Автор Тема: Конспирацията Холокост  (Прочетена 71966 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Kat

  • Четящ
  • *
  • Публикации: 48
Re: Конспирацията Холокост
« Отговор #135 -: Декември 07, 2013, 02:55:50 am »
Да ви кажа, има бая хора, които си изкривиха душите и заключиха, че холокост не е имало. За мен това е да кажеш на черното бяло.
Въпросът според мен е как е бил използван той за финансови облаги - именно чрез газовите камери и безумно завишаване на цифрите, 6 милиона дрън-дрън.

Ако обиколите антикварните магазини и си вземете една или две автобиографии на евреи, които са били затворени в концлагери и издадени непосредствено след войната, ще видите, че никъде не се споменава за газови камери. Никъде, на нито едно място. Ако купите същите книги, но издадени 10-15 години по-късно ще видите цели нови глави, посветени само на това. Четох и за изследванията на един химик, който се е заел чисто научно с доказването на тази теза. Доколкото разбрах много лесно може да се провери дали едно помещение е било газова камера. При горене на газ по стените се отделя химичен елемент (не си спомням кой точно, сори), който оставя следи перманентно. Въпросният господин е посетил всички газови камери и е заключил, че в тях газ не е горял.

Освен това както много от вас споменаха, те не са единствените жертви на войната - в лагерите е било пълно и с противници на режима, гейове, славяни и т.н. Преди 2 години ходих до един концлагер. На дрехите са им зашивали символ, който е показвал за какво са вътре - жълта звезда за евреи, розов триъгълник за хомосексуалисти, червен триъгълник за противници на режима, имаше поне 10 различни знака. Имаше и списък на хората по националности и брой, които са били там, имаше двама българи, много гадно ми стана. Абе след цялата обиколка ми умря коня за цяла седмица. Имаше и газова камера, която приличаше на селска къща.

Ходих и на лекция на един дядо, който е бил от френската съпротива и също е лежал в лагер. Даже на снимки ни показа халето, в което е спал. За газова камера изобщо не е споменавал, но разказа как докато е бил в лагера са искали да го транспортират за екзекуция, тогава е бил само на 16. Каза, че преди да ги транспортират всичките минавали през медицински преглед, за да видят дали могат да издържат пътя, понеже не ги убивали в самия лагер и не искали някой да им умре по пътя. Лекарите били немец и белгиец. На него нищо му нямало, освен че е бил много слаб. Когато го приели в кабинета с него дошъл един офицер да гледа какво става, белгииският лекар обаче го забаламосвал и го извел от стаята под някакъв претекст. През това време немският лекар му отворил корема и му натъркал апендисита с парцал със спирт и той се подул и почервенял. Когато офицерът се върнал му казали, че му е възпален апендисита и са го отворили, за да оперират, та така го оставили в лагера и оцелял. След войната идвали в къщата му от военните, които са издирвали нацисти, показали му снимка на двамата лекари и го питали дали ги е виждал. Излъгал е, че никога не ги е виждал и каза, че до ден днешен помни перфектно как изглеждат. И на мен пак ми умря коня, цяла седмица бях като буреносен облак.

Резюме - газовите камери според мен не е имало, а холокост - да.

Неактивен outlaws

  • Четящ
  • *
  • Публикации: 1
Re: Конспирацията Холокост
« Отговор #136 -: Януари 02, 2014, 01:43:51 am »
 :diablo:
“Последният сигурен факт свързан с Холокоста е, че е забранено да се съмняваш дали го е имало”
Наум Голдман, многогодишен председател на Световния еврейски конгрес, в своята книга “Еврейският парадокс” пише:
“Без германските компенсации, изплатени през първите 10 години след основаването на Израел, държавата ни не би могла да развие и половината от съществуващата инфраструктура: целият железопътен парк, всички кораби, всички електростанции, голяма част от промишлеността – всичко това имаше германски произход.”До 1992 г. Германия е изплатила на Израел и на различни еврейски организации /само по официална статистика и без да се смятат безплатните масови доставки на различни стоки/ 85,4 милиарда марки.
Парите, вечната еврейска цел. После дошли и другите облаги. Световното съчувствие към “пострадалия народ” /то вече е на изчерпване/, преследванията за проповядване на “антисемитизъм” /докато не се замислихме какво значи думата/ …
Някои от темите, които изследват ревизионистите:
- Броя на евреите в Европа по време на 2 св. война не намалявал, а се увеличавал. Цифрата 6 млн. набъбвала през времето. Самите еврейски организации говорили за 2 милиона чак до края на 50-те години. После станали изведнъж 6 млн.
- По цял свят има газови камери - по затвори и военнопленнически лагери. Имало ги е и още през І св. война в Щатите. Почти всички са служили за обезпаразитяване на затворници. В САЩ са били използвани също и за екзекуции на хора, но са били херметически затворени.
- Газът „Циклон Б“ е с подобно предназначение – срещу инсекти и паразити. Дори не е боен отровен газ. Той е по-подходящ за селското стопанство, отколкото за убиване на хора. Да се избиват хора с “Циклон Б“ е … трудно. Той може да отрови човек, ако е в големи дози. Но ако се използва в такива смъртоносни дози, камерите трябва да са херметизирани, за да не се изтровят и надзирателите. Камерите за обезпаразитяване в концлагерите не са херметизирани за такива количества газ, твърдят ревизионистите, след проучвания.
- Ако Циклон Б се използва в такива дози, че да трови хора, неизбежно остават наслоения по стените на камерата, които могат да се открият и след години. Ревизионистите са изследвали някои концлагери със съответната апаратура и не са открили такива наслоения по стените на камерите. Изводът им е, че в немските концлагери Циклон Б е бил използван за това, за което се използва по предназначение – за обезпаразитяване на лагерниците.
- С тази функция са и крематориумите – епидемии винаги се появяват при много хора на едно място. За да се овладеят по-бързо труповете трябва да се изгарят.
- Известно е едно цялостно изследване за Нюрнбергския процес, проведено от Червения кръст. Ето историята му:
За процеса победителите поръчват проучването на германските лагери на Червения кръст, а целта е цифрата на загиналите да се завиши колкото може повече. Комисия на Червения кръст от над стотина членове от различни държави провежда разследване в лагерите в продължение на няколко месеца. Излизат със следните резултати:
Всички загинали в лагерите са между 250 и 300 хиляди души. От тях евреи са около две трети. Победителите на процеса не остават доволни от резултатите, въпреки неимоверното завишаване на цифрите - и скриват доклада на Червения кръст. Той е публикуван години по късно от историци ревизионисти.

ИЗ “ИЗМАМАТА ХОЛОКОСТ” от Юрген Граф
- При нито една аутопсия на концлагерист не е установено умъртвяване с газ като причина за смъртта.
- В нито един от основните трудове от литературата върху Холокоста не се намира и една единствена скица от нацистка камера, в нито един от тях не се загатва дори как са функционирали тия ужасни машини за убийство. Ако се прочетат десет, двадесет или сто Холокост -„тухли”, ако се прочетат дузини или стотици „спомени на преживели”, никъде не се намира техническо описание на газовите камери!
Диетлиб Фелдерер – швед от австрийски произход (религиозен активист и учител по музика), започва да изучава германските концентрационни лагери, издирвайки сам, в качеството си на „свидетел на Йехова”, съдбата на своите 60 000 убити от нацистите едноверци. В продължение на многогодишното си изследване той установява, че нацистите не са убили 60 000 „свидетели на Йехова”, а точно 203. На терена на „лагерите за унищожение” той прави 30 000 фотографии, подлагайки крематориумите и „газовите камери” на подробно изследване. Фелдерер идва до извода, че „газовите камери” никога не са могли да функционират, че „свидетелските показания” за умъртвяване с газ представляват непрекъснат низ от безумия и, че с приписваното на крематориумите работно натоварване те не биха могли да се справят при никакви обстоятелства, дори не и приблизително. Като наказание за своите проучвания, той се озова зад решетките и бе принудително психиатрично изследван по съветско-комунистически маниер.
Американските газови камери
Французинът Роберт Форисон, професор по литература и текстуална критика, тръгва от убеждението, че всяко сериозно изследване върху проблема за газовите камери трябва да започне с изследване на техниката за умъртвяване с газ и на употребявания за масово убийство инсектицид Циклон-Б - „Исках да науча как в САЩ се извършват екзекуции с газ. Установих, че в почти всички случаи се използва циановодород.”
Екзекуцията с газ е един твърде комплициран процес. Подготовката за екзекуция, самата тя, както и почистването на камерата на смъртта след нейната употреба, траят много часове. Например в затвора в Балтимор – щата Мериленд, целият „ритуал” обхваща ни повече, ни по-малко от 47 етапа, някои от които са твърде сложни.
Не е чудно, че все повече американски щати се отказват от този абсурдно скъп, сложен и опасен начин за екзекуция и го заместват с друг – смъртоносна инжекция.
Циклон-Б и германските дезинфекционни камери
Инсектицидът Циклон-Б се използва и до днес за дезинфекция на силози, кораби и т.н.По време на Втората световна война той намира приложение в много концентрационни лагери, а също и в такива, за които никой историк не би твърдял, че там са съществували газови камери за екзекуция. Изчислено е, че дрехите на около 25 милиона души са били очистени от въшки с Циклон-Б. Това санитарно мероприятие несъмнено е спасило стотици хиляди от петнистия тиф, между които не малко концлагеристи-евреи.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27