Изгледал съм всички филми по темата и никъде не се казва ,защо се пръска.Малко ми е като дежа-вю ,когато пак обяснявам.Това че пръскат с МЕТАЛИ вредни за човешкото здраве ,не означава автоматично ,че пръскат с цел да ни отровят

,които и да са Те,живеят все още с нас.Разбира се Те са с влечугоизвлечена ДНК и на Тях такива не им влиаят.Друг е въпросът ако пръскат с идеята ,че няма после да живеят тук,щото процеса на тровене с тия метали не е толкова бърз,а много често не е и смъртоносен,да не говорим за древен Рим и тръбопроводите уплътнени с олово,как са погубили цялата империя ;D.Възможно е и да подготвят атмосферата за нови форми на живот,или да пръскат наноботи направени от алуминий,кадмий,борий и стронций,за да ги вдишаме и да ни управляват от разстояние.Но по-вероятно се подготвят за Жътвата.Може и да си играят с магнитното поле на земята и да не ги е грижа ,че е отровно за хората.Но да,тровят ни.Те затова и пръскат.За да ни тровят.Мамка им.Ето вчера пак пръскаха.Пръскаха и над Истамбул,пръскахи и над Враца,и в Америка пръскаха,и даже сега като видя самолет в небето и си мисля ,че ей сега ще започне да пръска и през това време мине някоя кола,и ме опръска.Ама и те като пръскат ,май последователно покриват земята,и повтарят след години.А щом пръскат с нещо вредно,само искат да ни отровят,че иначе за какво да пръскат.Имаше и разни филмчета за климатичните оръжия,предимно руски.На времето и в България се използваха ракети за разбиване на облаци.Сега незнам.Няма посев,няма проблем с градушките.А сега вече правят облаци,и ги местят където си поискат биз да се извалят по-пътя.Как ги местят ли?Незнам,може да им постилат килимче.Защо ги местят?Много ясно,за да ни тровят.ААа за космическия лъч ли питате?Той е от една стара-стара конспирация,ама не е чак пък толкоз стара.Първият филм който популяризира предсказанието на маите в края на деведесетте.Филмът е испански,което не е за подценяване,както и руските филми,за разлика от американските.Добра история за морал и човещина,действия и последствия,още морални указания,черна картинка за периода 1999-2012 и прекрасна за впоследствие ако отселеем.Та за космическият лъч,там му викат Синхронизиращ лъч и щял да удари Земята и да я синхронизира,както и всичко останало във Вселената.На друго място говорят за Пулсация на Вселената и според трета теория ,Тя пулсира през определени периоди,които според Мая са точно определени,изчисляеми и предвидими,и Космическият лъч,който е по скоро Импулс в същината си,преминава през всичко във Вселената,използвайки слънцата като отправни точки и синхронизира честотите с зададените по план.Писах за Космически лъч,защото преди седмица си беше почти осезателно влиянието му.Той е на импулси и постепенно интезитета и честотата им се засилват.Предполагам процент от хората, които пишат във форума са поне на ниво изследване и могат да мислят и четат,наблюдават и разсъждават ,или поне усещат,щото с голи теоритици ,я етнически конфликт ,я камиларят.А за космическият лъч определено мисля,че ни тровят.