Автор Тема: Ходжите...  (Прочетена 54196 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен meander

• Не е лесно да си мъж. Много се отказаха...
  • Малко Писал
  • **
  • Публикации: 400
  • Мухата влиза само в отворена уста.
Re:Ходжите...
« Отговор #45 -: Декември 20, 2009, 14:23:03 pm »
Скъпа Лора-Дана.
Цитат
и когато една Душа решила да опита ОБСЕБВАНЕТО ДОЛУ СЕ ОКАЗВА НЕ ТОЛКОВА СИЛНА КАКТО Е ГОРЕ И ТОГАВА ОБСЕБВАНЕТО ИЛИ МАГИЯТА СТРУВАТ ЖИВОТА, НО АКО вЯРАТА В сИЛАТА НА БОЖИЯТА лЮБОВ Е БЕЗРЕЗЕРВНА ТОЗИ ЧОВЕК И СЕ "ПРЕБОРВА" И С ТОВА ИЗПИТАНИЕ- ДАНО СЕГА СЪМ ОБЯСНИЛА ДОБРЕ ТОВА КОЕТО АЗ СЪМ РАЗБРАЛА, КАТО ВИ СПОДЕЛЯМ ТОВА СВОЕ ЗНАНИЕ ИЗОБЩО НЕ Е С ЦЕЛ РЕКЛАМА, НЕ ТОВА ЖЕЛАЯ, А ЖЕЛАЯ ИМЕННО ДА ВИ СПОДЕЛЯ НАУЧЕНОТО- ВАША ВОЛЯ КАК ЩЕ МЕ ПРИЕМЕТЕ
Ако не знаеш то негативните въздействия са грубо нарушение на законите на Вселената,Живота и Майката Земя и те рушат и унищожават живота защото са умишлени(т.е. убиват а убийството е смъртен грях).Това което не ти е ясно че има опитност с негативните енергии но тя е на ниво общуване,защото хората когато общуваме отделяме негативна енергия която е редно ние да вземен по едно парцалче и да почистим. Вече има хора които могат да преработват негативната енергия в позитивна.Топлата вода е отдавна открита и то не от хората,това което учим отдавна е открито от живота а на нас е оставено да го намерим и да го ползваме правилно.И стига сте дърпали Господ за шлифера не става така(не споменавай напразно божието име),Той си има работа и не е нужно да му се пречи, за това имаме морал и отговорност.А твърдението ти че говориш с Бог е невярно,за тебе и другите хора да си приказват с Бог е все едно да хванат с ръка един 20кв далекопровод и да си приказват с него.Твърде ни е голяма разликата в енергийността за да е вярно,а ти ако си стигнала до БОГ то значи и мъжа ти е стигнал и въпроса ми е защо тогава не говориш с мъжа си а говориш с чужд мъж.Не се заяждам с тебе но от опита си като мъж всяко нещо има свой собствен път и следствие а ти се изразяваш в противоречиво т.е. пътя на логиката е нарушен.Жива и здрава. :hi:
« Последна редакция: Декември 20, 2009, 21:06:08 pm от meander »
Мечтите ни помагат да не загубим посоката,а желанията ни помагат да загубим пътя.

Неактивен LORA_DANA

• Четящ
  • *
  • Публикации: 157
« Отговор #46 -: Декември 20, 2009, 20:32:29 pm »
Явно ти имаш проблеми и то не само с жените, като ги смяташ за по-долно качество, но това няма значение какво ,мислиш за мен, но ти явно нямаш представа и от Бог, защото  Той е наш Баща, а кой баща не говори с детето си - независимо от размерите на единия и другия, но ти явно четеш библията като дявола евангилието и затова нямаш представа от нищо извън твоите слаби религиозно- догматични знания- явно инквизиторът от предишния ти живот е все още твърде активенБъди щастлив със знанията си от средновековието -много хора сега мислят и знаят повече.Не мога да ти се сърдя ти просто не познаваш Бог и ми е жал за теб!

Неактивен Blue|_Star

• Пишещ
  • Публикации: 639
« Отговор #47 -: Декември 21, 2009, 13:46:00 pm »
Скъпи момчета не желая моите изказвания да ви скарват защото не това е целта на форума. Аз казах друго - Душата когато е "горе" си прави предварителен план през какви изпитания да премине за да укрепи безрезервната си Вяра, Прошка и Любов( по принцип Душата преминава през различните животи през различни опитности и с това се СЕБЕОПОЗНАВА, А ТАКА И НАУЧАВА КОЕ КАКВО НОСИ),колкото повече е научила Душата толкова и по- сложен урок иска да научи "долу", но често долу е по- трудно, защото тук боли и има куп тежести които "горе не съществуват и когато една Душа решила да опита ОБСЕБВАНЕТО ДОЛУ СЕ ОКАЗВА НЕ ТОЛКОВА СИЛНА КАКТО Е ГОРЕ И ТОГАВА ОБСЕБВАНЕТО ИЛИ МАГИЯТА СТРУВАТ ЖИВОТА, НО АКО вЯРАТА В сИЛАТА НА БОЖИЯТА лЮБОВ Е БЕЗРЕЗЕРВНА ТОЗИ ЧОВЕК И СЕ "ПРЕБОРВА" И С ТОВА ИЗПИТАНИЕ- ДАНО СЕГА СЪМ ОБЯСНИЛА ДОБРЕ ТОВА КОЕТО АЗ СЪМ РАЗБРАЛА, КАТО ВИ СПОДЕЛЯМ ТОВА СВОЕ ЗНАНИЕ ИЗОБЩО НЕ Е С ЦЕЛ РЕКЛАМА, НЕ ТОВА ЖЕЛАЯ, А ЖЕЛАЯ ИМЕННО ДА ВИ СПОДЕЛЯ НАУЧЕНОТО- ВАША ВОЛЯ КАК ЩЕ МЕ ПРИЕМЕТЕ
LORA_DANA,ако смяташ,че човек сам избира да получи урок и се подлага сам на "обсебване"-то тогава сериозно имаш проблем.Не знам към коя секта си,но честно казано изборът си е лично твой!За мен изборът и свободната воля са неприконосновени.А това,че се опитваш да обясниш "нещата" толкова просто-ок,в действителност всичко просто е гениално,но не чак толкова.  ;)Вярата и силата  на божията любов?Да бе,нека някой коли и беси,но да има вяра и да се уповава на божията любов?(Аз тъкмо им се чудех какво им е оправданието,признавам,че това е доста добро,но за мен недостатъчно.)
Аман от псевдоморалисти и измислена вяра,само това ще кажа за хората,дето "вярват",но вършат всякакви зверства,заради вярата,включително и обсебвайки,и манипулирайки други хора,за да им правят добро,а и понеже самите хорица са си избрали това за урок на земята.
П.С.:Колкото до говоренето с Бога,мога да кажа само,че човек,дори да не говори с Бог-има толкова много знаци и навсякъде около нас от него,че,ако ги забелязваме-пак има начин да чуем какво иска да ни каже Бог,но друг в въпросът,че човек обича да слуша предимно самия себе си.И деленето на мъже,жени-за мене всички сме хора,без значение от пола ни.  
« Последна редакция: Декември 21, 2009, 13:50:42 pm от Blue|_Star »
“Истинската съдба на човека е нещо, което обикновените хора не могат да схванат и няма да са в състо

Неактивен fry

• Пишещ
  • Публикации: 547
« Отговор #48 -: Декември 21, 2009, 15:07:08 pm »
http://berkanto.com/predi-da-mu-pishete/    Ето,това са ходжите :---същите шарлатани,като тези които ги дават по телевизията!

Неактивен fishbone

• Доста Писал
  • Публикации: 1 164
« Отговор #49 -: Декември 21, 2009, 15:34:01 pm »
http://berkanto.com/predi-da-mu-pishete/    Ето,това са ходжите :---същите шарлатани,като тези които ги дават по телевизията!
Поне е сладур. Напомня ми как ще изглежда един приятел на старини. :)

Неактивен meander

• Малко Писал
  • **
« Отговор #50 -: Декември 21, 2009, 15:39:07 pm »
 frynji Здравей и браво за попадението.
Цитат
За да зададете въпросите си, достатъчно е да сте съгласни с условията, описани на страничката „Попитай ходжата“ и да преведете авансово сумата за конкретната услуга по сметката на негов секретар, която ще ви дадем при потвърден интерес от ваша страна. След като направите това, трябва да ни изпратите копие от вносната бележка, нареждането за банков превод, разписката от записа или друго в зависимост от начина, по който сте превели парите. Заедно с този документ, ни пратете свои снимки, рожденни дати на вас и засегнатите във въпросите ви хора, както и подробно описание на вашия случай. Колкото по-детайлно опишете случая си, толкова по-обоснован ще бъде отговора на ходжата. Обикновено отговорът пристига след седмица или десет дни на вашия личен мейл. Ако ли пък трябва да ви се прати нещо по пощата, допълнително ще уточним вашия адрес.
Да напрвим разбор-1.Искат ви съгласието(но никаде не се споменава за отговорността им).2.За"Услугата" парите се превежда на някакъв секретар.(иди го найди после)А парите са носител на вашата енергия(парите са носител на универсалните енергии,но за простосмърните(нас)ние "позволено" да знаем само един аспект че е средство да си купим нещо.Тия които са измислили парите са много умни но и много зли(защото са укрили от хората истината за това какво е парата)а истинските знания са си ги запазили за себе си.Всички знаем кой народ е най големия сребролюбец,щото притежавайки парите ни той притежава силата ни. 3.Искат ви снимка(снимката е енергийния ни отпечатък и не се дава).Искат ви име и рожденна дата за да влязат в информационния канал на живота ви,но какво ще правят там вие не знаете защото не присъствате и дали ще затворят канала няма как да знаете(което е опасно за да не стане живота ви кошче за отпадъците на някой друг който също е платил за "услуга").4.Ако имат нужда то "допълнително ще уточнят ваяшия адрес"(за да съберат предмети и ДНК от вас). 5.Доколкото знам хора от един етнос(държава)нямат право да работят с/в други етноси(държави),може само когато етноса (държавата) е със достатъчно високи вибрации т.е. няма опастност да навредят.Всеки етнос може да работи енергийно само в рамките на държавата си,докато държавата им не достигне до необходимите вибрации.Законите на Всемира,Живота и Майката Земя са за всички,и всеки който ги наруши си носи отговорността и последствията.За злодеяния няма прошка и давност.Живи и здрави. :hi:П.П. Относно развалянето на магиите.Правилното е да се развали в дома на потърпевшия,всяко разваляне от разстояние е безотговорност и е опасно. ???
« Последна редакция: Декември 22, 2009, 15:12:40 pm от meander »
Мечтите ни помагат да не загубим посоката,а желанията ни помагат да загубим пътя.

Неактивен fry

• Пишещ
  • Публикации: 547
« Отговор #51 -: Декември 21, 2009, 16:14:08 pm »
Да,но нека не забравяме че има доооооста хора,които вярват в ходжи,врачки и незнам си кави още шарлатани!!!И те не са малко!

Неактивен lokmar

• Четящ
  • *
  • Публикации: 239
« Отговор #52 -: Декември 21, 2009, 20:48:45 pm »
Нека си вярват , докато сам човек не се осъзнае че го манипулират с разни му суеверия и религии никой не може да му помогне. Нали има една такава мъдрост       - Помогни си сам, та и Бог да ти помогне.  ;D   :blum2:

Неактивен LORA_DANA

• Четящ
  • *
« Отговор #53 -: Декември 22, 2009, 14:59:29 pm »
bluq , всъщност ти бъркаш Душа и човек, те не са точно едно и също - човекът е само едно проявление тук и сега на Душата, а що се отнася дали тя сама избира своето прераждане- естествено не , но това е безкрайна темаи сега не е времето. ИЗТОЧНО ПРАВОСЛАВНА СЪМ И ТОЧНО ТАКА СМЯТАМ ЗА МЪЖЕТЕ И ЖЕНИ, ЧЕ СМЕ ДЕЦА НА БОГА.Но знам, че човек има ли ВЯР ТОГАВА НЯМА СТРАШНО ОТ МАГИИ И НЯМА НУЖДА ОТХОДЖА.

Неактивен Blue|_Star

• Пишещ
« Отговор #54 -: Декември 22, 2009, 15:36:55 pm »
bluq , всъщност ти бъркаш Душа и човек, те не са точно едно и също - човекът е само едно проявление тук и сега на Душата, а що се отнася дали тя сама избира своето прераждане- естествено не , но това е безкрайна темаи сега не е времето. ИЗТОЧНО ПРАВОСЛАВНА СЪМ И ТОЧНО ТАКА СМЯТАМ ЗА МЪЖЕТЕ И ЖЕНИ, ЧЕ СМЕ ДЕЦА НА БОГА.Но знам, че човек има ли ВЯР ТОГАВА НЯМА СТРАШНО ОТ МАГИИ И НЯМА НУЖДА ОТХОДЖА.
Не мисля,че човек и Душа са едно и също нещо,но са взаймосвързани.Да,човекът е проявление на Душата,но също така имаме Его,Дух и тяло.Или така наречената триизмерност-Тяло,Дух,Душа(Бог,Син и Светия Дух).А защо смяташ,че Душата сама не избира прераждането си?Нещо ми се струва,че си в противоречие-хем човек сам идва тук на земята,за да научи урока си и да бъде "урочасан"(обсебен),хем не избира сам прераждането си?Та,къде е истината?!
Съгласна съм,че,ако човек има вяра-няма нужда от ходжи и все пак не всеки е запознат с някои неща,още повече,че в някои случаи човек,колкото и вяра да има-не го осъзнава и е уязвим.И щом смяташ,че човек не избира сам някои неща и дефакто няма право на избор-ти сама се отказваш от правото си на избор,защото човек винаги има право на избор,колкото и да е трудно(или така да ни се струва).Точно това е свободната воля.
“Истинската съдба на човека е нещо, което обикновените хора не могат да схванат и няма да са в състо

Неактивен LORA_DANA

• Четящ
  • *
« Отговор #55 -: Декември 22, 2009, 15:55:35 pm »
Всъщност точно това и наблегнах, че Душата горе пожелава даден урок долу(условно е изреченото)- сама , за да изпита своята Вяра, Прошка и Любов, но с нея са и Духовните водачи , както и ангелите на Кармата и разбира се Бог, така че и е сама и не е сама, колкото и странно да звучи, но НЕ ВСЯКА ДУША ИЗБИРА ТОЗИ ПЪТ НА ОБСЕБВАНЕТО - ТОВА Е ЗА НАПРЕДНАЛИ, ДУШИТЕ КАКТО И ХОРАТА СА НА РАЗЛИЧНО ОБУЧЕНИЕ ЕДНИ СА В ПЪРВИ ДРУГИ В 11КЛАС И В ТОВА НЯМА ЛОШО ПРОСТО ВСЯКА ЕДНА ДУША Е ЧАСТ ОТ БОГ И КАТО ТАКАВА ИМА ЖЕЛАНИЕ ЗА РАЗЛИЧЕН УРОК . Но аз се интересувам повече за живота тук и сега защото затова сме си избрали това място и това време, а що се отнася до ходжите- не се знае тези които сега са пострадали от ходжи дали преди не са били ходжи и сега просто си плащат стари грешки. Случващото се в живота ни колкото и да е нелогично сега е нещо което ТРЯБВА да научим. А що се отнася до това , че направеното трябва да се развали- безусловно и си има начини-мога да ви кажа някои ако желаете. например ако намерите нещо полято го обработете с вода в която сте сложили морска сол, малко сяра( от аптека) и урина с тази смес полейте. също ако намерите предмет го поръсете с морска сол и НЕ ПИПАЙТЕ С РЪКА, А СЛЕД СОЛТА ГО ВЗЕМЕТЕ С ФОЛИО И ГО ХВЪРЛЕТЕ ВЪВ ТЕЧАЩА ВОДА.Аз научих това от опитни хора, знам и още- ако желаете мога да споделя, но най- важно е да развържете този кармичен възел като простите на злосторника и така да спрете канала по който магията ви действа.Ако желаете- вярвайте ако не- ваша воля

Неактивен Blue|_Star

• Пишещ
« Отговор #56 -: Декември 22, 2009, 20:17:46 pm »
Всъщност точно това и наблегнах, че Душата горе пожелава даден урок долу(условно е изреченото)- сама , за да изпита своята Вяра, Прошка и Любов, но с нея са и Духовните водачи , както и ангелите на Кармата и разбира се Бог, така че и е сама и не е сама, колкото и странно да звучи, но НЕ ВСЯКА ДУША ИЗБИРА ТОЗИ ПЪТ НА ОБСЕБВАНЕТО - ТОВА Е ЗА НАПРЕДНАЛИ, ДУШИТЕ КАКТО И ХОРАТА СА НА РАЗЛИЧНО ОБУЧЕНИЕ ЕДНИ СА В ПЪРВИ ДРУГИ В 11КЛАС И В ТОВА НЯМА ЛОШО ПРОСТО ВСЯКА ЕДНА ДУША Е ЧАСТ ОТ БОГ И КАТО ТАКАВА ИМА ЖЕЛАНИЕ ЗА РАЗЛИЧЕН УРОК . Но аз се интересувам повече за живота тук и сега защото затова сме си избрали това място и това време, а що се отнася до ходжите- не се знае тези които сега са пострадали от ходжи дали преди не са били ходжи и сега просто си плащат стари грешки. Случващото се в живота ни колкото и да е нелогично сега е нещо което ТРЯБВА да научим. А що се отнася до това , че направеното трябва да се развали- безусловно и си има начини-мога да ви кажа някои ако желаете. например ако намерите нещо полято го обработете с вода в която сте сложили морска сол, малко сяра( от аптека) и урина с тази смес полейте. също ако намерите предмет го поръсете с морска сол и НЕ ПИПАЙТЕ С РЪКА, А СЛЕД СОЛТА ГО ВЗЕМЕТЕ С ФОЛИО И ГО ХВЪРЛЕТЕ ВЪВ ТЕЧАЩА ВОДА.Аз научих това от опитни хора, знам и още- ако желаете мога да споделя, но най- важно е да развържете този кармичен възел като простите на злосторника и така да спрете канала по който магията ви действа.Ако желаете- вярвайте ако не- ваша воля
LORA_DANA,сега се съгласих с теб.Просто понякога думите не могат да изразят точно това,което искаме да кажем и се получава объркване.
Само се чудя защо една душа сама ще пожелае да бъде "обсебена"?Каква е ползата от този урок,щом е чак за напреднали?!Ами,ако случайно се загуби по Пътя...Да,не е сама,дори,когато е сама една Душа(но си мисля,че за всеки един човек това се отнася),колкото и странно да звучи-да,и колкото и малко хора да го осъзнават,или да се замислят върху това,но въпреки това ангелите и т.н.-нямат право да се месят,а само наблюдават,тай че какво става,ако се изгуби душата по пътя?!Наново същия урок или...?!А каква е ролята на духовните водачи?!
П.С.:Това за живота тук и сега-ок,но в крайна сметка според Айнщайн няма минало,настояще и бъдеще,а само сега.

Неактивен meander

• Малко Писал
  • **
« Отговор #57 -: Декември 22, 2009, 21:02:28 pm »
ЛОРА-ДАНА Здравей.Като жена твоята упоритост е похвална,но ако не е упоритост а инат язък ти.
Цитат
Всъщност точно това и наблегнах, че Душата горе пожелава даден урок долу(условно е изреченото)- сама , за да изпита своята Вяра, Прошка и Любов, но с нея са и Духовните водачи , както и ангелите на Кармата и разбира се Бог, така че и е сама и не е сама, колкото и странно да звучи, но НЕ ВСЯКА ДУША ИЗБИРА ТОЗИ ПЪТ НА ОБСЕБВАНЕТО - ТОВА Е ЗА НАПРЕДНАЛИ, ДУШИТЕ КАКТО И ХОРАТА СА НА РАЗЛИЧНО ОБУЧЕНИЕ ЕДНИ СА В ПЪРВИ ДРУГИ В 11КЛАС И В ТОВА НЯМА ЛОШО ПРОСТО ВСЯКА ЕДНА ДУША Е ЧАСТ ОТ БОГ И КАТО ТАКАВА ИМА ЖЕЛАНИЕ ЗА РАЗЛИЧЕН УРОК .
Хайде да направим един разбор и дано стигнем до съгласие или допирни точки.1."Душата пожелава" има приказка "внимавай какво си пожелаваш".Душата може да избере какви знания да развие,а пожелае ,желание, искане и от подобен род са противопоказни за нашето развитие.2."Вяра,Прошка и Любов" не беше ли "Вяра,Надежда и Любов." Налице е упоритост откъм "прошка", дадох ти определение за нея.И душата не се самоизпитва а се самопоставя със деянията си в "неудобни" ситуации поради незнание или поради умисъл.3.Нямаме "духовни" водачи както няма и божи пратеници.Не съм чувал за "Ангели на кармата" защото кармата е лична и не се споделя с други па макар и "Ангели".4.Няма душа "която да избира път на обсебване" при положение когато сме обсебени(от демони или сродни на тях същностти)ние не разполагаме с и не сме стопани на живота си поради обсебването и няма как душата (не зависимо в кой клас)да добие опитност поради невъзможност заради обсебването.За да спреш с това обсебване една информация-всеки е уникален заради това неговата индетификация е уникална,когато е обсебен то това което го е обсебило също има уникална индетификация.Тялото става с две уникални индетификации което блокира всичко.5.Да всяка душа е част от бога но "желание за различен урок" нещо не пасва защото като объркаме конците,казваме че сме получили добър урок ма чак когато се оправим.Не ми се вярва душите нарочно(умишлено) да си търсят белята ,за да покажат умения.Защото нали това е греха,умишлени деяния които водят до негативни последици.Жива и здрава.Надявам се да не съм те нагрубил. :hi:
« Последна редакция: Декември 22, 2009, 23:20:01 pm от meander »

Неактивен LORA_DANA

• Четящ
  • *
« Отговор #58 -: Декември 23, 2009, 13:17:38 pm »
Знанията които аз споделих с вас получих чрез т.нар. ченелинг или контакт, но подобни знания има и в при много езотерици, аз съм сигурна, че има Бог и Той е във възможност да контактува с нас защото ние чрез Духа сме негови творения, знам че има духовни водачи или Учители, както и ангели и архангели, а ти би ли казал откъде имаш своите знания. Моите аз съм споделила с много хора и те са на различно интелектуално и езотерично ниво и всички ги одобряват , но и това няма голямо значение, защото за мен е по-важно когато човек има нужда от помощ и съвет да можеш с това което знаеш и да му помогнеш наистина що се отнася со ината- не го притежавам но обичам да изясня нещата разбира се тези които зная и то със сигурност. Вра, Надежда и Любов са сестрите на София- мъдростта, но Вярата  Прошката и Любовта са пътя по който Душата стига до своята божествена същност, чрез тях се смъква и товара на кармата, а що се отнася до това, че има грехове- спомни си притчата за блудницата и камъка който Исус не хвърлил, защото всеки има грешки, но и всеки може да се покае и Бог му прощава- тук е добре да си припомниш притчата за блудния син

Неактивен meander

• Малко Писал
  • **
« Отговор #59 -: Декември 23, 2009, 14:09:15 pm »
Зравей Лора.Понякога споровете са уморително нещо,но важното е да има полза.1.Знанията са лични,другото е цитиране.2.Жените и децата са невинни поради незнание,но ако направят нещо с умисъл са грешни.3.Жените работят с осъзнатост,а мъжете с опитност.Това е една от разликите между тях.4.Относно знанията постигнати чрез контакт(ченалинг),за такива неща имаме приказка-"Безплатната иформация е клюка" а клюките работа не вършат.5.На Бог някой вменява много неща-пример-"циганите пред черквата просят и почват да те наричат,даже и намират работа на Господ,да ти дава здраве да ти дава пари.А не виждаме че просията е грях.".БОГ не прощава(деянията,греховете винаги са лични и касаят само нас),Бог отсъжда(казва истината)дали стореното от нас е правилно или грешно.Относно контактите те биват два вида-1.Контакти със "сънародници" които са на "небето" и са най близо до нашите вибрации.Щото контакта с Бог ще ни дойде в повече.Жените контактуват с Дева Мария,а като се "запишат" в книгата за енергийна работа контактуват и с нашите "сънародници" при нужда.2.Има и контакт с тия същностти за които се пише тук в форума.Много са безочливи и се бутат навсякаде.Целта им е някой да им свърши някаква "работа",цената научаваме по късно.Ако толкова те вълнува откаде съм толкова информиран,мога да ти кажа само малка част-мъжете работим с опитност и логическо разбиране на нещата(т.е. опростяваме да разберем истината).За да си опазя живота преминах през всички възможни видове начини за помагане (баене ,куршум,ходжи,екстрасенси и прочие)докато най-накрая намерих помощ и опазих живота си.Като мъж общувах със всеки по моя проблем и систематизирах научените от опит знания.Другото си е мой личен живот който не смятам да споделям.А умния човек обръща внимание на предупрежденията,защото предупредения човек е наполовина предпазен.Живи и здрави. :hi:П/.П Имаме една приказка"Не питай старило, а патило."И още нещо важно- внимавайте какви знания споделяте,носите косвена отговорност ако някой злоупотреби с тях.А ако сте учител на някого,отговорността ви е наравно с ученика ви.
« Последна редакция: Декември 23, 2009, 18:00:25 pm от meander »

Сходни теми

Заглавие / Започната от Отговора Последна публикация
37 Отговора
31812 Прегледи
Последна публикация Март 07, 2010, 23:04:37 pm
от viper21
11 Отговора
10978 Прегледи
Последна публикация Януари 01, 2010, 17:06:17 pm
от Max
17 Отговора
19674 Прегледи