Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 968809 пъти)

0 Потребители и 4 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Eon

• Много Писал
  • Публикации: 3 824
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #435 -: Октомври 24, 2008, 09:00:11 am »
Преди няколко дни и аз наблюдавах същото над София.

Неактивен xthing

• Четящ
  • *
  • Публикации: 237
  • xthingxthingxthingxthing
« Отговор #436 -: Октомври 24, 2008, 16:23:20 pm »
А да знаете над Русе какво става малее... Тея се побъркват, това е постоянно от един месец в седмицата по  3-4 пъти пръскат. Много снимки съм направил, ама няма смисъл, по-късно ще направя една с хубав фотоапарат, че тея съм ги снимал с телефона.  Като се почне сутринта от 6 часа и цял ден ни ръсят с простотиите си ,аз много се чудя, абе тия хора толкова ли са сляпи да не забележат, че това са прекалено много самолети на ден, бе !?

пс: Я да ви питам, можем ли да питаме нашето правителство или някаква организация какво са всъщност следите, просто да разберем какво ще ни излъжат, възможно ли е по принцип ? :)
« Последна редакция: Октомври 24, 2008, 23:52:06 pm от Mirotvorec »

Неактивен sasho90

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 451
  • Ако още не си бесен, значи не внимаваш достатъчно
« Отговор #437 -: Ноември 05, 2008, 16:54:47 pm »
Лелее, да знаете днес какво става тук в Бл-град... мощен spraying ви казвам :o Направил съм няколко интересни снимки и се надявам скоро да завърша и с клипчето, което подготвям. ;)

Това тук е снимано с 11x оптичен zoom:

в пълен формат на по-ниска резолюция -

и crop от пълната резолюция-

малко по-късно-

Това на горната снимката е само малка част от това, което се виждаше в допреди два часа (от момента преди първата снимка в post-а) синьото небе ???
« Последна редакция: Ноември 05, 2008, 20:13:39 pm от sasho90 »
Keep 'em occupied!

buden

• Гост
« Отговор #438 -: Ноември 05, 2008, 19:03:54 pm »
По цял свят ги правят тези работи. Ето и снимки правени от мен преди време.
Друга цел освен химикалите, които имат и са насочени срещу хората е и че образуват пелена и скриват Слънцето.

Неактивен sasho90

• Малко Писал
  • **
« Отговор #439 -: Ноември 06, 2008, 18:24:03 pm »
Най-после имах малко повече свободно време. Ето го и самия видеоклип:

http://w18.easy-share.com/1702329345.html
« Последна редакция: Ноември 07, 2008, 21:47:30 pm от sasho90 »
Keep 'em occupied!

buden

• Гост
« Отговор #440 -: Ноември 07, 2008, 06:49:57 am »
Много добро видео. Ако ти се занимава - съберете се и поискайте обяснение от здравеопазването.
Това са химикали, които се сипят по нищо неподозиращите хора.

Неактивен sasho90

• Малко Писал
  • **
« Отговор #441 -: Декември 04, 2008, 09:10:51 am »
Днес сутринта, както се и очакваше, имаше много "облаци".

Направиха ми вЧепатление, обаче, следите на един, които сякаш се променяха:

« Последна редакция: Ноември 25, 2010, 19:57:45 pm от Mirotvorec »
Keep 'em occupied!

buden

• Гост
« Отговор #442 -: Декември 09, 2008, 16:51:50 pm »
Все по-широкото използване на множество химикали изражда полово мъжките при животните и човека, алармират учени
Сред вредните химикали са редица пестициди и фталатите, които се използват масово в пластмасовите детски играчки и в множество козметични продукти.

През последните няколко години мъжките индивиди при гръбначните животни  и човека са се превърнали в “по слабия и застрашен пол” под влиянието на все по-широката употреба на химикали, които предизвикват “феминизирането” и увреждането на половата система при мъжките на всички класове гръбначни животни – от рибите, през земноводните, птиците и влечугите до бозайниците, в т. ч. и човека. Това тревожно заключение се съдържа в специализирания доклад на британската хуманитарна организация за защита от вредните химикали CHEM Trust.

При бозайниците, под влиянието на химикалите са регистрирани множество полови аномалии, в т. ч. минимизиране на пениса и тестисите, малформация на тестисите и разполагането им вътре в тялото, формиране на двуполови гениталии и появата на женски вторични полови белези.

Докладът сумира заключенията от около 250 тематични изследвания за негативното въздействие на химикалите, в т. ч. американско изследване, доказващо, че жените попаднали под силното въздействие на определени групи химикали, в т. ч. тези свързани с хормоналния баланс и хормоналната мимикрия, раждат момченца с по-малки мъжки полови органи и женски полови белези.

Както съобщава The Independent, въпреки предупрежданията, Великобритания оглавява опозицията срещу предвидените от Европейския съюз нови мерки за затягането на контрола върху употребата на пестицидите. Експертите посочват, че през последните години животинският свят и човека са подложени на влиянието на над 100 000 нови химикали, като според Еврокомисията употребата на 99% от тях не се контролира адекватно, а за 85% от тях няма достатъчно информация за потенциалните им вредни въздействия.

Много от веществата са посочени в доклада като “увреждащи ендокринната система” и променящи пола, посредством разстройване на хормоналната регулация. Така например, “феминизирането” на мъжките индивиди може да се дължи на химикалите, блокиращи действието на мъжкия хормон андроген (androgen), т. нар- антиандрогенни химикали (anti-androgenic chemicals), както и на тези, които имат действие, сходно с това на женския полов хормон естроген (oestrogen).

Сред вредните в това отношение химикали са т. нар. фталати (естери на фталатната киселина (C6H4(COOH)2), използвани за придаването на гъвкавост на пластмасите, б.ред.), които се използват в опаковките за хранителните продукти, в козметиката, детските пудри и играчки и т. н.; огнезащитни съставки в политурите и електроуредите; полихлорните бифенили (Polychlorinated biphenyls; PCBs) – забранени вече съставки, които обаче все още се срещат често в храните и околната среда, както и редица пестициди.

Най-силно негативно действие на въпросните химикали сред дивите животни било регистрирано при полярните мечки, антилопите кана, китовете, соколите и орлите.

Съществуват определени доказателства, че засегнати от негативното въздействие на химикалите върху половата система са и представителите на мъжкия пол при човека. Изследване на Университета “Рокфелер” в Ню Йорк установило, че момченцата, родени от майки с повишено съдържание на фталати в организма, са с по-малки пениси или с недоразвити яйчници. Според друго изследване в 20 държави показало, че под въздействието на химикалите, средното количество на спермата при мъжете през последните 50 години е намаляло 2,5 пъти.

статията е от http://bgfactor.org/index_.php?cm=10&id=17445

Неактивен Trandev

• Пишещ
  • Публикации: 739
  • Tread softly, Because you tread on my dreams. W.Y.
    • Елементи от някои умозаключения
« Отговор #443 -: Декември 15, 2008, 15:27:12 pm »
100% съгласен с доклада.
Респект Буден.

Напълни се с педали навсякъде.
« Последна редакция: Декември 15, 2008, 15:41:38 pm от Trandev »

Неактивен Empty

• Четящ
  • *
  • Публикации: 115
« Отговор #444 -: Декември 20, 2008, 13:31:59 pm »
Хора ,тея вече се уливат .По цялото ми семейство излизат някви ''неща'' по тялото като от хранително отравяне ,мислихме че е от немито грозде ,какво ли не, но те минават и пак излизат нови .Лекарите казват нищо не е ,алергозан пиийте и тем подобни.Аз не пия нищо ,моите отминаха ,но на другите не още.

Всеки ш...н ден ги гледам тия чемтрейлове по много .Има американско летище наблизо ...

Неактивен Buntaro

• Четящ
  • *
  • Публикации: 1
« Отговор #445 -: Декември 25, 2008, 23:31:13 pm »
Малко чемтрейлс над Свищов това лято:

Неактивен Нова Ера

• Четящ
  • *
  • Публикации: 87
  • Една Земя за всички
    • Направи сам Енергийна революция
« Отговор #446 -: Януари 07, 2009, 14:22:49 pm »
Искам да попитам, дали само на мен ми се струва - chemtrails се появиха в България след влизането ни в НАТО (2003 г.)

Аз съм бил в чужбина, и съм виждал chemtrails там. В България работата ми е такава, че често съм на открито, но никога не съм виждал chemtrails в небето над България преди 2004-5 г.

Първите забелязах през Ноември 2006-та над Търново, посред бял ден две дебели бели линии, които се разляха и се превърнаха в мъгла. След това още и още, формиращи познатия ни X, като тези на долната снимка

След това същото явление запона да се наблюдава редовно.
След това се появяваха от тези над Търново по здрач (виждам, че и тази снимка е правена по това време):

« Последна редакция: Януари 08, 2009, 13:30:02 pm от Нова Ера »

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #447 -: Януари 07, 2009, 21:11:50 pm »
Назад в темата бяхме стигнали до същото заключение. Явлението се засили (за да не казваме твърдо че е почнало), след като влязохме в НАТО.

Неактивен Нова Ера

• Четящ
  • *
  • Публикации: 87
  • Една Земя за всички
    • Направи сам Енергийна революция
« Отговор #448 -: Януари 08, 2009, 10:34:37 am »
Назад в темата бяхме стигнали до същото заключение. Явлението се засили (за да не казваме твърдо че е почнало), след като влязохме в НАТО.
Хм, ясно. Ами добре дошли в НАТО.
Някой виждал ли е това:
http://www.youtube.com/watch?v=EOJ4z8yqa54Снимки на chemtrail самолет
и
http://www.youtube.com/watch?v=IaPqCMIuEk4
Метереолози в Германия разкриват връзката между chemtrail и военни експерименти в небето.
« Последна редакция: Януари 08, 2009, 13:41:28 pm от Нова Ера »

Неактивен tsvety

• Четящ
  • *
  • Публикации: 23
« Отговор #449 -: Май 13, 2009, 23:00:04 pm »
Преди 3 седмици, над Женевското езеро, в 7:45 сутринта:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27