Автор Тема: Конспирацията Холокост  (Прочетена 102837 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен meander

 • Не е лесно да си мъж. Много се отказаха...
 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 401
 • Мухата влиза само в отворена уста.
Re: Конспирацията Холокост
« Отговор #165 -: Август 12, 2018, 13:21:10 pm »
 :D
Цитат
Подозирам, че са един отбор с гласеца. Дотук станаха трима. Да видим още колко ще се "покажат"...

Хм.
Тебе броиш ли се,или само конкуренцията? Щото при мене са повече.Още повече че с гласа бяхте заедно един път поне когато ме призоваваха,ма ти се криеше(шеф), а той беше магарето.
М?

Цитат
Помня ти писаниците, щото съм ги преглеждал поне 10 пъти сичките. И тук и оттатък в жълтия...
От какъв зор ми четеш писаниците 10 пъти, макар че май са повече, хем и да ги гледаш под лупа.
Следиш ли ме, или ми търсиш слабото място, което нямам. щото не го знам.
М?
И докога ще се правиш на маймун.Хем нищо не знаеш, хем си вожд.
Ма това са си мои терзания,нищо лично.
Имам право щом някой се чекне по мене, да си кажа мнението.
А то е -Мне.
Духайте го.
И ако обичаш престани да се чекнеш по мене и да ме имитираш.А и да ме разнасяш като първомайско знаме.
Гледай си твоите приказки и тях разнасяй.
Капиш?
 :hi:
« Последна редакция: Август 12, 2018, 13:26:40 pm от meander »
Мечтите ни помагат да не загубим посоката,а желанията ни помагат да загубим пътя.

Неактивен Noris

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 557
Re: Конспирацията Холокост
« Отговор #166 -: Май 15, 2024, 02:54:22 am »
Понеже стана дума в други теми за този въпрос реших да отворя една тема за него. В нета има много материали но повечето са на английски и затова се нуждаят от превод. Някой от тях са прекалено обширни и се изисква  много време и труд. Затова като попаднах да едни конкретни 66 въпроса и отговора всичките свързани с този проблем реших че са идеални за започване на темата и нейното представяне в резюме. Те са публикувани още преди 10 години от Institute For Historical Review. Засега преведах 12 от тях и моля кажете си мнението дали се интересувате от тази тема и дали има смисъл да превеждам останалите щото ако не друго то поне се хаби време :P


1. Какви доказателства съществуват че Нацистите са избили 6 милиона Евреи?

Никакви. Всичко което имаме са следвоенни показания, най – вече на индивидуални “оцелели”. Тези показания са противоречиви и в много малко от тях се твърди че напрактика оцелелите са били свидетели на обгазяване. Няма никакви документи от този период или твърди доказателства: никакви могили от пепел, никакви крематории способни да обработят милиони трупове, няма и “човешки сапун” нито пък лампиони от човешка кожа, нито пък стойностна демографска статистика потвърждаваща това

2. Какви доказателства съществуват че 6 милиона Евреи НЕ са убити от Нацистите?

Обширни юредически, демографски, аналитични и сравнителни доказателства демонстрират невъзможността за подобна картина. Широко повтаряното “ 6 милиона” е безотговорно преувеличение.


3. Дали Simon Wiesenthal е написал собственоръчно “няма никакви ликвидационни лагери на германска почва”?

Да. Известният “Нациски ловец” написа това в "Звезди и Нашивки" през януари 1993 г. Той също твърди че обгазяване на евреи е имало само в Полша.

4. Ако Dachau е бил в Германия и дори Wiesenthal казва, че  няма екстерминационни лагери, защо много американски ветерани казват че това е бил точно такъв лагер?

След като Съюзниците превземат Dachau много военни и други са заведени до лагера и им е показана сграда набедена да е била “газова камера”. Масмедиите широко но фалшиво продължават да поддържат че Dachau  е бил “газов” лагер.


5. Ами за Auschwitz? Имали някакво доказателство че газови камери са били използвани да убиват хора там?

Не. Auschwitz е превзет от Съветските войници и е бил преоборудван след войната и една стая е била реконструирана да прилича като огромна “газова камера”. След като водещият  американски експерт  по конструиране и дизайн  на газови камери Fred Leuchter изследвал тази и други набедени за газови сгради в Auschwitz той заявил че е “пълен абсурд” да се твърди тези   сгради са били или биха могли да бъдат използвани за екзекуции.6. Ако Auschwitz не е бил “лагер на смъртта” каква е била неговата действителна цел?


Той е бил център за интерниране и част от едромащабен производителен комплекс. Синтетично гориво е било прозивеждано там и интернантите са били използвани като работна ръка.

7. Кой прави първите концентрационни лагери?


През Войната на Бурите (1899-1902) Британците правят това което наричат “концентрационни лагери” в Южна Африка да държат африкански жени и деца. Около 30 000 умират в тези дупки на ада, които са толкова ужасни, колкото германските концетрационни лагери от  Втората световна война.


8. По какво немските концентрационни лагери се различават от американските “релокационни” лагери в които Японо-американци са интернирани през Втората световна война?

Основната съществена разлика  е била , че германците интернират на базата  на съществуваща или подозирана заплаха за сигурността за Германските военни усилия докато администрацията на Рузвелт интернира хора на базата само на раса.

9. Защо германското правителство интернира Евреи в лагерите?


Защото то е смятало Евреите като директна заплаха за националната сигурност (Евреите били представени масово в комунистическите подривни дейности.) Въпреки всичко всички рискове за сигурността – не само Евреите били затрашени от интерниране.


10. Какави враждебни мерки предприема световното Еврейство срещу Германия още през 1933 г.?

През март 1933 г. международната еврейска организация декларира бойкот на немски стоки.


11. Дали евреите по света “декларират война на Германия”?


Да. Вестниците по цял свят показват това. На челна страница в Лондонския  Daily Express (Март 24, 1933), например  е анонсирано: “Юдея обявява война на Германия”.


12. Това преди или след  като историите за лагерите на смъртта започват?


Това става години преди историите за лагерите на смъртта започват през 1941-1942 г.

Вярвате ли в тази статия на Алиен, че не имало Холокост?!

Неактивен Noris

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 557
Re: Отг: Конспирацията Холокост
« Отговор #167 -: Май 15, 2024, 03:28:13 am »
Супер си Alien - продължавай! :) ;) ;D Както си я подкарал преведи и за Stargate-овете - хи-хи-хи :P :P :P

Btw, в момента в conspiracycentral има филм за измамата Холокост - A HoloHoax Analysis (by David Cole, Jewish Truth Seeker).

Закачам и книгата на Norman Finkelstein - The Holocaust Industry. На английски е, който има мерак и интерес към темата :)И това мнение, как ви се вижда ?!

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27