Автор Тема: Свободният избор и съдбата  (Прочетена 102937 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Търсеща

• Четящ
  • *
  • Публикации: 103
Re:Свободният избор и съдбата
« Отговор #255 -: Юли 03, 2010, 20:13:00 pm »
Нека да споделя и моето прозрение по този въпрос буквално от последните дни...това, което ми хрумна е, че....ние тук долу всъщност не можем да умрем. Как ще умре фантом?! Докато не сме истинската си същност ние сме като фантоми и не можем да умрем и за това само даваме "рестарт", но за да стане shut down трябва да постигнем себе си и тогава автоматично рестарта спира.
Арри, с това ти отговарям на въпроса.

Лелеее,до онзи ден се мислех за Бог,днес съм вече фантом :o.Това езотериците,само ми обърквате главата :-X.
;D ;D ;DЛеле ARRI ,благодаря така не се бях смяла отдавна
алибаба ,какво искаш да кажеш :-XНаистина звучи много странно

Неактивен ARRI

• Доста Писал
  • Публикации: 1 515
« Отговор #256 -: Юли 03, 2010, 20:22:50 pm »
Цитат
 Леле ARRI ,благодаря така не се бях смяла отдавна

Не съм искал да разсмивам никой.До онзи ден тук взаимно се убеждавахме,че във всеки от нас има божия частица.А днес вече сме фантоми.И сега последно,аз Бог ли съм или фантом :-X?Нещо хептен я объркахме езотериката  :(.
« Последна редакция: Юли 03, 2010, 20:37:40 pm от ARRI »
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен алибаба

• Пишещ
  • Публикации: 794
« Отговор #257 -: Юли 03, 2010, 20:59:09 pm »
И в един зародиш също има частица кокошка (или петел).
Искам да кажа, че не може да умре нещо, което още не се е родило.
И като казвам фантом имам предвид непрояванета божествена същност, непроявеното (все още нероденето аз).
Повечето хора не достигат до там да го проявяв (т.е. да се родят истински) как тогава биха могли да умрат?!
Разбирате ли?

Неактивен old4

• Доста Писал
  • Публикации: 1 023
« Отговор #258 -: Юли 03, 2010, 21:12:12 pm »
Повечето хора не достигат до там да го проявяв (т.е. да се родят истински) как тогава биха могли да умрат?!
Разбирате ли?
Алибаба, що не пробваш от 12 етаж примерно, опит за летене само ;), нали сме фантоми и изобщо няма да се размажеш на плочките, то ще е една илюзия ;D
И ти щот още не си родена, изобщо няма да те заболи  ;D.Тази вечер се наситих на свободни съчинения, ама то и темата е такава, свободен избор има всеки да си пише и приказва врели некипели, а на истината , майната му.
Съжалявам old4, съществува забрана, която не ти позволява да публикуваш или изпращаш лични съобщения

Неактивен ARRI

• Доста Писал
« Отговор #259 -: Юли 03, 2010, 21:13:37 pm »
И в един зародиш също има частица кокошка (или петел).
Искам да кажа, че не може да умре нещо, което още не се е родило.
И като казвам фантом имам предвид непрояванета божествена същност, непроявеното (все още нероденето аз).
Разбирате ли?

Горе-долу те разбрах.Искаш да кажеш,че няма да ''умрем'' , до като не се извисим.Т.е.,ще се прераждаме до тогава,до като не станем Богове.А сега сме фантом.Ама на мен повече ми харесваше да съм си Бог,за това не съм съгласен с теб >:( >:( >:( :nea: :nea: :nea:.
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен алибаба

• Пишещ
« Отговор #260 -: Юли 03, 2010, 21:14:01 pm »
Не искам да пробвам от 12 етаж защото това означава "рестарт", а пред възможността да почна пак отначало и да повторя живота си какъвто е бил просто ми настръхва косата. За това.

Неактивен алибаба

• Пишещ
« Отговор #261 -: Юли 03, 2010, 21:15:27 pm »
Не тъгувай Ари, ти пак си Бог, само, че в зародиш  ;)

Неактивен old4

• Доста Писал
« Отговор #262 -: Юли 03, 2010, 21:17:17 pm »
Не искам да пробвам от 12 етаж защото това означава "рестарт", а пред възможността да почна пак отначало и да повторя живота си какъвто е бил просто ми настръхва косата. За това.
Ама ти си противоречиш  ;)!
Съжалявам old4, съществува забрана, която не ти позволява да публикуваш или изпращаш лични съобщения

Неактивен ARRI

• Доста Писал
« Отговор #263 -: Юли 03, 2010, 21:17:52 pm »
old4,много гаден коментар си направил :diablo:.Невъзпитан и неетичен.
Цитат
а на истината , майната му.
Би ли ни разсянил истината?

Неактивен алибаба

• Пишещ
« Отговор #264 -: Юли 03, 2010, 21:20:14 pm »
Ама ти си противоречиш  ;)!
Къде е противоречието?

Неактивен old4

• Доста Писал
« Отговор #265 -: Юли 03, 2010, 21:21:00 pm »
Цитат
old4
,много гаден коментар си направил :diablo:.Невъзпитан и неетичен.
Цитат

Че какво му е на коментара?
А истината ще си я откриеш сам, моята истина не може да стане твоя!

Неактивен ARRI

• Доста Писал
« Отговор #266 -: Юли 03, 2010, 21:26:48 pm »
Цитат
old4
,много гаден коментар си направил :diablo:.Невъзпитан и неетичен.
Цитат

Че какво му е на коментара?
А истината ще си я откриеш сам, моята истина не може да стане твоя!

Ужасен е.И какво искаш да кажеш,че твоята истина не може да стане моя?Различни
истини ли има?Ако е така,ти защо неприемаш на алибаба истината,а я провокираш?Ми тя си е нейната истина.
« Последна редакция: Юли 03, 2010, 21:29:32 pm от ARRI »

Неактивен old4

• Доста Писал
« Отговор #267 -: Юли 03, 2010, 21:38:13 pm »
истини ли има?Ако е така,ти защо неприемаш на алибаба истината,а я провокираш?Ми тя си е нейната истина.
Нищо му няма на коментара, ако ти искаш да бъдеш фантом, илюзия и нещо такова , немога да те спра.
Моята истина е на земния човек, знаеш ли я, ако не с годините ще я научиш, нея я няма в книжките.
Сега разбираш ли ме защо моята истина не може да бъде твоя?

Неактивен ARRI

• Доста Писал
« Отговор #268 -: Юли 03, 2010, 21:47:35 pm »
Естествено,че не бях впечатлен от идеята,че не съществувам.Ама не реагирах остро кат теб.И все пак,защо не споделиш каква е твоята истина?

Неактивен Търсеща

• Четящ
  • *
  • Публикации: 103
« Отговор #269 -: Юли 03, 2010, 21:57:20 pm »
Нищо му няма на коментара, ако ти искаш да бъдеш фантом, илюзия и нещо такова , немога да те спра.
Моята истина е на земния човек, знаеш ли я, ако не с годините ще я научиш, нея я няма в книжките.
Сега разбираш ли ме защо моята истина не може да бъде твоя?
old4,ако незнаеш за да научиш наистина някои неща не просто трябва да остарееш, а да се преродиш повечко пъти,затова се преражда ме по незнам колко пъти ,а тази истина  е истината на по стари души и пак земни хора :hi:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27