Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 978322 пъти)

0 Потребители и 4 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен xнещо

• Четящ
  • *
  • Публикации: 85
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #1215 -: Януари 30, 2012, 23:22:40 pm »
Сигурен съм че подробен анализ,ще даде 100 процента отговор на явлението.
Според мен тази материя се е образувала във въздуха защото формата и е хаотична.За целта това вещество желеподобното е било в атмосферата преди да кондензира по този начин.Явлението за мен е грешка заради бурята,която е разколебала честотите или нещо такова.А ето и евентуално доказателство. http://www.capital.bg/biznes/tehnologii_i_nauka/2011/09/13/1154858_elektrichestvo_ot_jele/ Нищо чудно това да е нов контактен полимер за нуждите на HAAPR.
Ето статията от линка,че маи иска тегава регистрация.

Какво ще е следващото поколение батерии
3 юли 2009
По-малки, по-леки, по-издръжливи и по-сигурни. Такива ще бъдат новото поколение батерии, в които течните електролити ще бъдат заменени от нов вид полимерно "желе". Изобретението, на което ще се базира разработката им, е дело на учени от университета в Лийдс. "Полимерният гел изглежда като твърда субстанция, но всъщност съдържа около 70% течен електролит", споделя проф. Иън Уорд, изследовател в катедрата по физика на учебното заведение, пред eWeek Europe. Гъвкавата субстанция ще позволи да се конструират батерии с практически всякаква форма, които, по-важното, ще могат да бъдат изключително тънки.

По-голямата мощност, която изследователите обещават, би трябвало да доведе до няколко важни промени в развитието на мобилните технологии. Един от основните проблеми при дизайна и изработката на смартфони, таблети и лаптопи е именно размера, теглото и издръжливостта на батериите. Според учените от Лийдс тяхното полимерно желе позволява създаването на значително по-малки и леки батерии, което несъмнено ще позволи разработката на по-компактни мобилните устройства. Това важи с особена сила за навлизащите в момента таблети и "ултрабук" лаптопи, чиято основна цел е именно да станат най-удобните за пренасяне дигитални устройства.

Друго важно приложение на батериите от ново поколение ще бъде употребата им при конструирането на  електромобили. Използваните до момента батерии изискват специални подсилени корпуси и предпазители, които ги защитават по време на зареждане. Тези допълнителни компоненти, които покачват теглото и цената и намаляват ефективността на електромобилите, би трябвало да станат ненужни с въвеждането на батерии с полимерно желе.

Сигурността на новите батерии е аспектът, с който учените от Лийдс се гордеят най-много. Желето, за разлика от своите предшественици, генерира значително по-малко топлина, което допълнително ще улесни производителните и на мобилни устройства и на електромобили. През 2006 г. например компютърния гигант Dell изтегли 4 млн. лаптопа след сигнал, че батериите достигат изключително високи температури и дори се самозапалват. В последствие компанията замени проблемните компоненти с по-сигурни, но и значително по-тежки и обемни.

Последният (но вероятно най-апетитен за производителите на мобилни технологии) от плюсовете на новите батерии, по думите на техните изобретатели, ще бъде значително по-ниската цена. Продуктите, базирани на полимерното желе, ще струва между 10% и 20% по-малко от стандартните литиеви батерии.
« Последна редакция: Януари 30, 2012, 23:53:44 pm от xнещо »

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
  • Публикации: 233
  • Смисълът на живота е... 42 !
« Отговор #1216 -: Януари 31, 2012, 02:41:18 am »
Как беше...На края,ти не си ЦАР,ти си БОГ!!!  :diablo: (Из вица за Магарето и Лъва...,класика) Няма над- и под-... Манипулацията е на мода,fuckT...,както е факт,че май станахме наистина много на тази топка,наречена Земя и планът си следва...Прекалена материализация,с цел манипулация!Кой знае,ама знам че сънищата се научих сам да си манипулирам!Все е напредък,лека нощ и как беше,нека Силата да е с нас...  :hi:
« Последна редакция: Януари 31, 2012, 03:24:05 am от tazmdg »
"БАХТИ МАЙКАТА и ЕБИ МУ МАЙКАТА са свещени благословии от дълбока древност в българския език..."

Неактивен x_name41

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 291
« Отговор #1217 -: Февруари 02, 2012, 21:11:33 pm »
http://30dumi.eu/2012/01/v-angliya-ot-nebeto-padnaha-zheleobrazni-topcheta-video/, Секретни военни експерименти с цел редуциране на населението на Земята или геноцид върху човечеството и дезинформация от страна на медиите и институциите по този проблем.
"מוזיקה מאריכה את החיים"

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
  • Публикации: 1 126
« Отговор #1218 -: Февруари 02, 2012, 22:22:07 pm »
 И в този филм става въпрос за тези бели "влакна", които се лепят по колите и по земята, и които АЗС на САЩ отказва да изследва: Aerosol Crimes ( aka Chemtrails ).avi
А това е линка към торента в Арената:http://arenabg.com/details.php?id=7557f00287f35fa2716576737c98f682cadaadf7. 
В него е обяснено кой, защо и какви цели са постигнати на този етап от авторите на проекта Chemtrails. Който се интересува нека го гледа.

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
« Отговор #1219 -: Февруари 03, 2012, 20:07:29 pm »
Светът е оцелял,защото се е смял!  ;D Визирам небивалиците разпространявани из интернет пространството,особено новинарските сайтове...  :diablo: "В нета обсъждат нова мистерия: Гладки сини топчета в задния двор на британец"... А именно: "Поне един интернет потребител задава и въпроса... какви ли са изпражненията на ангелите. Скоро ще станат известни резултатите от химическия анализ" ... http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4529331 Направо нямам думи!!!  :o
"БАХТИ МАЙКАТА и ЕБИ МУ МАЙКАТА са свещени благословии от дълбока древност в българския език..."

Неактивен tazmdg

• Четящ
  • *
« Отговор #1220 -: Февруари 07, 2012, 11:56:16 am »
bojinkata ,голям поклон за линка към арена,за всички събрани филми там!  :hi: Намерих пропуски,които запълних...Ето как се допълваме един-друг,голямо благодарско!  :drinks:

Неактивен FoL

• Четящ
  • *
  • Публикации: 30
« Отговор #1221 -: Февруари 07, 2012, 13:34:37 pm »
Преди месец някъде трябваше да си направя някакви профилактични тестове за работа и един от тях беше да оринирам върху някаква хартийка,попитах сестрата/лекарката или каквато беше,за какво е това и тя ми каза : проверяваме нивата на захар и алуминий ...хахахахах алуминий......смешна система и смешен свят

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
« Отговор #1222 -: Февруари 07, 2012, 13:59:41 pm »
FoL, това което си написал, ако нещо не бъркаш, е много важно. Значи господарите вече се интересуват как организмите на членовете от стадото се насищат с металите, които се сипят от небето. Нямам думи. Лаборантите и лекарите едва ли се сещат за какво става въпрос. Просто са получили указания от МЗ и го изпълняват. И какви бяха резултатите при теб? Не си довършил мисълта си.
tazmdg, нали за туй сме се събрали лудите тук! :hi:Успехи.
« Последна редакция: Февруари 07, 2012, 14:01:43 pm от bojinkata »

Неактивен FoL

• Четящ
  • *
« Отговор #1223 -: Февруари 07, 2012, 14:13:09 pm »
Ми при мен нямаше проблеми,но аз от доста време съм вегетарянец,близо година а и от както съм си в България(където се сипе много повече в небето) всеки денпия фрешове от целина,цвекло,ряпа,зеле,лимон и веднъж седмично фреш от джинджифил. Като цяло суровоядството и употреба на различниплодови и зеленчукови фрешове пречистват тежките метали.ленено семе и олио е също много полезно.

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
« Отговор #1224 -: Февруари 07, 2012, 18:24:49 pm »
FoL, според една американска лекарка от горепосочения филм, алуминия се отделя чрез косата при определени условия на хранене. По принцип се натрупвал в мозъка и предизвиквал болестта Алцхаймер- това го сочат и други източници. При твоя начин на хранене очевидно се чистиш добре. Тази лекарка каза, че ако се изследва косата на човек погълнал АL, но спазвал диета, той ще се е натрупал там, т.е. излязъл е от кръвообращението и организма. Може би и в урината ще има следи, не съм специалист.

Неактивен marmozana

• Четящ
  • *
  • Публикации: 102
« Отговор #1225 -: Февруари 07, 2012, 19:00:16 pm »
Преди месец някъде трябваше да си направя някакви профилактични тестове за работа и един от тях беше да оринирам върху някаква хартийка,попитах сестрата/лекарката или каквато беше,за какво е това и тя ми каза : проверяваме нивата на захар и алуминий ...хахахахах алуминий......смешна система и смешен свят
А сигурен ли си, че не е казала албумин. С припикаване на хартийка, надали може да се открие алуминий.

Едно бързо търсене в гугъл изплю това:

ТЕСТ ЛЕНТИ ЗА УРИНА УРОКОЛОР 7

Бързи тест ленти за урина със седем показателя:

- глюкоза;

- кетони;

- белтък;(албумин)

- рН;

- кръв;

- билирубин;

- уробилиноген.

100 бр./оп.
« Последна редакция: Февруари 07, 2012, 19:03:08 pm от marmozana »
Благодаря ти, че замълча, въпреки, че нямаше какво да кажеш

Неактивен drakkar

• Четящ
  • *
  • Публикации: 67
« Отговор #1226 -: Февруари 07, 2012, 20:18:03 pm »
Точно албумин е. Алуминия се открива с доста по-сложни изследвания на кръвта.

А какво мислите за това http://vbox7.com/play:b545f951&al=2&vid=6683408 

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
« Отговор #1227 -: Февруари 07, 2012, 20:42:52 pm »
Точно албумин е. Алуминия се открива с доста по-сложни изследвания на кръвта.

А какво мислите за това http://vbox7.com/play:b545f951&al=2&vid=6683408 

Издигащ се топъл въздух в комбинация с температурна инверсия и въртеливо движение.
« Последна редакция: Февруари 07, 2012, 20:44:10 pm от sidewinder »

Неактивен FoL

• Четящ
  • *
« Отговор #1228 -: Февруари 07, 2012, 21:37:11 pm »
Напъллно съм сигорен какво каза,преди това бях и на тест за слуха так,че спокойноне се бъркам,а и иначе не би ми направило впечатление..Няма да обеждавам никой,просто споделих.
Божинката благодаря за инфоро,но май съм го гледал и аз :)

Неактивен sidewinder

• Доста Писал
  • Публикации: 1 834
« Отговор #1229 -: Февруари 07, 2012, 22:06:38 pm »
Наличие на алуминий може да се установи най-бързо и лесно чрез елементен анализ с атомно-емисионна спектроскопия. Проби, които струват стотици левове. Как я мислиш тая работа с напикаване на една хартийка да ти открият алуминий.
« Последна редакция: Февруари 07, 2012, 22:09:40 pm от sidewinder »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27