( а апарата не беше зареден,но цял ден се разсипваха от чертане, неможеш да смогнеш да снимаш, ще видим днес,какво ще стане,обикновено към 3 на обяд съм забелязал почват.
Ето нещо интересно:
http://www.youtube.com/watch?v=bSSWnXQsgOU
« Последна редакция: Март 28, 2012, 11:02:29 am от mitkosven »

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
« Отговор #1252 -: Март 28, 2012, 12:28:06 pm »
Лоша е, понеже от телефона ги правих :( а апарата не беше зареден,но цял ден се разсипваха от чертане, неможеш да смогнеш да снимаш, ще видим днес,какво ще стане,обикновено към 3 на обяд съм забелязал почват.
Ето нещо интересно:
http://www.youtube.com/watch?v=bSSWnXQsgOU

Не коментирам качеството на снимката, а това, че кемтрейла е в процес на разграждане. Кемтрейлите не изглеждат така, ако няма наблизо оргонов чистач.

Неактивен mitkosven

• Четящ
  • *
« Отговор #1253 -: Март 28, 2012, 13:46:52 pm »
Не,казвах го на tazmdg,за теб иначе разбрах,какво казваш,просто на него му отговарях :)

Неактивен bna

• Четящ
  • *
  • Публикации: 21
« Отговор #1254 -: Март 28, 2012, 17:46:17 pm »
Здравейте. Относно тия химически следи.. съвсем случайно и по много странно време на денонощието (в един град в северна Европа) засякох една мадама, около 50 годишна. Поговорихме си на тая тема и за други неща, тя явно взима участие в такива организирани групи на хора, занимаващи се с тия теми и противо действането към тях. Уговорихме си среща на другия ден, но не се появи. Може и да се е уплашила че съм изпратен от тия които пръскат).
Та според нейните думи, тия пръскания имали няколко цели. Отделно въздействието върху почвата и т.н. Това било също и някакво информационно въздействие, понеже сутрин рано към 3-4-5 часа човешкия мозък бил податлив към такива неща, и особено ако човек не е подготвен вътрешно или нещо такова. За съжаление така и не разбрах повече.
Не миналото ме интересува, а по-скоро и бъдещето, защото там смятам да живея след известно времe

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
« Отговор #1255 -: Март 28, 2012, 18:46:05 pm »
bna, в пост №1234 съм сложил клип, в който показват с какво и за какво пръскат. И не само там. Интересното е, че на запад вече има групи за противодействие.

Неактивен bna

• Четящ
  • *
« Отговор #1256 -: Март 28, 2012, 21:09:18 pm »
Има такива групи, обаче аз така и не успях да се свържа с тях и да разбера малко повече информация. Но явно се опитват да ги гонят, да ги изкарат "десни" и против семитите.. Това последното в някои западни държави може да ти блокира всякаква официална дейност.

Моята теория беше, че се пръска във връзка с глобалното затопляне. Тоест едната от целите е слъчевите лъчи да рефлектират по силно върху земята и така да се запопля повече. Това за мозъчното влияние ми беше ново, и не знам как точно би функционирало. Може би след това което се пръска, се пускат някакви вълни и пръсканото да служи като проводник. Не знам. Третото е евентуално да се замърсява почвата и също срещу пчелите. Оная ми каза следните думи.. "ние за тях сме като вредни насекоми". Така и не разбрах, кои са точно "тия". 

Относно мнение 1245, лично аз досега не съм засичал следи които да остават 4 часа. След 5- 10- 15минути изчезват.
Не миналото ме интересува, а по-скоро и бъдещето, защото там смятам да живея след известно времe

Неактивен mitkosven

• Четящ
  • *
« Отговор #1257 -: Март 28, 2012, 21:34:56 pm »
А знаете ли че Chemtrails, също така се използва при военните,ползвали са ги за битки,пускали са ги за да предизвикат наводнения,силен вятър и други работи срещу противиниците им.Съдържанието на химическите елементи е етилен дибромид, алуминий и бариев оксид.Първата тема в българските интернет форуми представя Chemtrails като химическо пръскане над територията на страната ни с радиолокационна цел, стремяща се да получи по добри триизмерни образи на летящите обекти.
От западни източници пък следват изказвания, че Chemtrails се използват за нов вид оръжия, така наречените „скаларни оръжия“ – scalar weapons, които взаимодействат с HAARP за действието си, което представлява изпаряване на ракетите високо в атмосферата – става въпрос за съвсем нов подход в достигане на целта от създаване на противоракетен щит срещу/между континентални, ядрени ракети.Хората по принцип, които забелязват странните облачни формирования, образувани от Chemtrails пръскащи химикали и пестициди смятат, че подобно действие е за наше добро, наивно, че щом се прави в такъв мащаб не е за тяхно лошо, но за всеобщо добро. Позволете ми да повторя тук думите на Господ: „който влиза през прозореца или покрива на кошарата е крадец и убиец и идва за да разграби и убие, а пастирът идва през вратата за да изведе стадото на паша” С други думи щом подобно действие се извършва в такъв масов размер и без каквата и да е информираност на обществото, и по определеният нормативен ред, то това е във вреда на това същото общество и не цели неговото добро.

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
« Отговор #1258 -: Март 28, 2012, 21:50:00 pm »
bna, става въпрос за пост №1234, а не № 1235. Относно  целите на пръскането, кой, как и с какво се върши има много информация в темата. И след като това се прави повече от 30 години, много от тези цели вече са постигнати. Поздрави.
mitkosven, много си точен. :hi:
« Последна редакция: Март 28, 2012, 21:53:43 pm от bojinkata »

Неактивен bna

• Четящ
  • *
« Отговор #1259 -: Март 28, 2012, 21:58:18 pm »
За евентуалните скаларни оръжия, не знам дали биха могли да изпаряват ракети в атмосферата. Не че е невъзможно да си го представи човек, но за целта е необходима много енергия. Една междуконтинентална (руска) ракета е бързо движеща се цел. Особено ако си променя и траекторията на движение. Интересно как ли тогава би се уцелила и унищожила успешно. 
« Последна редакция: Март 29, 2012, 07:28:49 am от Mirotvorec »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27