Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 968720 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен merulious

• Пишещ
  • Публикации: 548
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #450 -: Май 30, 2009, 11:50:29 am »
Преди седмица някъде бях за няколко дни в едно малко баварско селце (с неповече от 150-ина жители). Е, на първата сутрин след пристигането имаше такава мрежа от следи, че ум да ти зайде! Това над Женевското езеро нищо не е.  >:( Съответно през следващите дни валя (но по малко- сутринта и вечерта). А съдейки по това колко е зелено в тая стрна, явно честичко пръскат "за дъж"  ;D  laugh  ::)
« Последна редакция: Май 30, 2009, 12:05:48 pm от merulious »
...water can flow, and water can crash...

Неактивен kaisersoze

• Четящ
  • *
  • Публикации: 8
« Отговор #451 -: Юни 01, 2009, 15:01:51 pm »
Да ви кажа честно аз в България chemtrailing не съм виждал. По едно време много се заинтересувах даже бях убеден че ни солят ама след доста наблюдения мисля че не е така. Живея в София и над нас минава въздушния коридор обикалящ София от запад на изток. В зависимост от влажността на въздуха следите от самолети се задържат различно време. При сухо и ясно време изчезват за 2-3 минути. При влажно време за доста повече, И като ги разнесе вятъра стават на мрежа. Но такива следи, които да изглеждат като метални частици във въздуха и да се задържат и увеличават все още не съм виждал. А че в САЩ и по - големите европейски държави ги торят мисля, че няма спор по въпроса ( пък и като разгледа човек снимковият материал ). Просто България е твърде маловажна за хората с големи интереси :).
« Последна редакция: Юни 01, 2009, 15:06:12 pm от kaisersoze »

Неактивен Magnolia

• Доста Писал
  • Публикации: 1 236
« Отговор #452 -: Юни 04, 2009, 23:09:56 pm »
Някъде мернах из нета, че в София пръскали "срещу комари".. :-\
Някой знае ли подробности? Много съмнителни пръскания напоследък- "против комари", "ваксини от въздуха" за животните..Ние сякаш не ги дишаме. А тези препарати , с които обработвали тревните площи срещу кърлежи..Всичко изтровиха.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света!

Неактивен noname

• Четящ
  • *
  • Публикации: 16
« Отговор #453 -: Юни 15, 2009, 21:02:38 pm »
Ако това найстина са кемтрейлс - днес над София просто се разбиха - от сутринта досега. минават един след друг през минута по няколко пъти самолетите.

Неактивен merulious

• Пишещ
« Отговор #454 -: Юни 16, 2009, 09:02:59 am »
От едно известно време мога и аз да кажа, че сутрин направо се скъсват да пръскат, направих и снимки днес по изгрев, без малко да ми закрият гледката, ма явно разчетът им не е нещо правилен   8) А над мен небето си беше чисто...  :-\

Неактивен google

• Четящ
  • *
  • Публикации: 2
« Отговор #455 -: Юни 16, 2009, 12:39:15 pm »
 Днес имаше чак "решетка". От няколко дни пръскат доста усилено....Нещо има, но какво ли...  ;)

Неактивен merulious

• Пишещ
« Отговор #456 -: Юни 16, 2009, 13:27:17 pm »
Днес имаше чак "решетка". От няколко дни пръскат доста усилено....Нещо има, но какво ли...  ;)
А, какво- просто утре следобед трябва да вали по план.  ;D Някой си играе с времето, ама да видим кой ще се опари...  :-X

Неактивен google

• Четящ
  • *
  • Публикации: 2
« Отговор #457 -: Юни 16, 2009, 14:17:19 pm »
 Кога ли ще има официални данни за "Morgellons" в БГ!? Вече доста ни химинизираха и може би това е следващата крачка ...  :'(   laugh 
 p.s. При всеки валеж ме побиват тръпки  ::)

Неактивен Oneness

• Четящ
  • *
  • Публикации: 127
For The Internets! :D

Неактивен 4i4obil

• Четящ
  • *
  • Публикации: 109
« Отговор #459 -: Юни 18, 2009, 13:54:00 pm »
Не съм сигурен но може да се направи връзка с http://forum.xnetbg.com/index.php?topic=9470.msg175216#msg175216.
Как мислите? Редукция?!

Неактивен invio

• Четящ
  • *
  • Публикации: 125
« Отговор #460 -: Август 15, 2009, 21:02:27 pm »
Небето над Париж на 29 юли тази година.

Неактивен hung

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 287
« Отговор #461 -: Август 19, 2009, 01:42:33 am »

Малко съм разочарован. От 4 години знаете за съществуването на това безумие, и не сте уведомили обществеността и все още никой не е направил подобен призив тук във форума?!

Някой правил ли е лабораторни изследвания на почвата след пръскане?

Ако никой не се е заел с въпроса, но отдавна иска да работи по него да ми пише на личен. Имам нещо като план за действие. Ако някой работи по-въпроса моля да се свърже с мен, за обмяна на опит и съвместни мероприатия. Познавам достатъчно стойностни човека и организации, с помощта на които можем да свършим работа.

Без секс, на къде?! Без любов, няма секс!

Неактивен H.

• Много Писал
  • Публикации: 8 652
  • In Lies We Trust...
« Отговор #462 -: Август 19, 2009, 18:30:07 pm »
Е че то сайтове и мултимедия, в които е изследвано всичко и представено има много. Можеш да се свържеш с тях за съвети и методология.

Неактивен hung

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 287
« Отговор #463 -: Август 19, 2009, 22:57:05 pm »

Мерси за съветите.
Аз вече имам план за действие, но ми е нужна малко помощ.
От стотината човека които прочетоха моята молба за общи действия, никой не се притече на помощ.
Пак моля, имам нужда от десетина форум ни потребителя за бърза Интернет акция, с която да окажем натиск върху друга група хора, които могат да се размърдат и да направят нещо смислено по-въпроса.
Ще ви отнеме не повече от 3минути :yes:
Не разкривам плановете си тук, защото няма да постигнем същият ефект.
И за да ни възприемете още по сериозно, ще ви кажа че вече имаме успех с-щу " елита " , в частност СЗО. Спряхме им проект за задължително флуриране на Млякото за деца в детските градини във Варна, и до голяма степен благодарение на този случай се спряха и други проекти за флуриране на водата в някой градове.
Имаме и други успехи, но няма да се хвалим тук :yes:
П.С.
Ако искаме да не ни пръскат като хлебарки, ще бъде добре да проявим малко активност за благото на съществата.
Без секс, на къде?! Без любов, няма секс!

Неактивен Gogo

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 275
« Отговор #464 -: Август 20, 2009, 15:08:42 pm »
Аз вече имам план за действие, но ми е нужна малко помощ.
Ако искаме да не ни пръскат като хлебарки, ще бъде добре да проявим малко активност за благото на съществата.
Как да помогна, или да се включа/разбира се наи напред трябва да се знае плана/?

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27