Други са според мен...
Тука Еон само загатва :PPP

)))
Ако трябва да вярваме на Първанката и Сезер, то наистина работата е много сложна, въпреки че има заподозрени:
Не можем да си затворим очите пред това, че и в двете страни има среди, заинтересовани отношенията ни да са в застой и даже да бъдат върнати назад, заяви президентът Георги Първанов след среща с турския си колега Ахмед Сезер.
!src NEWS.BG
http://www.news.bg/article.php?cid=7&pid=0&aid=173903Има и още нещо. Така наречената връзка между Миллет Тракия и Адем Кенан е много съмнителна. В изявление пред Шуменска Заря, Кенан казва, че не е до толкова голяма степен обвързан с дейността на Миллет Тракия, както казват онези "анонимни приближени" към Миллета. Тук ще е нужна повече информация.
Друга теория според един източник е че Кенан е творение на старата ДС. Но какво печели НСС, какви са целите й и интересите й, това не и е ясно.
Аз пак да си го кажа, ако е вярно това, което Сезер казва, то излиза, че тези провокации не са част от някаква турска доктрина за превземане на България.
Така излиза, че : не е Кенан, не е Доган, не е TK (доколко трябва да вярваме?, доколко турската страна би спечелила от кръвопролития в БГ? Дали все пак ще й бъде позволено да навлезе с някакъв род войски в БГ под предлог да опази турското и мюсюлманското малцинство в БГ, както се опитваха да направят в Ирак и мисля че направиха по времето на Босна).
Остават Миллет Тракия и ционистите и изобщо, тези които печелят от етноконфликт на Балканите.