marhs смяташ ли, че райската змия е била рептил?
Каква е изгодата на рептилийте от олигофрени да ни превърнат в мислещи?
Естествено, че е рептил. И определено ни изполват за техни цели.
Изгодата

ThreeFaces, ами ако си ръководител на предпирятие, какъв служител ще избереш за отговорна работа : с основно образование или с висше.Те са ни усъвършенствали, за да им служим по-добре, за да сме им икономически по-изгодни.
Друг пример, че ни използват : от 20 и повече години се говори, че светът ще става по-добър, компютрите и машините ще подобрят и улеснят живота на хората, които са най-ценното нещо на планетата.Обещава се и преди всички избори от кандидатите.А като дойдат на власт, сякаш се променят коренно, сякаш някой друг ги ръководи.Кой-рептилите естествено.И какво става в действителност.Животът ни става все по-труден, несигурен.Появяват се все нови и нови заплахи-тероризъм, всякакъв вид животински грип, природни бедствия и т.н.Икономически кризи, войни.Удобни начини за въздействие и доброволна принуда. И ние все не можем да се отлепим от дъното.Е това не важи за някои.
Е какви хора са тези, които гледат как други живеят зле и не правят нищо.Ми хора под влиянието на рептили или самите рептили.
Пожизнено, повечето сме длъжници на банките, за да оцелеем и живеем що годе нормално.Икономически роби

Станахме роби и на компютрите-който работи постоянно с тях де.
Още примери ??
Затова книгата на Еленко се чете-защото е казал много истини.
В началото и аз не вярвах на тези истории.Но като се позачетох, главно в този форум, върнах се и назад във времето , и ми просветна.
Сетих се и за фентъзи филма "Бойно поле Земя"-също нагледен пример.Това е и идеята на сценаристите.Е там извънземните оставят хората да се върнат назад в развитието си, трябват им прости копачи на злато.Но пак сме използваните.