Автор Тема: Книгите на Друнвало Мелхиседек  (Прочетена 30002 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен SMSI-H

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 202
Re: Излизат книгите на Друнвало Мелхиседек
« Отговор #30 -: Ноември 01, 2007, 23:25:47 pm »
Говори с WhiteRider, той го познава лично :)
Що да говоря с него? Нека човека си напише впечатленията пред всички и хората да си състовят истинско мнение за Мелхиседек.Така недоразумението ще бъде разрешено.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 666
 • In Lies We Trust...
Re: Излизат книгите на Друнвало Мелхиседек
« Отговор #31 -: Ноември 01, 2007, 23:50:12 pm »
Говори с WhiteRider, той го познава лично :)
Що да говоря с него? Нека човека си напише впечатленията пред всички и хората да си състовят истинско мнение за Мелхиседек.Така недоразумението ще бъде разрешено.

Ами защото той не влиза често в хнет :) Пиши му на мейла, иначе ще имаш да си чакаш да влезе, че да попадне на тази тема и прочее. Може да влезеш и в неговия сайт, то там повечето е за Друнвало.

А за самия Мелхиседек обективно и истинско мнение не можеш да си съставиш, дори ако ти е личен приятел от години - мисля че можем да се съгласим по въпроса :) Моята информация за него е, че е дезинформационен агент с 18% истинност в писанията си, а меркабите му са енергиен капан. Но това си е мое лично усещане и мнение :) Иначе интернет е пълен с информация по въпроса - който се интересува от мнения - може да чете на воля :)

Неактивен Xpuctoc Muxaul

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 447
 • Виждам мислите ти!
Re: Излизат книгите на Друнвало Мелхиседек
« Отговор #32 -: Ноември 02, 2007, 10:37:34 am »
БОБ ФРИСЪЛ
В ТАЗИ КНИГА НИЩО НЕ Е ВЯРНО, НО НЕЩАТА СА ТОЧНО ТАКА


Bob Frissel, Nothing in this book is true, but it's exactly how things are
© 1994, USA
* Преводът на книгата е направен от френското издание

Първи контакт
Връщане към реалността

....
През юни 1992 година получих писмо, с което ме канеха да присъствам на гледането на видеокасетата (първа от петте) на Дрънвълоу Мелхиседек.
Настоятелната покана предвиждаше да се гледат видеоматериали цели 25 часа (а се оказа, че всъщност са 32 часа), но веднага приех, тъй като това ми изглеждаше, че най-добре ще допълни всичко, което бях научил по rebirth. Видеоматериалите представяха една четиридневна работна среща, организирана от Дрънвълоу Мелхиседек и наречена "Цветето на Живота". Дали този човек наистина съществува и какво иска да каже това име?
Информацията, която последва, е една от най-невероятните, най-съдържателните и най-удивителните, които някога съм получавал. Освен това Дрънвълоу проявяваше завидно присъствие на духа, искреност, добронамереност и абсолютно покриване със своето учение и то до такава степен, че надминаваше всичко онова, което вече бях видял.
....

Дрънвълоу (Друнвало)

(позволих си да сменя “Дрънвълоу”, както беше преведено, с “Друнвало”, за да е по-лесно да се намери тоя материал с търсачката, “Друнвало” е по-популярното название и лично аз никога нямаше да се сетя да го търся като “Дрънвълоу” в български страници)

Но кой всъщност е Друнвало Мелхиседек? Позволете ми най-напред да ви кажа нещо за пра-пра-прадядото на Друнвало, Махиавинда* Мелхиседек. Махиавинда бил определен от Галактичния център да бъде с нас. И той ни придружава от самото начало на нашето сътворение.

(Ако догадката ми е вярна, въпросният Махиавинда* е Machiventa [makiventa], игра на транскрибции и транслитерации от английски през френски на български. Та ако е същия, то ето нещо за въпросния предшественик на Друнвало от друг източник, не коментирам, просто съвпадение: http://www.urantia.org/papers/paper93.html С други думи въпросният Друнвало се явява пра-пра-правнук на библейския Мелхиседек от Салим по времето на Авраам:

Битие [14:18-19] “и Мелхиседек, цар салимски, изнесе хляб и вино, - той бе свещеник на Бога Всевишни, и благослови го и рече: благословен да бъде Аврам от Всевишния Бог, Владетеля на небето и земята;” http://synpress-classic.dveri.bg/books/oldtest.bg/1.htm

Още за пра-пра-прадядото на Друнвало: http://www.dveri.bg/content/view/1299/96/ )


Великото Бяло Братство и онова, което може да се нарече Велико братство на мрака, са две съзнателни тела, противопоставени едно на друго по всички възможни начини. Махиавинда бил от Великото бяло братство. Това братство прави всичко, което е по силите му, за да подпомага нашето развитие, докато Великото братство на мрака прави всичко, което е по силите му, за да предизвиква страх и да забавя еволюцията.
Силите на тези две братства се стремят да се хармонизират и уравновесят така, че нашата еволюция да се извършва точно в подходящото време, нито по-рано, нито по-късно. Ако се погледне от едно по-висше ниво - четвъртото или друго измерение - тук става въпрос за съзнанието на Единния. Двете братства са само различни аспекти на Единния, работещи в хармония. Именно само защото ние живеем тук долу сред съзнание на полярност, затова се развиваме в зависимост от доброто и злото. Злото може да извърши страшно мъчителни и отвратителни неща, но на нивото на полярното съзнание става въпрос само да обикновени уроци.
Поради удивителни събития, които са станали през 1972 година (по-нататък на тях ще посветя цяла глава), Великото братство на мрака, което знаело вече какво ще се случи, включило допълнително четирима от звездните системи на Орион, но Великото бяло братство изпратило в ответ четирима свои. Единият от тези четирима бил Друнвало. Той бил определен поради дълговечната си опитност в Ордена на Мелхиседек в Тринадесетото царство от измеренията. Той участвал в него почти от началото, тоест в продължение на около 10 милиарда земни години. Той на практика нямал никакво понятие за полярното съзнание и именно поради това бил изпратен тук, заради своята невинност.
Друнвало дошъл като Walk-in (пришълец), съвсем случайно. Друг човек бил заел съответното тяло до мига, в който Друнвало станал готов да влезе в него. Този друг човек получил образование и подготовка, които впоследствие били полезни на Друнвало. За тази цел бил сключен договор. Противозаконно е, според вселенския закон на най-висшето ниво, да се заеме по какъвто и да е друг начин едно тяло. Този човек, който е предоставил тялото си на Друнвало, е получил нещо съвсем специално за това, но Друнвало не споменава нищо повече.
Друнвало може всъщност да си спомни всеки миг от преминаването през нивата на различните измерения - от тринадесетото до третото измерение, за да дойде тук. Според него сега ще му бъде безкрайно мъчително и болно да си спомни за живота в тринадесетото измерение. Абсолютно невъзможно е да живееш тука, в третото измерение, и да си спомниш напълно на какво прилича тринадесетото. Но той все пак си спомня, че е бил в тринадесетото измерение и че баща му го е помолил да дойде тука, знае, че е получил план за навлизане в Големия вакуум, защото именно през него е трябвало да мине, за да дойде при нас.
Дълго време той пътувал в Големия вакуум в съответствие с този план. Той не знае какво точно е това в земни години, но става въпрос за един много дълъг период от време, може би милиони години. Той продължил да пътува до появяването на светлината и в това време и на това място срещнал Махиавинда. След това минал през центъра на една мъглявина, централната звезда на колана на Орион. Става въпрос за една от главните звездни врати, през които може да се стигне до други нива, до други измерения. Например в нашата Галактика има тринадесет различни звездни врати, но средната звезда от колана на Орион е особена. В тази звездна врата Великата светлина и Великият мрак работят в тясно сътрудничество. Голям брой сиви извънземни са дошли точно от това място на Галактиката.
След като преминал през колана на Орион, Друнвало се насочил към Плеядите. Той имал предвид една планета от четвъртото измерение, обвита в зелена атмосфера. Той нямал определена форма, за да слезе на тази планета, но би напълно осъзнат. Или да се изразим по друг начин, неговата форма била само кълбо светлина. Той растял в тялото на едно бебе, в което останал около 15 земни години. Веднага разбрал, че на Плеядите има галактичен университет. Населението там е разположено на една от най-високите хармонични в четвъртото измерение и всяко обучение става във вид на радост и забавление. Ученето става чрез игри.
Когато научил всичко, което трябвало да научи на Плеядите, Друнвало се насочил към третата планета след Сириус-Б. Този свят на практика е един океан. Обитателите на Сириус-Б са също в четвъртото измерение, но върху една хармонична, която е по-ниска в сравнение с хармоничната на обитателите на Плеядите. Те не изживяват по същия начин радостта и шегата, както това става на Плеядите, но ще стигнат и до тази степен. На тази водна планета Друнвало нямал тяло - бил само съзнание. Той се проявявал, като се свързал с едно същество с голям размер, един женски кит с тъпа муцуна. Цяла година плувал той заедно с този кит и през това време му разказал историята на Земята. Тази весела интермедия свършила, тъй като трима хуманоида от Плеядите, високи от 4 до 5 метра, дошли да му съобщят, че е време да тръгне. Те отвели Друнвало върху суша на планетата, където той бил, и му дали тялото, вече оформено, на един пораснал мъж от Сириус. (Друнвало вече е изказал забележката, че "по-голямата част от народите в Галактиката не резхищават телата си, както правим ние"). Неговите клетки съдържали кодове памет, които му позволявали да управлява кораба от Сириус, който тогава му бил предоставен.
Друнвало, придружен от 350-членен екипаж, се качил на борда на този космически кораб, като имал план за полет за пристигане на Земята. Това означавало да тръгне от Сириус-Б и да мине през центъра на Сириус-А. Вие ще можете да преминете, ако се акордирате с вибрацията на Слънцето така, че "топлото" да не бъде повече топло. И след деветдесет секунди вие ще излезете през земното слънце. Това се дължи на нашата вътрешна връзка със Сириус. Чрез тази маневра Друнвало и неговият екипаж стигнали до орбиталното поле на Венера, до света, където живеят най-напредналите същества в слънчевата система - народа Хатхор.
След някои приключения в измерението на Венера (пътешествениците се оказали под пороен дъжд от сярна киселина) те се доближили до Земята и спрели на една хармонична, по-висока в сравнение с нашето измерение, та били невидими за нас. Друнвало напуснал тялото на жител на Сириус и се преобразил на светлинно кълбо. За него това приличало на движение на съзнанието, затова му било лесно, преди да влезе в по-груб досег с действителното съзнание на полярността. Той отишъл към четвъртото измерение на Земята и оттам започнал да се извисява към по-висшите нива, като търсел следи от живот. Не открил нищо в четвъртото измерение. Нямало нищо и в петото. Намерил най-сетне извисените учители в десетото, единадесетото и дванадесетото измерение, хармонични на шестото измерение. Той се присъединил към тях и се възползувал от техните знания през един период от 1819 до 1850 година.
През 1850 година Друнвало се родил като жена от племето Таос, в Ню-Мексико. Останал в това тяло на жена цели 40 години и го напуснал съзнателно през 1890 година, като задържал дъха си. Върнал се към шестото измерение и останал там до 1972 година.
На 10 април 1972 година Друнвало влязъл в сегашното си тяло. Всичко станало на един дъх. Духът, който си заминавал, издъхнал и на негово място бил вдъхнат Друнвало. Това станало така, по правилен и законен начин. Преди това двата духа общували в продължение на седем до девет години. Направили са запитване и са получили пълно разрешение да реализират този проект на всички нива.
Друнвало разказва тези истории за себе си не за да докаже, че е нещо специално. Напротив, той иска да ви послужи като пример, който да ви подскаже до каква степен и вие сте нещо специално. Помислете си, например, че вие можете също да бъдете учител от едно по-висше измерение, изпратен тука със специална задача. Намислете си също, че за да можете да изпълните както трябва вашия дълг, вие е трябвало да станете абсолютен човек, тоест да заспите и да забравите всичко, до мига, в който ще оекриете спомена за вашата истинска природа. Вие прекрасно сте изпълнили първата част от задачата си. Сега вече настава време да изпълните втората част.
Друнвало има спомен за своята задача и това именно е разликата между него и нас. Той е тука като катализатор, за да зазвъни звънчето, от което ние имаме нужда, за да се събудим.
« Последна редакция: Ноември 02, 2007, 11:05:03 am от Xpuctoc Muxaul »

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 666
 • In Lies We Trust...
Друнвало Мелхиседек - Змията от Светлина - Отвъд 2012 г.


Едновременно пътепис и проникновено духовно откровение, новата кнога на Друнвало Мелхизедек разказва за един процес, който се наблюдава веднъж на 13 000 години - енергията Кундалини на Майката Земя изпълзява от земното ядро, подобно на змия, и тръгва да си търси нов дом. Някога домът на Земната кундалини бил в Лемурия, след това се преместил в Атлантида и после в Хималаите. Ис всяко преместване се променяло нашето разбиране за духовността и за сърцето. Този път, преодолявайки много трудности, Змията от Светлина се установи в Андите.
В тази книга Друнвало ни разказва за своята 35-годишна работа в служба на Майката Земя. Тръгнете с него по света, защото той следва своите водачи и и огромните си вътрешни познания. Неговите разкази са жива верига от церемонии за изцеление на сърцата, за хармонизиране на енергиите, за корекции на дисбалансите, наследени през вековете - накратко, за по-дълбоко осъзнаване на неделимостта на всичко живо във Вселената.
« Последна редакция: Март 26, 2008, 02:26:53 am от H. »

Неактивен tabasa

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 1
Относно: Книгите на Друнвало Мелхиседек
« Отговор #34 -: Септември 15, 2008, 15:46:40 pm »
Бяха ми препоръчали Д. Мелхиседек преди една две години, но започнах да чета том 1 преди няколко дни  и днес реших да проверя какво има в нета по въпроса.

Първо отидох на сайта на цветето на живота, който доста ме разочарова с дизайна си, но най-вече с едно писмо от Друнвало, в което обяснява как отделилите се обучители били "нелегални" и той оттегля специоалното си разрешение да ползват старите видеокасети....почна да звучи много странно и на доста нисък стил в сравнение с книгата.
след което започна да обяснява, че особен проблем било нелегалните обучители които преподават в един конкретен район на света, което прозвуча като разправия за търговска територия.....???

След това прочетох и информацияата в този форум, за меркаба като капан на светлите сили и ми се иска да науча повече, относно светлите сили, защо слагат капани, филтри, института на Монро и прочие.

Също така бе спомебат сайта на White Rider може ли да дадете web адрес?

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 666
 • In Lies We Trust...
Относно: Книгите на Друнвало Мелхиседек
« Отговор #35 -: Септември 15, 2008, 17:31:25 pm »
След това прочетох и информацияата в този форум, за меркаба като капан на светлите сили и ми се иска да науча повече, относно светлите сили, защо слагат капани, филтри, института на Монро и прочие.

http://www.xnetbg.com/new/forum2/index.php/topic,3493.0.html

Също така бе споменат сайта на White Rider може ли да дадете web адрес?

http://www.shamballa-bg.net/mahatma.html

*

Гледам, че има и нова книга на българския пазар :D

Двунвало: Интервюта и статии 1997-2007

« Последна редакция: Септември 15, 2008, 17:32:24 pm от H. »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27