Първо за полето.
Може да не съм се изразил много точно, но е близо.
Самото ми био-поле си го представям като клетка - с избирателна пропускливост, извършващо постоянни действия на преподреждане на структурата и грижа за хомеостазата на процесите в себе си.Това са нюансите, които отпращам към него.
Това е вътрешността на яйцето.
Целта е да почувствам, че буквално съм в яйце, в нещо като утроба, в някаква течност(светлина), чиято цел е да ме защитава какво плодът защитава семето вътре в себе си и да подхранва развитието ми така, както месото на плода подхранва семето, за да покълне.
А на черупката на яйцето, на обелката на плода, изписвам "невидимост" и "заплаха". Точно както правят животните в природата - всяко животно, което е от тази същност, го изписва на тялото си(отровните жаби, паяците, змиите и тн), като целта му е да го избягват враговете.
Порвото настроение цели да бъда забелязван по-рядко, да не привличам внимание, да не съм интересен, да не се усеща присъствието ми.Второто настроение е с цел да ме обгърне с някакъв ореол на заплаха и страх - ако случайно любопитството на някого е привлечено от моето присъствие, или ако някой случайно е решил да осъществи контакт с мен, този ореол да се опита да го отклони, като го разубеди и ме представи като негостоприемен слушател.
Примерно, ако някой се е насочил към група хора и мисли да пита някой колко е часа, вниманието му да не се спре на мен.Ако все пак се спре на мен, приближавайки, да се отклони заради негостоприемното ми излъчване и да попита по-близък до мен, но не мен.
Тва е просто пример за онагледяване.А и когато аз имам желание да се свържа с някой, нещата бързо се променят.Хората, с които общувам, ми казват, че лесно общувам, с висок дух и хумор съм, лесно се общува с мен и тн.Но това са само хора, с които съм съгласен да общувам, заради една или друга причина.
Останалите ме описват като ексцентрик, намусен, недружелюбен, невъзпитан, тъп и темеруд.
По този начин се стремя в колкото се може по-голяма степен(
Amrita, забележи, че не казвам максимална степен

, а колкото се може по-голяма) да се изолирам от програмата на обществото.
Защото обществото е биологична маса, която е носител на обществената програма - съдържа я, разпространява я и я поддържа.Био-масата на обществото е ангел-хранител и агент на обществената програма и ТЯ е заразна.Тук бих могъл да спомена за психологията на тълпата и езотеричното обяснение за това явление в психологията, но ще стане много дълго.Също така и за психогенните вируси, зарази и възпаления, за които твърде малко хора четат.
А обществото? Обществото е едно човешко стъпало, съдържател на безчетни колоний микроби, вируси и програми, всички знаем това.То е като забравена на масата манджа.
Възрастните(60+)
Това не е природен закон.Ще говоря просто за едно следствие тук, в нашата страна(и не само), което следствие се дължи на множество природни закони, но самото то по себе си не е природен закон.Тоест правилото ми за 60+ не е статично - то зависи от обществото.
Нашето общество има такива характеристики, че всеки, приближаващ се към тази възраст, се превръща във вампир и бавно върви към своята вампирска завършеност.Това е природният закон, че когато енергията ти намалява, започваш да търсиш енергия по всички начини(несъзнателно).
Също така, характерно за нашето общество е, че 60+ са възпитаници на едно много отровно време и почти 100% от тях са носители на една твърде неприятна обществена програма, както и на психо-патогени, вилняли в миналото, които не правят зараза(защото вече ги няма условията за нея), но са особено зловонни и неприятни.
Също така по-голямата част от 60+ се вписват в графата "глупави, дебили, малоумни", защото в следстиве на природния закон, с намалянето на енергията се намаля и емоционално-интелектуалният им капацитет.А общуване с такива забавя много и понякога връща назад.
Знам - няма начин - всеки е по-ниско от друг и това е шансът му да го "догони", но в разумни граници.Аз общувам с дебили и малоумни, или просто с хора, които все още не са стигнали да кой знае какво, но търсят и
които имат интелектуален капацитет и са възприемчиви за част от моето отношение към нещата.Докато 60+
не са такива,
буквално навсякъде са(прекомерно общуване) и специално нашите
са пътници без бъдеще.Няма смисъл и тази маса само ме забавя.
На други места не е така, също всеки човек е различен, и също така има всякакви типове изключения, светът е голям.Но у нас, в нашите условия, в нашето общество, нещата за 60+ стоят по този начин.
Amrita, аз не следвам учения

Аз съм като извънземен сив - потъвам в много учения, взимам това, което се харесва от егоизма ми и създавам един хибрид от всички взети проби, който да е моят агент

Така че да, много учения казват да се уважават старите - това първо не ми се е харесало, с оглед на адекватността му съотнесена към моята среда на съществуване, и второ - всичко това е хибридизирано в нещо напълно ново.
А за вредното за нас си права.И аз правя тъкмо това - намалявам контакта с вредното толкова, колкото ми е по силите, като при това изграждам пречиствателни станции и имунни системи против вредното толкова, колкото ми е по силите и акъла.
Зе резултатите.
Тук едва ли ще се изкажа обективно, първо защото става дума за мен самия и второ, защото едва ли мога да си дам сметка в достатъчна степен и за всичко.Също така...какво значи резултат...всички неща в природата са в процес и никога в състояние, винаги развиващи се и никога в застой.Но все пак ще опитам...
духовни - успявам да се откъсна от старото и забавящото, защото е време за ново
мисловни - радвам се на автономия
физически - ...тук вече има какво да кажа със сигурност.
Първо, тялото се замърсява много рядко, всъщност едва се замърсява.Потта ми не мирише на нищо, в същото време рядко се случва да се изпотя някъде.Затова не ползвам сапун при къпането и миенето на ръцете, както и шампоани, паста за зъби, дезодоранти и всичко от този тип.
Ползвам контрастен душ - ледено студена вода, изведнъж сменяна с вряла вода - така няколко пъти.
АКО външен замърсител попадне в организма ми, системите се справят с него незабелязано и без проблем.Затова не обръщам особено внимание на това.
Болести, естествено, до сега не е имало.(освен физиологични нередности, свързани с гладуването и манипулациите, но това не са болести)
Дрехите ми не се вмирисват, а по-скоро се измачкват и започват да миришат "на мен".Тогава ги считам за "мръсни"(ако излюча фактора на външните замърсители).Пера ги с контрастен душ - киснат в ледена вода, след това изливам водата
без да ги прецеждам и наливам гореща.Не се повреждат именно, защото не са прецедени от ледената вода, киснат, докато горещата не стане студена, която сменям с ледена.После повтарям още веднъж.
Това киснене отнема цял ден, но съм съгласен да платя тази цена, отколкото да са пропити с химия и да ми вонят на химия (напоследък носът ми наистина става чувствителен и все повече и повече миризми ми стават неприятни, имам особена непоносимост към straight за мъже и миризмата на сапун).
Мисля, че от продуктите на цивилизацията за тялото ползвам само клечките за уши и бръснарското ножче(бръсна се само с вода)

(е, и ножичка за нокти).
Може и да съм наговорил куп глупости на пръв поглед... но в действителност май това са нещата, за които ме питахте