Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 978172 пъти)

0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #1140 -: Октомври 21, 2011, 14:16:11 pm »
Може да пръскат за намаляване на ефекта на космическия лъч.
Явно без особен успех, защото влиянието му е болезнено осезаемо, ама ... какво да правят-пробват вече какво ли не.  :lol:
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
  • Публикации: 1 126
« Отговор #1141 -: Октомври 21, 2011, 19:49:09 pm »
Кой знае.Може да пръскат за намаляване на ефекта на космическия лъч.Той е на импулси и те така.Сега преди няколко дена беше последния.
voodoogoo, пръскат за намаляване на човешката популация, какви лъчи, какви импулси, каква грижа за човека. Ако си чел темата става въпрос за тежки метали и други отрови. Поне досега научните изследвания не са доказали положителен ефект от тези мръсотии. В Калифорния тези вещества предизвикват болестта Алцхаймер. Някой си дал труд и го констатирал. Има хубав филм в темата, на който съм дал заглавието.
illegal, не сме записани в червената книга. Ние сме за отстрел, като вреден дивеч. Ако това те успокоява пръскат над целия свят - има следи над цяла Европа, САЩ, Хаваите, Русия.

Неактивен fishbone

• Доста Писал
  • Публикации: 1 164
« Отговор #1142 -: Октомври 21, 2011, 21:11:11 pm »
И аз се зачудих какъв ще да е този космически лъч/и.  :D
Та ако може малко инфо от запознатите за него лъч макар минал и заминал ще съм благодарен.

Неактивен voodoogoo

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 291
« Отговор #1143 -: Октомври 22, 2011, 03:47:39 am »
Изгледал съм всички филми по темата и никъде не се казва ,защо се пръска.Малко ми е като дежа-вю ,когато пак обяснявам.Това че пръскат с МЕТАЛИ вредни за човешкото здраве ,не означава автоматично ,че пръскат с цел да ни отровят 8),които и да са Те,живеят все още с нас.Разбира се Те са с влечугоизвлечена ДНК и на Тях такива не им влиаят.Друг е въпросът ако пръскат с идеята ,че няма после да живеят тук,щото процеса на тровене с тия метали не е толкова бърз,а много често не е и смъртоносен,да не говорим за древен Рим и тръбопроводите уплътнени с олово,как са погубили цялата империя ;D.Възможно е и да подготвят атмосферата за нови форми на живот,или да пръскат наноботи направени от алуминий,кадмий,борий и стронций,за да ги вдишаме и да ни управляват от разстояние.Но по-вероятно се подготвят за Жътвата.Може и да си играят с магнитното поле на земята и да не ги е грижа ,че е отровно за хората.Но да,тровят ни.Те затова и пръскат.За да ни тровят.Мамка им.Ето вчера пак пръскаха.Пръскаха и над Истамбул,пръскахи и над Враца,и в Америка пръскаха,и даже сега като видя самолет в небето и си мисля ,че ей сега ще започне да пръска и през това време мине някоя кола,и ме опръска.Ама и те като пръскат ,май последователно покриват земята,и повтарят след години.А щом пръскат с нещо вредно,само искат да ни отровят,че иначе за какво да пръскат.Имаше и разни филмчета за климатичните оръжия,предимно руски.На времето и в България се използваха ракети за разбиване на облаци.Сега незнам.Няма посев,няма проблем с градушките.А сега вече правят облаци,и ги местят където си поискат биз да се извалят по-пътя.Как ги местят ли?Незнам,може да им постилат килимче.Защо ги местят?Много ясно,за да ни тровят.ААа за космическия лъч ли питате?Той е от една стара-стара конспирация,ама не е чак пък толкоз стара.Първият филм който популяризира предсказанието на маите в края на деведесетте.Филмът е испански,което не е за подценяване,както и руските филми,за разлика от американските.Добра история за морал и човещина,действия и последствия,още морални указания,черна картинка за периода 1999-2012 и прекрасна за впоследствие ако отселеем.Та за космическият лъч,там му викат Синхронизиращ лъч и щял да удари Земята и да я синхронизира,както и всичко останало във Вселената.На друго място говорят за Пулсация на Вселената и според трета теория ,Тя пулсира през определени периоди,които според Мая са точно определени,изчисляеми и предвидими,и Космическият лъч,който е по скоро Импулс в същината си,преминава през всичко във Вселената,използвайки слънцата като отправни точки и синхронизира честотите с зададените по план.Писах за Космически лъч,защото преди седмица си беше почти осезателно влиянието му.Той е на импулси и постепенно интезитета и честотата им се засилват.Предполагам процент от хората, които пишат във форума са поне на ниво изследване и могат да мислят и четат,наблюдават и разсъждават ,или поне усещат,щото с голи теоритици ,я етнически конфликт ,я камиларят.А за космическият лъч определено мисля,че ни тровят.
В прозорецът на тъмна нощ-сияйна, отварят се вратите към безкрая.

Неактивен gogetit

• Четящ
  • *
  • Публикации: 96
« Отговор #1144 -: Октомври 22, 2011, 10:20:27 am »
Сега ми щукна една идея.
Това е цитат от Монро:
7. 7. 1960 г. Следобед.
Не бих искал никога повече да изживея опит като този. Намирах се в заредената клетка на Фарадей (медна екранираща мрежа над земята, заредена с прав ток с напрежение 50 kV). Направих опит да изляза от клетката. Отделих се от физическото без проблеми. После сякаш бях оплетен в огромна торба, изработена от еластична жица. Торбата поддаваше, когато я натиснех, но не можех да премина през нея. Борих се като уловено в капан животно, но накрая се върнах във физическото. Премисляйки отново преживяното, за мен е повече от ясно, че това не бе жица. Всъщност то се оказа строежът на електрическото поле, осигурено с фундаментално същата форма като на клетката, но по-еластично. Вероятно би могло да послужи като база за „капан за духове“!

Ако флуида с който пръскат се състои от метални частици и  при ел. зареждане в атмосферата, би могло да се разглежда като фарадеева клетка. Това може да е някаква пречка за човека - например да излиза от тялото си.

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
« Отговор #1145 -: Октомври 22, 2011, 13:58:28 pm »
voodoogоо,сега виждам че си наясно с проблема. Че не става въпрос за някаква хуманна мисия, а за целенасочена акция в ущърб на цялото човечество. Ако си спомняш, във въпросния филм, на запитване на журналиста, дали тези препарати, наночастици от тежки метали не вредят на хората, сенатора отговори, че този проблем не е проучван. Просто не се "досетили да проверят как стоят нещата от тази гледна точка". Наглост колкото си искаш. :hi:

Неактивен 4i4obil

• Четящ
  • *
  • Публикации: 109
« Отговор #1146 -: Октомври 22, 2011, 16:38:50 pm »
Утре има "избори" :) ...
Последните дни небето беше толкова чисто, чак да не повярваш ...
снимката е от снощи около 18:30

погледнете днес небето

« Последна редакция: Октомври 22, 2011, 16:44:45 pm от 4i4obil »

Неактивен gogetit

• Четящ
  • *
  • Публикации: 96
« Отговор #1147 -: Октомври 22, 2011, 17:10:15 pm »
Последните дни не са спирали, поне в София - масово, всеки ден!!!

Неактивен Z-931

• Пишещ
  • Публикации: 729
« Отговор #1148 -: Октомври 23, 2011, 19:50:49 pm »
И аз се зачудих какъв ще да е този космически лъч/и.  :D
Та ако може малко инфо от запознатите за него лъч макар минал и заминал ще съм благодарен.

Последно четох в " Документите Тера", че космичният лъч е пробив в електронното одяло на Земята, създадено от влечугите под Земята, контролиращи и работещи заедно с  правителствата на Земята / Това са Билденберги, Ротшилдовци....Рокфелерци...всички продукт на влечугите под Земята/..... ;)

Същите общности  са  в конфликт с тези от "Орион" и " Сириус", които нямат достъп до хората от Земята, поради "електронното одяло ", създадено от бунтовническата раса под Земята, работеща заедно с правителствата  на Земята.

Поселдният пробив на космичен лъч от  Орион е бил през Втората Световна война, когато "Орионската империя" се е опитала да се свърже с Хитлер и завземе власта от "Бунтовниците под Земята", като унищожи финансовата им система  на монополи и корпорации и въведе свои нови правила.

Re:Occupy протестите на 15-ти Октомври са също фракция на Орион.

Неактивен FoL

• Четящ
  • *
  • Публикации: 30
« Отговор #1149 -: Октомври 23, 2011, 20:00:13 pm »
Преди 2 седмици когато се прибирах към България със самолета, малко преди да започнат студовете или точно в първия ден от студените дни нямате на идея какво одеяло от сиви облаци имаше... беше толкова обширно и плътно.. имам снимки мога да ги кача тия дни :Х А днес докато бях на плаж сигорно 4-5 пъти минаха за 2 часа, така че очаквам скоро и тук да се развали времето.. Просто трябва да го приемем, сами сме си избрали да живеем в такъв период с такива случки :)

Неактивен Monolith

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 436
« Отговор #1150 -: Октомври 23, 2011, 20:44:48 pm »
А днес докато бях на плаж сигорно 4-5 пъти минаха за 2 часа, така че очаквам скоро и тук да се развали времето...

FoL - честно казано, това че си бил на плаж през октомври е по-странно и от пръскането в небето. ;D

Относно "синхронизиращите лъчи", които уж идвали от центъра на галактиката - реално са поредната пропаганда на тъмните. Това дефакто е повторение на посланието, оставено от извънземните, идвали в древността. Рептилите са представили бъдещето си идване на земята като започване на "нова ера", предшествана от "високи вибрации" целящи "повдигане на съзнанието на планетарния дух" и "колективна еволюция" - все лъжи.

За повече информация прочетете тази тема - За "великите" Маи и пропагандата на Тъмните.
« Последна редакция: Октомври 23, 2011, 21:17:46 pm от Monolith »
Бъди Слънце!

Неактивен raysoflight

• Четящ
  • *
  • Публикации: 10
« Отговор #1151 -: Октомври 23, 2011, 20:57:20 pm »
А днес докато бях на плаж сигорно 4-5 пъти минаха за 2 часа, така че очаквам скоро и тук да се развали времето...

FoL - честно казано, това че си бил на плаж през октомври е по-странно и от пръскането в небето. ;D

Предполагам,че не е в България  ;)

Неактивен fishbone

• Доста Писал
  • Публикации: 1 164
« Отговор #1152 -: Октомври 24, 2011, 21:22:32 pm »
Последно четох в " Документите Тера", че космичният лъч е пробив в електронното одяло на Земята, създадено от влечугите под Земята, контролиращи и работещи заедно с  правителствата на Земята...   
Да мерси Z-931, че сподели.
Значи трябва да седна да прочета "Документите Тера" още един път, а и бая време мина откак е четох.
Аз лично не вярвам да са толкова недоразвити Орионци, сирианци, плеядианци и прочие, че едно "ел.одеяло" да немогат да пробият.

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
« Отговор #1153 -: Октомври 25, 2011, 21:14:13 pm »
 Ето нещо ново по темата..

Накратко превода, по същество за тези, които не знаят руски. Авторът се представя като авиомеханик в руско гражданско летище и споделя, че случайно попада на самолет в хангар, по-който се извършват ремонтни работи. При огледа на системата за санитарна поддръжка/тоалетните/открива два резервоара, тръбички, клапани и електронно оборудване, които не са към тази система, но въпреки това са там. Проследява къде водят тръбичките и открива, че изходите им са замаскирани в отворите за отвеждане на статичното електричество от корпуса на самолета.Намират се на острите ръбове на крилата.Там по принцип се натрупва и статичното електричество-обича острите неща./За неспециалистите-това са пластмасови тръбички, от които излизат къси тънки проводници, стърчащи навън, един вид разрядници, задължителни за всеки летателен апарат/.Това обяснява и защо на някои самолети следите излизат от крилата. Неговото любопитство е било забелязано, бил е уволнен, предупреден и след това пак назначен. Обяснява още, че зареждането с химия на такъв самолет става от колата, която изпразва тоалетните. Тези автомобили по понятни причини не се "ползват с добро име" и край тях не се навъртат любопитковци. Като прикритие са идеални.
   Шестте точки-изводи не смятам да ги превеждам, защото са достатъчно ясни и без превод.
   Във филма "Пирамммида" има кадри от московското небе, добре нашарено със "следи".
   Ако не е някаква фантазия е близо до реалността.
     Източник: РуТракер.орг
« Последна редакция: Октомври 25, 2011, 21:58:44 pm от bojinkata »

Неактивен m2f

• Пишещ
  • Публикации: 580
  • Животът е изумително приключение
« Отговор #1154 -: Октомври 25, 2011, 21:15:52 pm »
bojinkata, защо отряза началото? Тъкмо го прочетох и изчезна.
Ще дадеш ли линк, че ру тракера е доста голям.
Благодаря. :hi:

П.П. сега пък взе, че разкара и втората част...Какво правиш, бе, човек?  :o
Трябваше да оставиш текста. Дай линк, моля те.
« Последна редакция: Октомври 25, 2011, 21:45:22 pm от m2f »
Добрите решения идват с опита. А голяма част от опита идва с лошите решения.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27