Защото чак сега започна да тече плана за масовизирането на тези неща.
И ако не е тайна, как ще се развие? Какви събития да очакваме? Кажи, в случай, че знаеш плана де!
Доколкото знам, най-късно догодина официално ще обяват съществуването им. Напълно е възможно всичко да стане изневиделица, както събитията през септември 2001. Много ми е интересно, как дейността, намеренията и властовите амбиции на Илюминати ще се същетаят с един официален контакт! Все пак един такъв контакт ще повлияе масово на съзнанието, а от там и на всички области в живота ни.
Според мен ако нещо не се промени/обърка (винаги има от 1 до 0.1% вероятност за това) официалния контакт ще бъде обявен в периода 2010-2012. Ако не стане тогава значи изобщо няма да е скоро. Но цялата пропаганда сочи натам.
Възможните сценарии са няколко. Холограми, чрез Blue Beam Project на религиозна или извънземна вълна (или някаква странна комбинация от двете но не ми се вярва, малко са ми несъвместими на мен). След което масова истерия по темата. Ако избора е религиозен, това ще е проекция на Исус и ще бъде обявен за новия княз на света.
Ако се разиграе извънземния жокер ще са рептилиите (99%). Ще бъдат представени като наши създатели (което си е вярно) и спасители (което си е чиста лъжа

). Ще има постановки в стил "
бащата дойде да се скара на разглезенето си дете, излязло от "правия" път". Има вариант лидерите да разкрият истинските си люспести лица. Ще има много нововъведения на технологично ниво. Глупавия и бездуховен човек няма да си зададе много въпроси при наличието на толкова много нови удобства и мултимедийни и мултидименсиални възможности. Ако има въпроси те ще стихват с времето или на тях ще се отговаря много логично аргументирано и разумността ще блика от всяко рептилоидно действие. С годините мерките за сигурност ще бъдат много затягани, също по много добре аргументиран начин. Цялата конструкция ще се гради на база твърдението, че не можем да се грижим сами за себе си (вярно, но и необходимо). Заслепени от напредъка на тяхната цивилизация, начина на живот и мислене ще бъде радушно приет. Ще има бунтове от хора като нас, но на тях няма да се обръща внимание; отново много аргументирано ще се обяснява чрез медиите защо въстаниците не са прави. В един момент това ще е толкова нормално, че хората сами ще искат тези немирници да бъдат прибрани на топло. "
След като не искат да приемат прогреса, поне нека не му пречат." При което преследването им ще мине от неофициално ниво до многоофициално. Ще има истории и репортажи. Тези у които назряват подобни идеи ще ги крият дълбоко в себе си, защото няма да искат да свършат в новия Аушвиц.
Малко по малко планетата ще бъде до-експлоатирана, хората ще станат студени, преживяванията ще се сведат до сив комунизъм. Нещата за които писах в темата за 2012 г.
Всъщност появавата им винаги е била крайната цел на цялата игра на илюминати. Не е сериозно да бъдат разделяне. Илюмианти са те. Картинката можете да си я нарисувате сами оттук нататък