Харесвате ми.
АЗ знам някои неща за Доган. Откъде получава парите си, кой отвън го подкрепя и т.н. и т.н.
Това, че имал подкрепа от Турция са си пълни измишльотини...
Ситуацията е съвсем друга. Търсите в грешна посока.
Тези които ме познават лично, ще се вслушат в думите ми защото знаят, че съм запознат с тези работи
;D, те знаят за какво говоря
ще разберат, че не говоря глупости и че източника ми е сигурен...
Еон, харесваш ми

таман се чудех дали да не кажа, че съм PRO-ДОГАН и ще се радвам ако Доган остане, понеже както и казаха от неговата партия, това е политически акт отвън целящ свалянето на Доган. Това е трето лице- трета страна. Това не е работа на ДОган. Просто нямам достатъчно информация за да го докажа, но ето че Еон се намеси.
Нека всички пак се върнем към статията в горният ми пост и ще видите, че от ДПС и от мюфтийството казват, че НЯМА ПРИЗНАЦИ ЗА ЕТНИЧЕСКО НАПРЕЖЕНИЕ и че това е ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕНА СИТУАЦИЯ С ЦЕЛ ПРОВОКИРАНЕТО НА НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКИ ЕКСТРЕМИЗЪМ!
Същата тази провокация тече и срещу циганите в момента и съм в същото време на мнението, че убийството на двете момичета е с цел ДА СЕ ПРОВОКИРА АГРЕСИЯ СРЕЩУ ЦИГАНИТЕ И СЕ СТИГНЕ ПАК ДО ЕТНИЧЕСКА САМОРАЗПРАВА. Дали ще е срещу (")турците(") България или срещу циганите- няма значение.
НЕ СЕ ПОДДАВАЙТЕ НА ПРОВОКАЦИИ! В момента, този провокатор използва естествената слабост на българската политическа култура и световузприемане. В момента в България няма изградени обичаи и практики на потушаване на социалните проблеми посредством демократическите механизми на гражданското общество и правителствена приемственост на социални актьори и техните интереси. Липсата на такава правителствена отзивчивост и вътрешнопартийната олигархия, която дава шанс само на партийните лоялисти да вървят нагоре, а не партийните членове, които са наистина загрижени за социалните проблеми, кара обществото да се радикализира.
Подобна е и картината в исторически план, къдет България е била в моменти на слабост, когато е трябвало да се нагажда към нов начин на политическо взаимоотношение, породено от смяната на политическата конюнктура. Например: 50 годишният период след управлението на хан Тервел до хан Телеригх, където досегът с Византия провокира навлизане на НОВА византийска политическа култура в ханството и предизвиква разделение на политическият елит на pro-и-анти-Византийски. Крайната фаза на този процес е християнизирането на България при княз Борис, като кризата се реализира в избиването на 72-та елитни родове. По-късно, в края на Втората Българска Държава, проблемът на България е бил нагаждането й към феодализма и новият социално-политически светоглед на богомилите.
Сега, проблемът на България е нагаждането й към нов начин на управление; НЕ отгоре надолу, а ОТДОЛУ НАГОРЕ! Сега, за пръв път в БГ история имаме шанс САМИ да управляваме своята държава, посредством отговорно и приемствено правителство и АКТИВНО (както бгнс.net и xnetbg.com, КНСБ, учителите, браншовиците) гражданско общество.
Проблемът в този модерен процес на нагаждане към този нов вид социо-политически процес на нагаждане към новата политическа конюнктура е че българският (БАЛКАНСКИЯТ) начин на мислене е: неактивност (прекомерна търпеливост), реакционност (КНСБ и учителсктие стачни действия,пост фактум), радикалност (КНСБ, учителите, БГНС.NET), корупция на политическият елит, некомпетентност в elite (посредством вътрешнопартийната олигархия (ДПС (монанрхия), БСП, СДС, ДСБ!) недоверчимост между социалните фракции, негативизъм и АВТОСОЦИОДЪРЖАВЕН НИХИЛИЗЪМ. Затова, този process на нагаждане таи в себе си опасността от РАЗПАД НА ДЪРЖАВНАТА ВЛАСТ И ДИСАСОЦИАЦИЯ НА НАРОДА ОТ ИДЕЯТА ЗА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКОТО.
Тези две посоки на разпад в момента, според мен, биват експлоатирани от оногова, който е провокатор и който се явява третото лице, за което говорят от ДПС.
ЗАТОВА: КАЗВАМ ВИ, НЕ СЕ ПОДДАВАЙТЕ НА ПРОВОКАЦИИ. ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ РАЗБЕРЕ И ОТ НАЦИОНАЛИСТИТЕ!
Т О В А Е П Р О В О К А Ц И Я! !