Момчета... ние бяхме първите, който влязахме в паметника в катакомбите...
Ние разбихме дупката под вратата.Обаче не сме правили золуми вътре.Вътре беше доста добре.Дори имаше бушони на таблото за ток още в началото на тунела.
Има няколко места от където може да се слезе на долу според мен.Обаче са пълни с камъни...Нямам идея с какво можем да ги махнем.Не съм влизал доста отдавна тука.И междудругото този другия тунел където има КАБЕЛ. това е маркуч за вода даже си има кранче !Вие сте влезли предполагам от входа където има много камъни и има малко място между камъните и тунела, където е изкопана дупката под вратата.Аз имам информация за друг бункер.Намира се, където е топлата вода на плажа от големия водопад там където се събира водата от страни има врата точно където са стълбите дето може да се качиш в морската от плажа до боб слея.Skype mi e sparco_we Ако някой иска да коментираме нещо.Не съм влизал доста от давна за жалост тука.
Намерих клиповете от когато влизахме за първи път.
Там където има една малка врата на стената точно срешу тунела от където се влиза беше супер яко залостена с тел как се изкорахме като я отворихме мислихме,че ще дойде някаква брутална струя вода.

А нагоре по шахтата качвалите ли сте се точно от тази врата?! има шахта като уличните с такива стълбички забити в стената.Аз се качих, но горе беше залостена и беше супер неудобно да я отворим.