Автор Тема: Книгите на Друнвало Мелхиседек  (Прочетена 31685 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Книгите на Друнвало Мелхиседек
« -: Март 31, 2006, 02:30:05 am »
Писма от Древните


Друнвало е физик по образование, член на езотеричния орден на Мелхизедек (вселенско съзнание). След дипломирането си през 1970 г. заминава за Виетнам. След завръщането си се уединява в планините. По-късно се премества в Канада близо до езерото Котенай.
Във Ванкувър изучава медитация при индуски учител. Веднъж па време на медитация му се явяват два високи ангела с прозрачни тела - единият зелен, а другият розов. От този момент нживотът му се променя напълно. Ангелите го насочват да се обучава при различни учители (близо 70!), като му дават точните им имена и адреси...
Веднъж, докато медитира при един учител по алхимия, се случва нещо особено. Учителят му изчезва и на негово място се появява друг човек на около 60-70 г., висок около метър - метър и половина, който веднага изчезва. Това е първото появяване на древноегипетския бог Тот - неговия по-нататъшен учител...
След 1991 г. двамата работят заедно почти всеки ден. От Тот Друнвало разбира, че трябва да получи посвещение във всички египетски храмове и да повтори заклинанията на езика на атлантите в помещение под пирамидите. Тот го посвещава в знанието за Меркаба и в Свещената геометрия...
Основните му трудове са "Древната тайна на цветето на живота" и "Да живееш в сърцето".

Повече информация за него и за учението му например на:
http://www.drunvalo.netДревната тайна на Цветето на Живота - Том I


Някога всички живи същества във Вселената са познавали Цветето на Живота като модел на Сътворението, който разкрива тайните както на собственото ни физическо съществуване, така и на целия свят около нас. След това от много високо ниво на съзнание ние сме пропаднали в мрака и сме забравили кои сме. В продължение на хиляди години тайната се е криела в древните фрески и произведения на изкуството по цял свят и е била закодирана в клетките на всички живи същества...
Сега се пробуждаме от този сън, разклащат се старите ни убеждения и ние виждаме как златната светлина на тази нова зора проблясва през прозорците на сетивата ни. Тази книга е един такъв прозорец. В нея Друнвало ни представя чрез текст и рисунки първата част от семинара си върху Цветето на Живота, разкрива ни тайните на нашия произход, причините светът днес да е такъв, какъвто е, и загадката на фините енергии, които ще помогнат на нашето съзнание да разцъфти в цялата си истинска прелест.
Свещената геометрия лежи в основата на нашето съществуване и ни посочва Божествения порядък в нашата реалност. Можем да проследим този порядък от невидимия атом до необятните звездни простори и всеки път да откриваме себе си в него. Информацията, представена тук, е един от възможните пътища, а между редовете и рисунките е скрит скъпоценният камък на женската интуиция.
Открийте чудото на вашето съществуване, докато пътувате през вълшебните земи на геометрията, науката, древната история, както и на новите открития, видени през проницателните очи на Друнвало с помощта на Цветето на Живота!
Друнвало е физик по образование, член на езотеричния орден на Мелхизедек (вселенско съзнание). След дипломирането си през 1970 г. заминава за Виетнам. След завръщането си се уединява в планините. По-късно се премества в Канада близо до езерото Котенай. Изучава медитация при индуски учител. "Древната тайна на цветето на живота" е навярно най-важният му труд.


Horus - Знаете мнението ми за Друнвало. Въпреки това, втората книга е доста интересна. Дори си я взех (препоръчвам от борсата на цена 9 лева, а не на 12 от луксозна книжарница :P). Мисля че може да се извлече много от нея. Очаква се и том II. Иначе на английски я имам цялата май, но кой ще я чете на английски, като може на родната реч :P :)
« Последна редакция: Март 26, 2008, 02:28:13 am от H. »

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 668
 • WATCHER
Отг: Излизат книгите на Друнвало Мелхиседек
« Отговор #1 -: Март 31, 2006, 08:20:39 am »
Тва за цветето на живота май е същото както и в книгата за Вселенските матрици. Интересно дали информацията се припокрива от различни източници или пък и двете книги са ползвали един и същ източник

angel2

 • Гост
Отг: Излизат книгите на Друнвало Мелхиседек
« Отговор #2 -: Март 31, 2006, 12:31:01 pm »
Е Хорус щом ти си я взел значи е безопасна :Dшегувам се разбира се и смятам да си я взема  :P

AiKiDoKa

 • Гост
Отг: Излизат книгите на Друнвало Мелхиседек
« Отговор #3 -: Април 07, 2006, 19:20:02 pm »
чудесно! хубаво,че са излезли книжките на пазара,но.....Има ли ги из Нет-а,да попитам
по-запознатите  ;) Или все още не са качени за свободен достъп?
Една вметка,доколкото си спомням вече сме обсъждали книгите на Боб Фрисъл в друга тема.
В книгата му "В тази книга нищо не е вярно,но нещата са точно така" също се засяга темата за учението
на Друнвало Мелхиседек (Drunvalo Melchizedek) и за развитието на наша собствена Меркаба...

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Отг: Излизат книгите на Друнвало Мелхиседек
« Отговор #4 -: Април 08, 2006, 03:51:07 am »
Няма ги из нета и не съм аз този, който ще ги направи.
Този път :P ;)

По програма, този месец трябва да излезе и 2ри том. Но май ще се забави.
През октомври, ще излезе друга книга на Друнвало - "Да живееш в сърцето".

AiKiDoKa

 • Гост
Отг: Излизат книгите на Друнвало Мелхиседек
« Отговор #5 -: Април 08, 2006, 13:00:29 pm »
Хубаво :) Благодарско за информацията,Хорус.
И да се забави книжката,ще чакаме....  ;)

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Отг: Излизат книгите на Друнвало Мелхиседек
« Отговор #6 -: Юни 08, 2006, 16:31:36 pm »
Друнвало Мелхизедек - Древната тайна на цветето на живота - том 2


Този том изследва в дълбочина свещения модел на Цветето на Живота, геометричния първообраз на всички физически форми. Пропорциите на човешкото тяло, нюансите на човешкото съзнание, размерите и отдалечеността на звездите, планетите и луните, дори създаването на човешкия род, всичко дължи своя произход на този красив и божествен образ. Чрез интригуващи и подробни геометрични обяснения Друнвало ни показва как простият дизайн на Цветето на Живота съдържа сътворението на нашия триизмерен свят.
От пирамидите и мистериите на Египет до новата раса на индиговите деца, Друнвало представя свещената геометрия на реалността и фините енергии, които формират нашия свят. Ние биваме въвлечени във вдъхновяващ лабиринт от наука и разкази от личния му живот, логика и прозрения, и този път ще ни накара да си спомним откъде идваме и кои сме ние. И накрая Друнвало споделя за пръв път в писмена форма инструкциите за медитацията Мер-Ка-Ба, като представя техниките стъпка по стъпка за пресътворяване на енергийното поле на вдъхновеното човечество, което е ключът към извисяване и следващото измерение. Когато се изпълнява с любов, този древен процес на пранично дишане отваря пред нас един свят на неограничени възможности в това измерение - от защитните сили за самолечение до лечението на другите и дори на планетата. Всичко това цели по-скоро да събуди нашата памет, отколкото да ни обучи. Ние вече знаем всичко, защото то е закодирано във всяка наша клетка, скрито е дълбоко в сърцата и умовете ни и се нуждае само от един лек тласък, за да се прояви. Нека четенето на тази книга ви донесе радост и щастие в живота.


Друнвало Мелхизедек - Да Живееш в Сърцето


"Преди много години ние, хората, сме общували и усещали по различен начин - без да използваме мозъка си, а по-скоро чрез свещеното пространство в сърцата си. Би било прекрасно да го открием отново в един свят, в който най-могъщата религия е науката и логическият разум! Ще попитате - нима не знам, че в нашата съвременна цивилизация чувствата и емоциите са на второ място? Да, известно ми е. Но моите учители ме помолиха да ви припомня кои сте всъщност. Вие сте нещо повече от обикновени човешки същества, защото в сърцата ви се таи едно свещено място, в което светът може буквално да се "пренареди" чрез съзнателно сътворчество. Ако ми позволите, ще ви разкажа онова, на което ме научиха."
Друнвало Мелхизедек

В тази книга Друнвало ни предоставя една специална техника за навлизане в свещеното пространство на сърцето и разглежда още по-задълбочено темата за огромните човешки възможности и за природата на самото Сътворение. Той споделя своите познания и ни учи как да постигнем онова древно състояние на съзнанието, с помощта на което да превърнем сънищата и бляновете на сърцето си в реалност - ако живеем със сърце, ще имаме прекрасен живот в изобилие и благоденствие и ще се издигнем до висшите светове. Последвайте Друнвало и се присъединете към огромната група от хора, които вече откриха за себе си радостта от живота в онова свещено място, където ние и Бог сме Едно.
« Последна редакция: Март 26, 2008, 02:22:00 am от H. »

Eon

 • Гост
Отг: Излизат книгите на Друнвало Мелхиседек
« Отговор #7 -: Юни 08, 2006, 16:44:23 pm »
От "Загадката Сириус" на Р. Темпъл:

В Талмуд се споменава една еретическа еврейска секта, наречена мелхизедекийци, които посещават често Хеброн, за да отдадат почит на останките (или да се посъветват с духа) на Авраам, който е погребан в пещерата Махпела." Всъщност мелхизедекийците, макар и смятани за сектанти, може би са били привърженици на една по-чиста и недеформирана религия. И Давид е големият вероотстъпник от иудаизма, премествайки Свещения Салем далеч от Хеброн.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Отг: Излизат книгите на Друнвало Мелхиседек
« Отговор #8 -: Юни 08, 2006, 16:55:50 pm »
Еон - винаги на място ;D :P

Eon

 • Гост
Отг: Излизат книгите на Друнвало Мелхиседек
« Отговор #9 -: Юни 08, 2006, 16:57:47 pm »
ОФ КОРСЕ  :P

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Отг: Излизат книгите на Друнвало Мелхиседек
« Отговор #10 -: Септември 12, 2006, 03:30:54 am »
Последователните инкарнации и Меркабата

Много популярна техника на светлите сили е образуването на астрална конструкция, или “меркаба” около и във вашето физическо тяло. Това е капан. В центъра ще видите триъгълник обърнат нагоре над триъгълник обърнат надолу. Това е шест-върхата звезда на Давид, която няма нищо общо с онзи цар от Библията, а е била използвана от фамилията Ротшилд в Европа. Сочещият нагоре връх на триъгълника е символът на Орионските научни отдели (генетика и т.н.), а сочещият надолу триъгълник е символът на Орионските военни. Много от техните кораби имат шест-върха звезда върху тях, за да покажат, че са част от флотата на Орион.
Тези меркаба-образувания създават допълнителни филтри в астрала, за да се опитат да се намесят във връзката между вашия Висш Аз и самата инкарнация по време на Играта. Помпозните описания на Възнесени учители слезли (колко мило от тяхна страна) до трета плътност, за да помогнат на земните да се обединят като планета и да напреднат като едно цяло, е ЧИСТА намеса на последователно инкарниращите се и част от Играта. Това е нов опит да се добавят още филтри отвъд физическите, които тяхната генетична наука е вложила много отдавна в земните. Усилвайки тези филтри посредством астрални филтри, съответната инкарнация ще се окаже заплетена във веригата събития на светлите сили. Отново отдавайки своята сила на външни божества, ангели и “йерархия от висши същества” е основна Ню Ейдж религия, изискваща подчинение от своите последователи. Това е част от техния план да превърнат Земята в последователна планета и да се оттърват от досадните едновременни инкарнации.
Чрез меркабата те искат да си поставите лични блокажи, които са много по-ефикасни от физическите импланти/контрол, които ви налагат. Единствената астрална добавка, която Монро има в своя институт, е яйцето от енергия. За тази защита използвайте златна светлина. Ако поставите сложна система от шаблони вътре в него, все едно да обвиете дома си с жици – стойте настрани от това. Разбира се, има инкарнации, които са избрали да преживеят онова, което е свързано с меркабата – аз ви дадох какво съм открил аз – решението си е ваше.

Ахахахахахаха!!! Ахахахахахахахаха!!! Аз лично отивам да си пусна Химна на Радоста!!! :P :P :P

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 793
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Отг: Излизат книгите на Друнвало Мелхиседек
« Отговор #11 -: Септември 12, 2006, 09:32:30 am »
В края на краищата какво да изберем-меркабата или яйцето на Монро?
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
Отг: Излизат книгите на Друнвало Мелхиседек
« Отговор #12 -: Септември 12, 2006, 10:55:17 am »
ми и двете са едно и също нещо-средства-такаче което си избереш
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен Xpuctoc Muxaul

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 447
 • Виждам мислите ти!
Отг: Излизат книгите на Друнвало Мелхиседек
« Отговор #13 -: Септември 12, 2006, 11:09:22 am »
...Единствената астрална добавка, която Монро има в своя институт, е яйцето от енергия. За тази защита използвайте златна светлина. ...

Това за астралната добавка някой може ли да каже къде се споменава, в книгите му май не съм го срещал?  :o

Неактивен P.E.A.C.E.

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 500
Отг: Излизат книгите на Друнвало Мелхиседек
« Отговор #14 -: Септември 13, 2006, 19:14:13 pm »
Ми аз си зех том 1ви за цветето на живота и започнах да чета.
Не казвам че има 100% истини, но книгата мисля че е мн добра.
Кажете по 1 дума за Друнвало с източници за него (без таз книга).
мерси предварително :)

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27