АБСОЛЮТНА ГЛУПОСТ са твоите постове. И щом ти на 1-2 пъти си Позволяваш така да категоризираш другите, ще си позволя и аз.
Мислех да ти разбия поста на парченца, както обикновенно, но се отказах... нямам нерви вече.
Като се почне от хем че има един аргумент, хем и няма, хем и има ма е грешен(как тоава е?)... Определено университета си е свършил работата, дал ти е информация, затрупал те е, ама така не се УЧИ и не се развива интелект.
Така се програмира лявото полукълбо и се изключва дясното - резултатът е налице. Биеш се в гърдите за лисчето хартия и се мислиш за много меродаваен.
Нищо де, ако се хванеш да четеш пак и ако можеш, ще видиш че дори и с уни промита гледна точка пак са ти грешни нещата.
Контролирана инфлация, че и в скобичи уточнено от кого (хаха). Не само, че е контролирана но е и умишлена. Както инфлацията така и сегашната дефлационна криза. Ама правителството няма контрол. И ся пак да почвам да дъвча старите работи ли?
Пък за връщането на парите, как ти хрумна че може незнам, математически е невъзможно.
http://www.usdebtclock.org/ Ето малко луди математики които са си точно такива - ЛУДИ.
Общо взето, освен че не виждаш какви са демони западен вавилон, казваш че най-очеизвадната грозна схема била измислица. Тук започвам да си мисля, че май наистина са ти направили нещо в колонията на кралицата на англия.
Същите мисловни потоци изкривяваш и като говориш за социализма, който умесваш постоянно с комунизма. А какви деди имаме социалисти! Поети, учени, архитеки и т.н. но са ги подмамили че ще борят капитализма, а всъщност и 2те се контролират от една ръка, ама и тва не го схващаш.
И Въпраки Всичко! В Майка България ГАДНИТЕ комунисти, които и аз не харесвам ама не лепя етикети на всеки 2ри, не папагалски слепи като другите, щото сега е мода покрай марионетката Мухобойко да се плюе по тях...
В Майка България ТОЧНО ТЕ построиха - къщи, блокове, канализация, водоснабдяване, утопляване, селскостопанство, животновъдство, химическа промишленост, машиностроене, тежка бла бла бла и още 100 неща!НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ ВЕЧЕ? ОТ ГЪЗА НЕ ГЕОГРАФИЯТА ДА ПЛЮЕТЕ ПО БЪЛГАРИЯ И ДА ЗАЩИТАВАТЕ ПОРОБИТЕЛИТЕ?