Има жени,които правят спонтанни аборти и в 6-тия месец,примерно.Тъй че дали този ембрион,както го наричате няма право на избор още преди да се роди?!Знам за жена,която е усещала,че трябва да махне бебето.Е,тя отказва.Спира да ходи и на консултациите,понеже усеща,че ще и кажат,че нещо е ненаред,но упорито продължава да си вярва,че всичко това си го е внушила.В момента гледа детенце болно от синдрома на Даун.Тъй че това,че душата влизала в тялото след 3-тия месец-ок,може и да е вярно,но все си мисля,че,и преди тези 3-месеца всичко се наблюдава отстрани от Духът на човекът,който е решил да се инкарнира.
sidewinder,защо реши,че грешим,докато сме в тялото?!Просто сме неизпълнили някоя "мисия" и ще се върнем,за да си я доизпълним(а може и да се връщаме доста повечко пъти,ако все "грешим"[макар че какво ще рече грешка и според кого/кой ние грешим?!]).А и като цяло всичко в 3Д светът е опитност,нали?!Следователно,каквото и да (на)правим-все има някакъв смисъл,пък макар и ние,самите,дори да отказваме да го видим обаче този смисъл.
konstantin2007,ти и душата ти сте едно,обаче дали съзнателно владееш всичко,което си ти?!Примерно,ти си тялото,нали?!Или тялото е теб,една част от теб,но я ми кажи ти ли управляваш функциите на органите,деленето на клетките,и всички там важни физически процеси?!