Ford_Prefect, тази снимка определено не осмисля живота ми и в този ред на мисли, не държа да е истинска. Нямам плакати по стените с нея и т.н., както мисля и всеки един писал по темата. Ако бъдеш малко по-осведомен и ще разбереш, че снимката е правена през 80-те, ако не и по-рано. Навярно не си бил роден, а още по-малко е бил роден PhotoShop-а, с който блесна по-горе. Не казвам, че технологията я е нямало тогава, но със сигурност я е нямало за обществено ползване. Което поражда въпроси. Може да е игра на сенки, може да е всичко. Ние НЕ ЗНАЕМ, както не знаеш и ти, макар и да имаш лично мнение. Всичко се заключва в това, че твоето раздразнение от факта, че дискутираме някаква снимка, е неадекватно. Точно така -
неадекватно. Един ден ще се окаже, че 70% от този сайт е фейк, защото съществуват
ЕКИПИ, които да създават подобни машинации, за да има хора като нас да се занимават с тях. И к'во от т'ва? Значи ли че трябва да спрем? Всеки решава сам. Вече няколко пъти казваш, че едва ли не си "потресен" от факта, че дискутираме очевиден фейк. Не разбрах как това лично те впряга, знам само че няколко пъти го казваш вече. Разбрахме и че не си скептик. Абе всичко разбрахме. Затова, моля те - спри