Дерзай
emilkos!

След като си имал ентусиазма да експериментираш до първите резултати и след като мотивацията ти се запазва, нямам какво да кажа повече

Все пак имам някои изпитани съвети за препоръчване.
Първо за солта - няма нужда да търсиш калиева сол или да й намаляш количествата.Просто си купи морска сол и яж колкото ти се яде.Проблемът със солта е, че трапезната съдържа почти само натрий, морската сол не е рафинирана(защото трапезната е рафинирана сол, ще рече извлечена) и поради това съдържа в себе си повече от 80 минерални съединения, прости и сложни

Това е като минерална бомба, нещо като ягодата при плодовете.А и е евтина и се намира в големи количества.
Второ, което е по-важно... - ако ентусиазмът е достатъчно направи прочистване на тялото с промивка на червата.Книгата "Дао на прочистването" ще е полезна на всеки за това.
Няма да се спирам тук на ползите от това(ползи е по-друго казано, в действителност тези ползи са необходимости за тялото), всичко е описано в книжката.По себе си мога да кажа, че откакто съм си съставил индивидуална програма за периодични промивки на червата, смятам, че съм постигнал природното състояние на системата.Когато изям дадена храна, изкарвам я от организма не по-късно от 5 часа след консумацията й.ИЗКАРВАМ - обикновения човек в днешно време изкарва консумирана храна след повече от 24 часа, поради парализирана перисталтика и енергиен дефицит за процеса, което води до отравяне на тялото и разход на енергия по очистване на отровите, което като цяло създава перманентен тонусен дефицит.
Мога единствено да съжалявам, че твърде късно навлязох в материята на прочистването.
Вземи книжката, задължителна е първата половина(първата половина е детоксификация, втората - ретоксификация).Един ден само на разхлабващи храни(круши, зеле...).На другия ден никакво ядене едон денонощие(24 часа) и три промивки с по 2-3 литра вода(топла и по възможност минерална) всяка.На третия ден възстановяваш нормалното хранене(суровоядно в случая, там както си знаеш).
Гаранция, че коремната ти обиколка ще спадне с няколко сантиментра, а общото тегло с 4-6 килограма.Сещай се от какво