уффф построили !!!?

Кво са построили бе!?
Знаеш ли Нефтохима на колко хектара ПЛОДОРОДНА ЗЕМЯ ОТ НАЙ-ДОБРАТА е построен!?
Знаеш ли със какви стари и морално остарели технологии е строен? Още докато са го строяли, технологиите са били морално остарели за времето си, и абсолютно отречени (от омразния запад) ама защо!? Защото са ОТРОВНИ ЗА ЗДРАВЕТО на обикновените хора.
Защо тоя нефтозавод не беше построен в СССР, а тук да идва преработен петрол!?
Знаеш ли колко езера с риба има около Бургас. И че тая риба измря и се отрови? Знаеш ли, че дядо ми е вадил по 2 лакътя дълги шарани там?
Знаеш ли, че ако вместо нефтозавод се беше инвестирало в туризъм, ама не като тоя на комунягите от Сл бряг, с навряните хотели, а истински, щяхме да печелим МИЛИАРДИ от него.
Ами завода за преработка на руда в Кремиковци!? Който на всичкото отгоре е на загуба и ВИНАГИ Е БИЛ!?
Знаеш ли колко стотици хиляди тона НЕОБРАБОТЕНА РУДА, са транспортирани с БДЖ, изобщо напълно неизгодно и на загуба от руските некачествени руди, с нисък процентн на метал. Първо тая руда е пренасяна с кораби ...
През държавното управление, не се смятат разходите. Нека пренасят влаковете руда. А КОЛКО СТРУВА ТОВА!? Струва повече, отколкото се изкарва накрая от рудата.
Гъз път да види. (само че, тоя път не е гъз, а необработена руда).
Знаеш ли, че първоначално старите влакове са проектирани да се движат с по 120-150 км в час. Знаеш, ли че в началото, първите години експреса София-Бургас е ИМАЛ РАЗПИСАНИЕ 4 часа, и го е спазвал!?
Но после всичките тия товарни влакове са СМЛЯЛИ ЛИНИИТЕ!? Които после никой не прави!? Щото няма пари. Щото не е било рентабилно
Ами електрокарите, прочутата българска техника, дето изнасяме за Япония!?
Социализма е планирал някаква малка цена, да се правят на голямата работа.
А японците изкупуват български електрокари, и после директно ги претопяват, за да им вземат оловото от акумулаторите.
Излиза им по-евтино, отколкото да си купуват олово.
!?
Чугунените решетки за водопроводни шахти по улиците!?
Също изкупувани на безценица и претопявани, заради чугуна.
Малък си, или пък ти е малко акъла, не знам кое от двете. И затова нищо не знаеш ...
Само ме впрягаш, да си играя да пиша. А след това ще влезе от едното ухо, и ще излезе през другото.
Единствено средното образование беше добро. Което си е право, право си е.
Затова и знам някои работи, щото съм учил средно през соца, за разлика от тебе.