Миротворец, не мъти водата

Лично аз не говоря за слънцегледане.Да, аз ще пробвам слънцегледане скоро време, тъй като съм близо до излизане от града...и ще опитам да интегрирам слънцегледане, ако след личното ми проучване установя, че е съвместимо.
Но за слънцегледане говори предимно Манек.Инедията е едно от следствията на слънцегледането, а аз говоря за онези неща, за които тя също се явява следствие.Това съм го казвал и в темата за слънцегледането - то не е единственият начин и дори не се знае доколко е от успешните.
Също така, смятам да ти противореча - инедията няма нищо общо с вибрацията на тялото.Всъщност тялото има твърде малко общо, тъй като става дума за неговото препрограмиране чрез съзнанието, съзнателно или не.Развиването на тялото е намесено дотолкова, доколкото трябва да се изчисти от токсините, за да се избистри мисълта.С това на лице, човек има достатъчния контрол да си избира енергоизточниците с малко повече воля.
merulious, поради увеличаването на жизнената енергия в тялото и поради изчистването на съзнанието от глупави предразсъдъци(след изчистването на тялото) телесната температура става напълно управлявана от жизнената енергия - достатъчно енергия=топло, малко жизнена енергия=студено.С достатъчно жизнена енергия човек може да чувства комфортна температура в каквито и да е външни условия.Това е информация от човек, който го е преживял - Вердин в своята книга, която съм качил в блога си на руски за жалост...за сега...
С това отпада
почти целия подслон и
почти цялото облекло, което толкова дуеш като важно.
Но тук въпросът има и още една особеност.Тъй като тялото ще черпи енергия от фините полета, въздуха и светлината, както и от досега си със земята, голяма част от дрехите всъщност ще
започнат да пречат(като обувките например), в това съм сигурен.Можем да попитаме онези, които практикуват босоходство, защо го правят и биха ли го правили постоянно, ако имаше смисъл да си бос върху асвалт.
Само не започвай да ми говориш за защита от нараняване, моля ти се - тъкмо в жизнената енергия е въпроса при източните монаси, когато се въртят на копие, опряно в пъпа им или когато им стоварват чукове в корема...Въпросът също така е в убежденията, като при нестинарките например.
При постигане на инедия и духовен мир, както и премахването на глупави предубеждения като нараняването, човек може да е в състояние на перманентно нестинарство и перманентна "шаолинска" ненаранимост.Стига да се доведе до състояние на контрол върху себе си и да пожелае да си насочи вниманието върху това.
При условие, че за всеки аспект от идеята за независимост има примери и логични обяснения, някои все още имат мисълта, че не може да стане.
Нека отбележа, че това е
Xnetbg - форум за конспирации, мистика и езотерика...
Какво? Струва ли си под това определение да цитирам два-три поуста от тази тема?
Нека онзи, който се готви да си изтъкне поредната глупост - плод на изтъркан предразсъдък - като непреодолима пречка за информацията, която вече всички имаме, да се замисли какво за бога прави в този форум.
Апелирам онези, за които липсата на електричество, обувка с чорап и чадър е твърде сразяваща за мисълта, да дадат малко повече от себе си и ленивото си въображение, за да направят поне опит да предложат възможно решение на онова, което ги терзае.В противен случай мисля, че е по-добре да си занесат терзанията по палене на огън другаде.