Tangrata_ ние сме свободни,но дай да правим разлика между свобода и свободия. ;)Примерно имаш здраво,силно,абе перфектното тяло,но всеки ден се наливаш с по 2 литра алхокол и ядеш предимно фаст фуд-според теб за колко време ще имаш перфектното тяло?!И това пак е било твой избор-да се тъпчеш с боклуци,и бавно,но сигурно да съсипваш тялото си.Тъй че къде видя да отричам някои неща-просто казвам,че всеки получава това,което си е заслужил или избрал,нищо повече.Колкото до "плащането"-аз спирам да пиша за това.Който разбрал-разбрал,който не-е,все някого ще разбере.Аз попитах нещо cassion и ми е доста интересно какво ще ми отговори.
Iris,готин пост.Но интересно,ако все още има вълнички,а ти въобще не осъзнаваш,че точно ти мяташ камъка и вълничките са следствие на твойте действия какво правиш?!
old4,това с падането на керемидата на главата са няколко избора-но да,пак е собствен избор и настройка,ако щеш.Не си ли съгласен,че,ако просто си сменил улицата,по която да минеш е щяло да те предпази от това да те тресне една керемида върху главата?!