Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 968714 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Tina

• Доста Писал
  • Публикации: 1 692
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #465 -: Септември 12, 2009, 22:47:45 pm »
Днес ми показаха интересно видео на впръскване на химикали + промяна на времето.

http://www.youtube.com/watch?v=GyyzdvRwgaw

Забележете сянката на следата - тъмно изображение, но на КАКВО се отразява тази сянка - дали е изкуствен щит край земята? Самолета е далече от стратосферата и не може да е отражение там...На следващия ден след впръскването е имало вихрушка в щата Мейн.

Неактивен crescent

• Четящ
  • *
  • Публикации: 30
  • like black ink in water
    • 500px
« Отговор #466 -: Септември 13, 2009, 02:30:21 am »
Уоу, страшно е като си помислим какво могат да направят с по-широки черни следи.
А в коментарите на видеото си личеше, че повечето, които са писали знаят за какво иде реч, докато тук всеки би си помислил, че са следи от преминаващ самолет, не химическо оръжие.
« Последна редакция: Септември 13, 2009, 07:36:11 am от Mirotvorec »

Неактивен hung

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 287
« Отговор #467 -: Септември 20, 2009, 02:14:08 am »
Наблюдавам че в петък във Варна прекалиха с пръскането. Като резултат, хората които срещах по улицата бяха много тихи и умърлушени.Аз също почуствах голяма умора.
Без секс, на къде?! Без любов, няма секс!

Неактивен Eon

• Много Писал
  • Публикации: 3 824
« Отговор #468 -: Септември 20, 2009, 22:57:49 pm »
Наблюдавам че в петък във Варна прекалиха с пръскането. Като резултат, хората които срещах по улицата бяха много тихи и умърлушени.Аз също почуствах голяма умора.

Може би причината е друга. :)

Неактивен sedere

• (sedere)
  • Пишещ
  • Публикации: 606
« Отговор #469 -: Октомври 06, 2009, 12:46:25 pm »
Днес от 10 часа някаде над София пръскат от запад на изток до сега видях 10 такива самолета.

« Последна редакция: Октомври 06, 2009, 12:53:02 pm от sedere »
Преодолей робското подчинение и живей изцяло в настоящето.

Неактивен radev

• Четящ
  • *
  • Публикации: 33
« Отговор #470 -: Октомври 06, 2009, 20:25:27 pm »
Здравейте,

да това и аз го наблюдавах днес от последния постинг. След дъжда през уикенда, въздуха се беше изчистил и беше много готино. Дишаше се леко и свежо, небето хубаво синьо. Тъкмо си мислих тия немогат да го оставят това задълго и видях как малко преди обяд бяха набраздили цялото северно небе. И цял ден пръскаха. Обаче ми направи впечатление, че в края на деня отново се беше избистрило и небето и беше много хубаво.
Миналия уикенд ни разказаха играта направо. Събота и сутринта и вечерта, неделя - пак така, особено силно вечерта. Понеделник сутрин пак. След това нямам наблюдения и стана облачно. Към понеделник - вторник ми направи впечатлене, че доста хора имаха здравословни проблеми изразяващи се в главоболие, обща отпадналост, неопределни симтоми понякога, подсмърчане без да има простудни или грипни симптоми и др.
Прз лятото като цяло пръскаха 2 пъти седмично - за да ни подържат във форма :) Имаче един период малко след изборите сякаш по рядко пръскаха и даже въобще ги нямаше. Дали има нещо общо със смяната на властта, докато подредят пак нещата и да покажат кой е шефа? Може просто така да се е случило.
« Последна редакция: Октомври 06, 2009, 20:28:44 pm от radev »

Неактивен kaisersoze

• Четящ
  • *
  • Публикации: 8
« Отговор #471 -: Октомври 07, 2009, 13:56:45 pm »
Сега ако можете излезте да видите какво става. Даже и дъги се виждат. Преди малко видях военният хеликоптер и се чудех какво ли правят. Мисля, че и HAARP се ползва в момента. доста снимки нащраках....

Неактивен fishbone

• Доста Писал
  • Публикации: 1 164
« Отговор #472 -: Октомври 07, 2009, 14:40:00 pm »
Привет от мен тука в темата.
Пръскането е като бонус. Мисля, че миксират направо. 3 в 1... :blush: сиреч...Пълнолуние и дните около него, Пръскане и обгазяване и на трето място ПсиГенераторите и др.от тоя род.
 Странно голяма цифра хора се оплакват през последните 5 дни от:
 1. Напрегнатост болки в слепоочията, тревожност.
 2. Отпадналост и депресия, меланхолия
 3. Параноя с шизофренични признаци .др
 :mad:
« Последна редакция: Октомври 07, 2009, 14:48:22 pm от fishbone »

Неактивен merulious

• Пишещ
  • Публикации: 548
« Отговор #473 -: Октомври 07, 2009, 14:52:27 pm »
Аз пък от два дни насам се чувствам отлично!  :dance: Е, снощи ме боля глава, но го отдавам на целодневното киснене пред монитора и тъпченето с боклуци. Но през деня направо се чувствам сякаш имам криле! Само да можех да я канализирам тая енергия  ;D но нямам сериозна цел, към която да я насоча...  :D
...water can flow, and water can crash...

Неактивен Спорт-Здраве4

• Доста Писал
  • Публикации: 1 242
« Отговор #474 -: Октомври 07, 2009, 15:36:40 pm »
Аз пък от два дни насам се чувствам отлично!  :dance: Е, снощи ме боля глава, но го отдавам на целодневното киснене пред монитора и тъпченето с боклуци. Но през деня направо се чувствам сякаш имам криле! Само да можех да я канализирам тая енергия  ;D но нямам сериозна цел, към която да я насоча...  :D

Вече сме в астрономическата есен и Луната има много по-голяма сила, като при това периодът на влияние около фазите й се засилва - пълнолунието беше на 4ти, но снощи също беше необикновено силна вечер.
Наистина беше невероятно - за едноминутно "вглеждане" в Луната, с цел свръзване на съвсем плитко ниво(при условие че бях на тротоара в центъра на софия и на работа) болката в петите отмина като по магия... сякаш някой я вдигна като чаршаф от мен, беше наистина невероятно :)

Неактивен sedere

• (sedere)
  • Пишещ
  • Публикации: 606
« Отговор #475 -: Октомври 07, 2009, 19:48:00 pm »
Ето още снимки от вчера и днес които направих.Според мене не е задължително да пръскат само химикали които повлияват на хората може да пръскат за атмосферата или за климата :unknown:

« Последна редакция: Октомври 07, 2009, 19:48:43 pm от sedere »
Преодолей робското подчинение и живей изцяло в настоящето.

Неактивен Спорт-Здраве4

• Доста Писал
  • Публикации: 1 242
« Отговор #476 -: Октомври 07, 2009, 20:08:40 pm »
Преди и аз се интересувах доста, само че стигнах до инфо, че при определени атмосферни условия, отпадъчните газове от самолета кристализират и кристализацията им ги прави видими.

Така че не всеки самолет е пръскачка.В огромната си част, това са обикновени самолети, замърсявайки небето по обикновения начин, както един москвич замърсява въздуха долу.

Истинските пръскания изглеждат така:
http://www.samliquidation.com/images/CHEMTRAIL-BEST.jpg

http://www.ufodigest.com/news/0109/images/holly-chemtrail.jpg

http://www.kosmosltd.net/images/0tictacdo.jpg

Не казвам, че не се пръска, пръска се.Само че за България това е изключително рядко и в малки мащаби.Огромната част се получава заради стремежа да се направят успоредни авио-пътищата, за да се избегне сблъсък.

Трябва да успеем да познаем успоредните авио-пътища и кристализацията на обикновените(но свръх токсични) газове и нарочно изхвърлените неестествени химикали с нарочно сформирани пътища.
« Последна редакция: Октомври 07, 2009, 20:10:00 pm от Спорт-Здраве4 »

Неактивен kaisersoze

• Четящ
  • *
  • Публикации: 8
« Отговор #477 -: Октомври 08, 2009, 09:23:40 am »
Ето ги и мойте снимки !!!
http://kaisersoze23.snimka.bg/other/chemtrails.430147
Снимките са правени на 07.10.2009г. около 13:30 часа над София !!
Хубаво е да се видят. заснел съм няколко "дъги" които е невъзможно да се наблюдават в нормални облаци, облаци в абсолютно концентрични кръгове, няколко "пръскащи" самолета, аберации на облаците, които съм чувал че се появяват когато се използва HAARP !!!
Около десет минути преди да забележа ефектите в небето случайно забелязах военен хеликоптер "Apache" http://en.wikipedia.org/wiki/AH-64_Apache да преминава на около 2-3 километра от нас. И се зачудих какво ли правят тези в момента. Е след малко ми се обади един приятел и ми каза да погледна в небето понеже не бил виждал такова нещо досега :) .
« Последна редакция: Октомври 08, 2009, 09:47:16 am от kaisersoze »

Неактивен rado89

• Четящ
  • *
  • Публикации: 224
« Отговор #478 -: Октомври 08, 2009, 19:00:33 pm »
Никоя от снимкитети не показва 100 процентова Chemitrail.Възможно е да са но няма снимка която да е изцяло "прорязана" от следа.
« Последна редакция: Октомври 08, 2009, 19:01:35 pm от rado89 »
A Coward Dies A Thousand Deaths! A Real Man Dies But Once!! 2PAC

Неактивен radev

• Четящ
  • *
  • Публикации: 33
« Отговор #479 -: Октомври 08, 2009, 23:49:53 pm »
Погледнахте ли небето след обяд днес. И вчера преди обяд. На снимките може и да не личи, но като го гледаш на живо не остава никакво съмнение, че са се скъсали от пръскане. Днес също пръскаха късния следобед да кажа. Цял ден небето си беше ОК и след тва за отрицателно време го направиха на г... 4 самолета минимум преброих без да съм гледал много.
« Последна редакция: Октомври 09, 2009, 07:16:33 am от Mirotvorec »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27