Здравейте,
да това и аз го наблюдавах днес от последния постинг. След дъжда през уикенда, въздуха се беше изчистил и беше много готино. Дишаше се леко и свежо, небето хубаво синьо. Тъкмо си мислих тия немогат да го оставят това задълго и видях как малко преди обяд бяха набраздили цялото северно небе. И цял ден пръскаха. Обаче ми направи впечатление, че в края на деня отново се беше избистрило и небето и беше много хубаво.
Миналия уикенд ни разказаха играта направо. Събота и сутринта и вечерта, неделя - пак така, особено силно вечерта. Понеделник сутрин пак. След това нямам наблюдения и стана облачно. Към понеделник - вторник ми направи впечатлене, че доста хора имаха здравословни проблеми изразяващи се в главоболие, обща отпадналост, неопределни симтоми понякога, подсмърчане без да има простудни или грипни симптоми и др.
Прз лятото като цяло пръскаха 2 пъти седмично - за да ни подържат във форма

Имаче един период малко след изборите сякаш по рядко пръскаха и даже въобще ги нямаше. Дали има нещо общо със смяната на властта, докато подредят пак нещата и да покажат кой е шефа? Може просто така да се е случило.