Автор Тема: Конспирацията Холокост  (Прочетена 76665 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Kat

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 48
Re: Конспирацията Холокост
« Отговор #135 -: Декември 07, 2013, 02:55:50 am »
Да ви кажа, има бая хора, които си изкривиха душите и заключиха, че холокост не е имало. За мен това е да кажеш на черното бяло.
Въпросът според мен е как е бил използван той за финансови облаги - именно чрез газовите камери и безумно завишаване на цифрите, 6 милиона дрън-дрън.

Ако обиколите антикварните магазини и си вземете една или две автобиографии на евреи, които са били затворени в концлагери и издадени непосредствено след войната, ще видите, че никъде не се споменава за газови камери. Никъде, на нито едно място. Ако купите същите книги, но издадени 10-15 години по-късно ще видите цели нови глави, посветени само на това. Четох и за изследванията на един химик, който се е заел чисто научно с доказването на тази теза. Доколкото разбрах много лесно може да се провери дали едно помещение е било газова камера. При горене на газ по стените се отделя химичен елемент (не си спомням кой точно, сори), който оставя следи перманентно. Въпросният господин е посетил всички газови камери и е заключил, че в тях газ не е горял.

Освен това както много от вас споменаха, те не са единствените жертви на войната - в лагерите е било пълно и с противници на режима, гейове, славяни и т.н. Преди 2 години ходих до един концлагер. На дрехите са им зашивали символ, който е показвал за какво са вътре - жълта звезда за евреи, розов триъгълник за хомосексуалисти, червен триъгълник за противници на режима, имаше поне 10 различни знака. Имаше и списък на хората по националности и брой, които са били там, имаше двама българи, много гадно ми стана. Абе след цялата обиколка ми умря коня за цяла седмица. Имаше и газова камера, която приличаше на селска къща.

Ходих и на лекция на един дядо, който е бил от френската съпротива и също е лежал в лагер. Даже на снимки ни показа халето, в което е спал. За газова камера изобщо не е споменавал, но разказа как докато е бил в лагера са искали да го транспортират за екзекуция, тогава е бил само на 16. Каза, че преди да ги транспортират всичките минавали през медицински преглед, за да видят дали могат да издържат пътя, понеже не ги убивали в самия лагер и не искали някой да им умре по пътя. Лекарите били немец и белгиец. На него нищо му нямало, освен че е бил много слаб. Когато го приели в кабинета с него дошъл един офицер да гледа какво става, белгииският лекар обаче го забаламосвал и го извел от стаята под някакъв претекст. През това време немският лекар му отворил корема и му натъркал апендисита с парцал със спирт и той се подул и почервенял. Когато офицерът се върнал му казали, че му е възпален апендисита и са го отворили, за да оперират, та така го оставили в лагера и оцелял. След войната идвали в къщата му от военните, които са издирвали нацисти, показали му снимка на двамата лекари и го питали дали ги е виждал. Излъгал е, че никога не ги е виждал и каза, че до ден днешен помни перфектно как изглеждат. И на мен пак ми умря коня, цяла седмица бях като буреносен облак.

Резюме - газовите камери според мен не е имало, а холокост - да.

Неактивен outlaws

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 1
Re: Конспирацията Холокост
« Отговор #136 -: Януари 02, 2014, 01:43:51 am »
 :diablo:
“Последният сигурен факт свързан с Холокоста е, че е забранено да се съмняваш дали го е имало”
Наум Голдман, многогодишен председател на Световния еврейски конгрес, в своята книга “Еврейският парадокс” пише:
“Без германските компенсации, изплатени през първите 10 години след основаването на Израел, държавата ни не би могла да развие и половината от съществуващата инфраструктура: целият железопътен парк, всички кораби, всички електростанции, голяма част от промишлеността – всичко това имаше германски произход.”До 1992 г. Германия е изплатила на Израел и на различни еврейски организации /само по официална статистика и без да се смятат безплатните масови доставки на различни стоки/ 85,4 милиарда марки.
Парите, вечната еврейска цел. После дошли и другите облаги. Световното съчувствие към “пострадалия народ” /то вече е на изчерпване/, преследванията за проповядване на “антисемитизъм” /докато не се замислихме какво значи думата/ …
Някои от темите, които изследват ревизионистите:
- Броя на евреите в Европа по време на 2 св. война не намалявал, а се увеличавал. Цифрата 6 млн. набъбвала през времето. Самите еврейски организации говорили за 2 милиона чак до края на 50-те години. После станали изведнъж 6 млн.
- По цял свят има газови камери - по затвори и военнопленнически лагери. Имало ги е и още през І св. война в Щатите. Почти всички са служили за обезпаразитяване на затворници. В САЩ са били използвани също и за екзекуции на хора, но са били херметически затворени.
- Газът „Циклон Б“ е с подобно предназначение – срещу инсекти и паразити. Дори не е боен отровен газ. Той е по-подходящ за селското стопанство, отколкото за убиване на хора. Да се избиват хора с “Циклон Б“ е … трудно. Той може да отрови човек, ако е в големи дози. Но ако се използва в такива смъртоносни дози, камерите трябва да са херметизирани, за да не се изтровят и надзирателите. Камерите за обезпаразитяване в концлагерите не са херметизирани за такива количества газ, твърдят ревизионистите, след проучвания.
- Ако Циклон Б се използва в такива дози, че да трови хора, неизбежно остават наслоения по стените на камерата, които могат да се открият и след години. Ревизионистите са изследвали някои концлагери със съответната апаратура и не са открили такива наслоения по стените на камерите. Изводът им е, че в немските концлагери Циклон Б е бил използван за това, за което се използва по предназначение – за обезпаразитяване на лагерниците.
- С тази функция са и крематориумите – епидемии винаги се появяват при много хора на едно място. За да се овладеят по-бързо труповете трябва да се изгарят.
- Известно е едно цялостно изследване за Нюрнбергския процес, проведено от Червения кръст. Ето историята му:
За процеса победителите поръчват проучването на германските лагери на Червения кръст, а целта е цифрата на загиналите да се завиши колкото може повече. Комисия на Червения кръст от над стотина членове от различни държави провежда разследване в лагерите в продължение на няколко месеца. Излизат със следните резултати:
Всички загинали в лагерите са между 250 и 300 хиляди души. От тях евреи са около две трети. Победителите на процеса не остават доволни от резултатите, въпреки неимоверното завишаване на цифрите - и скриват доклада на Червения кръст. Той е публикуван години по късно от историци ревизионисти.

ИЗ “ИЗМАМАТА ХОЛОКОСТ” от Юрген Граф
- При нито една аутопсия на концлагерист не е установено умъртвяване с газ като причина за смъртта.
- В нито един от основните трудове от литературата върху Холокоста не се намира и една единствена скица от нацистка камера, в нито един от тях не се загатва дори как са функционирали тия ужасни машини за убийство. Ако се прочетат десет, двадесет или сто Холокост -„тухли”, ако се прочетат дузини или стотици „спомени на преживели”, никъде не се намира техническо описание на газовите камери!
Диетлиб Фелдерер – швед от австрийски произход (религиозен активист и учител по музика), започва да изучава германските концентрационни лагери, издирвайки сам, в качеството си на „свидетел на Йехова”, съдбата на своите 60 000 убити от нацистите едноверци. В продължение на многогодишното си изследване той установява, че нацистите не са убили 60 000 „свидетели на Йехова”, а точно 203. На терена на „лагерите за унищожение” той прави 30 000 фотографии, подлагайки крематориумите и „газовите камери” на подробно изследване. Фелдерер идва до извода, че „газовите камери” никога не са могли да функционират, че „свидетелските показания” за умъртвяване с газ представляват непрекъснат низ от безумия и, че с приписваното на крематориумите работно натоварване те не биха могли да се справят при никакви обстоятелства, дори не и приблизително. Като наказание за своите проучвания, той се озова зад решетките и бе принудително психиатрично изследван по съветско-комунистически маниер.
Американските газови камери
Французинът Роберт Форисон, професор по литература и текстуална критика, тръгва от убеждението, че всяко сериозно изследване върху проблема за газовите камери трябва да започне с изследване на техниката за умъртвяване с газ и на употребявания за масово убийство инсектицид Циклон-Б - „Исках да науча как в САЩ се извършват екзекуции с газ. Установих, че в почти всички случаи се използва циановодород.”
Екзекуцията с газ е един твърде комплициран процес. Подготовката за екзекуция, самата тя, както и почистването на камерата на смъртта след нейната употреба, траят много часове. Например в затвора в Балтимор – щата Мериленд, целият „ритуал” обхваща ни повече, ни по-малко от 47 етапа, някои от които са твърде сложни.
Не е чудно, че все повече американски щати се отказват от този абсурдно скъп, сложен и опасен начин за екзекуция и го заместват с друг – смъртоносна инжекция.
Циклон-Б и германските дезинфекционни камери
Инсектицидът Циклон-Б се използва и до днес за дезинфекция на силози, кораби и т.н.По време на Втората световна война той намира приложение в много концентрационни лагери, а също и в такива, за които никой историк не би твърдял, че там са съществували газови камери за екзекуция. Изчислено е, че дрехите на около 25 милиона души са били очистени от въшки с Циклон-Б. Това санитарно мероприятие несъмнено е спасило стотици хиляди от петнистия тиф, между които не малко концлагеристи-евреи.

Неактивен paci1

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 80
Re: Конспирацията Холокост
« Отговор #137 -: Юли 25, 2018, 11:27:05 am »
Тук има нови неща по темата:
http://paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.com/

Извадка от текста:
Цитат
   
Във вселената има много същества като “Йехова”. За щастие, магнитните защити на планетата са непреодолима бариера за тях. Но магическият обред на Мойсей отворил вратата и разчистил пътя, по който “Йехова” успял да проникне до Земята.
В окултната история на човечеството събитието може да се разглежда като върховно, но, за съжаление, вредно. В подкрепа на това твърдение е необходимо да се направят някои обяснения за произхода на планетата Земя.
Без да се страхуваме от саркастични възражения, можем да кажем, че планетата Земя е човешко същество - не някакъв негов еквивалент, а именно човек във всеки смисъл на тази дума. Херметическата философия поддърлжа истинноетта на прераждането, но също твърди, че то се извършва само с някои хора, които притежават или са развили в себе си определени качества и характеристики извьн физическото тяло, способни да противостоят на смъртта. Терминът "хора" се отнася до човешки същества, макар да е вьзможно те да проявяват някои физически белези, отличаващи ги от земния човек. За прераждането херметизмът учи, че когато херметик от висока класа постигне способността да се превъплъщава съзнателно - да сменя физическото си тяло, като запазва индивидуалността си и до известна степен паметта си, - със следващите реинкарнации неговата духовна сила постепенно нараства. При всяко прераждане укрепва субстанцията на божествената искра. По този начин настъпва моментът, когато човешкото тяло, в познатите форми и размери, не е способно повече да поддържа такава огромна и мощна субстанция. Ето защо този дух или свръхразвита субстанция започва да търси подходящо физическо тяло за колосалната си енергия. Така той се "преражда” в тялото на някоя нова или млада планета и продължава развитието си там по начини и при условия, които за нас е трудно да разберем. Ето как едно изключително развито човешко същество е завзело тялото на планетата Земя и и го е превърнало в свое тяло с най-съвършената форма във Вселената - кълбото.
Това кьлбо е съставено от същите основни материали, както и човешкото тяло, които - накратко казано - са материалите на вселената. Кълбото диша, движи се, мисли и чувства. То има кръвоносна, храносмилателна, размножителна и дихателна система. Неговата кръв е петролът, а храната му - растенията, животните и минералите. Полово е хермафродит, с мъжки и женски полукълба. То диша чрез растителния свят, а етерична или магнитна храна получава чрез своите приемащи и предаващи антени, които са видът “хомо сапиенс”   
« Последна редакция: Юли 25, 2018, 11:35:51 am от paci1 »

Неактивен Noris

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 51
Re: Конспирацията Холокост
« Отговор #138 -: Юли 25, 2018, 14:59:17 pm »
paci1, не знам защо си губиш времето и енергията с подобни глупости на поредния блогър!

И холокоста се е случил реално!

Достатъчно е да прочетеш по диаганол  какво е писал и веднага се набива на око нередността му, непознаването на писанията, и зависимостта от това за което пише.Което е сигнал, че нещо не е наред с него и зависимостта му го кара    от неразбиранне на тези сили да стане зависим от тях. Нещо, като сънното и досадно състояние на мила  в аа, затрупала с клипове на английски вътрешните си проблеми на обсебване и се опитва да въвлече и други в тях, чрез Христос.
Това не е посвещение ,а заробване на други "духове", въвличайки ги енергийно в техния сатанински свят.
Хората искат да бъдат свободни в този си живот и свят и се наслаждават на творението, а не да ходят по други планети, насилствено инкарнирани за да ги оправят.
Тези от параатма - не са преродени човешки същества, а обсебили човешки такива. И този блогър говори от "обсебени такива", а не от собствен опит. 

цитат от текста на блогъра :

Цитат
Тук е подходящо да разкрием тайната на Исус Христос и причините за нравствените страдания на човечеството, според ученията на "Братството на Маите”. Тази нравствена тайна се крие в "преклонението пред златнця телец" - с други думи, в преклонението на човека пред бога на парите. В чест на този бог, човек трябва или да се откаже от духовните си заложби, или да ги принесе в жертва, за да оцелее.

Можеш ли да коментираш братството на маите?
Неактивен paci1

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 80
Re: Конспирацията Холокост
« Отговор #139 -: Юли 25, 2018, 22:59:36 pm »
Гал, блогъра публикува преводи от чужди сайтове, даже и на психясалото от АА е публикувал неща.
Твоите многокраки приятелчета имат ли пръстче при византийците/данайците тия дни? :writer:
Или Господ ги наказва за нещо? :flag_of_truce:


Неактивен paci1

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 80
Re: Конспирацията Гърция.
« Отговор #140 -: Юли 26, 2018, 11:35:42 am »
Връзка към едно видео, правено с дрон, с препоръка да се гледа внимателно.
/>
На пръв поглед нищо необичайно. Град, пострадал от пожар.
Обаче има уловка! Истината е в детайлите. По-наблюдателните ще се сетят.
И да не се мъчите(някои), давам жокер.
Огънят е "действал" ИЗБИРАТЕЛНО....
В едно друго видео,  упорито тиражирано в медиите се виждат овъглени автомобили, паркирани от двете страни на улицата. На метър от автомобилите(и до някои от изгорелите къщи) се виждат дървета и храсти непокътнати от огъня. Температурата е била толкова голяма, че алуминиевите джанти на колите са във вид на локвички.
Справка: алуминият се топи при 660 градуса по целзий (това е за дребни парченца,а за парчета с  големина на джанта е необходима температура около 1000 градуса.)
Какъв е тоя огън, че да разтопи джантите!? И как дървета и храсти в близост са НЕПОКЪТНАТИ?
Българка, живееща там споделя: "Хората бягаха панически и викаха: Гориме! Гориме!
Баси, тя що не е викала и бягала с тях, а е гледала отстрани? Да не би да е супергърл?
Ще завърша с цитат по спомен от един съфорумник: Жените ни казаха, че земята ще гори под краката им.
И друг: Небето слиза бързичко. Приятно прекарване на скарата!
Кой както иска, така да си го тълкува....
 :hi:

П.п. Според мен, това беше последно предупреждение към някои.
На следващият ден,( тоест днес) Тръмп "клекна" пред Брюксел. И омекна. :lol:
Съвпадение?


« Последна редакция: Юли 26, 2018, 11:54:03 am от paci1 »

Неактивен dhdido

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 30
Re: Конспирацията Холокост
« Отговор #141 -: Юли 26, 2018, 14:01:41 pm »
Паци, погледни миналогодишните пожари в Калифорния и ще забележиш Същия модел.

Неактивен meander

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 379
 • Мухата влиза само в отворена уста.
Re: Конспирацията Холокост
« Отговор #142 -: Юли 26, 2018, 21:57:24 pm »
 :D
Цитат
Паци, погледни миналогодишните пожари в Калифорния и ще забележиш Същия модел.
Така е.
Лани един американец пусна видео на пожара около дома си.И като въртеше камерата в близък кадър попадна едно средно дърво което гореше.Само че гореше наобратно,отвътре навън.
Което за мене значи че причината за пожара е енергиен/самоизгаряне.
Събориха двете кули близнаци,но енергийните им тела стоят и са заземени.Оттогава новия им ред хептен фана къра.
Двете кули според мен играят роля на проводник между енергийното и материалното.
А правителството в сянка е в астрала,тука в материалното са куклите/кулите.
Предполагам че ще има проблем със сгради чиято геометрия и предназначение влиза в конфликт със енергетиката на земята.Още повече ако обитателите не ги бива.Има такива паднали.
Същото важи и за телата.Енергетиката на земята се повишава,но колкото е по финна една енергия е по плътна.А тялото задължително трябва да я пропуска без проблем,ако не може ще падат като гнили круши по улиците.
Причината за автокатастрофите е енергийна.Така че скоро ще намалее броя на каращи коли.
Промяната на енергетиката засяга всичко и като вземат да падат и самолети беше.
Мултикултурата още повече утежнява нещата.И там където е миш-маш ще е най-зле,също влияе и родното право.
А преди време "страшния съд"навлезе в енергийното.Правосъдието тука в материалното не е истинското.В енергийното е.Тука сме го въвели за да се предпазят които могат.Реално престъпленията/енергийните конфликти рефлектират на енергетиката ни,но в енергийното.Вече няма да има развъплатени дето бягат от енергийното заради последствията от деянията им и морят тези в материални тела.
Присъдата за тези които предават България е въже в материалното,и чупене на врата пак в материалното но е енергийна причината.Мина информация за някои които са умрали поради счупване на врата.
От енергийното правосъдие бягане няма,и бодигардове не помагат нито "наши съдии"
А бягане от Земята няма,за някои ще се отвори под краката им и заминават в бездънното женско.И бяхя.
Тъй че. :unknown:
Ще поживеем и ще видим.
 :hi:
Мечтите ни помагат да не загубим посоката,а желанията ни помагат да загубим пътя.

Неактивен meander

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 379
 • Мухата влиза само в отворена уста.
Re: Конспирацията Холокост
« Отговор #143 -: Юли 27, 2018, 11:54:40 am »
 :D
Ти да видиш.
https://bultimes.com/%D0%9F%D0%BE-%D0%93%D1%8A%D1%80%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%B5-%D0%BD%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD-%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%B8%D0%B5%D0%BD-%D1%83%D0%B4%D0%B0%D1%80-%D0%BE/
Щом се появиха съмнения и изкараха тежката артилерия учените.
Ми ако това енергийно "оръжие" не ги пали отгоре а отдолу какво праим?
Отдавна споделих съмненията си че с тези химтрейли си го начукват два ката.Щото ми се струва че един от "ефектите" му е да замени това със което бяха обвили земята(енерг. щит) и бяха я изолирали и си го рабиха сами с енергийния удар който уцели перник.Оттогава небето е отворено.А тея химии сега са между небето и земята и пречат на комуникацията между нея и него.Съответно ще  усилят енергетиката си, за да възстановят комуникацията си.В следствие небето(дух) слиза,а земята женското грейва.И някъде почва да гори.Ма отдолу.Отгоре ще е друго.Щото женското гори а мъжкото(дух) е държи формата,и ако някоя форма влезе в конфликт с духа се разпадз/разгражда.Без значение дали е материална или енергийна.
На мен така ми се струва.Ма колкото и теории да изкарат всичко ще се приведе по реда и правилата на живота на Земята.А те са по строги от вселенските.
И цирик на корем.
 :hi:
« Последна редакция: Юли 27, 2018, 12:08:22 pm от meander »
Мечтите ни помагат да не загубим посоката,а желанията ни помагат да загубим пътя.

Неактивен paci1

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 80
Re: Конспирацията Холокост
« Отговор #144 -: Юли 27, 2018, 12:42:13 pm »
Айде и аз да си кажа мнението за учените. :D
Бря! Тия са големи артисти от bulgariantimes! Веднага "намериха" обяснение на случката. А и май фърлят по едно око  какво си бъбрим тук. Чудя се кого защитават, пък уж българи се пишат. Или толкова им е акъла.
Доколкото съм наясно, на място с негативна енергетика/ енергийна яма,(или "човек" замърсен с негатив) се сформира зона от ниско "Духовно" налягане(Съществуват подобни атмосферни процеси като ниско атмосферно налягане), като резултатът е засмукване/слизане/привличане на Дух в съответната негативна зона. Или каквото повикало - такова се обадило, дето викат бабите ни. Това е вариант "отгоре".
Сещам се и за друг вариант, с обратен знак(отдолу):
Където Любовта се срещне с омразата/негатива, последната гори  и се разтапя в отговор.
Кулминацията е довечера.
Само се чудя тая кървава луна довечера, "отваря" ли събитията, или ги "затваря"?
Щото ако ги отваря.....Неактивен paci1

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 80
Re: Конспирацията Холокост
« Отговор #145 -: Юли 27, 2018, 21:06:19 pm »
Сетих се нещо, което четох преди време. Че луната е зачистена и "прибрана" в сферата  на Земята.
С други думи, луната вече не ни влияе по начина, по който го е правила преди, като двупосочен своеобразен портал за навлизане на тежки енергии, и в момента "работи" единствено в качеството си на ИЗХОД.
Това автоматично означава, че оттогава насам, всички лунни "затъмнения" реално нямат влияние върху Земята и хората.
Защо тогава толкова упорито се тиражира негативният ефект от престоящото(тази вечер)затъмнение?
Дали чрез създаване на масова психоза(колективизация)не се цели отваряне на портал, създаден от "колективното съзнание" на хората, повярвали в "предсказанията" на "видни" наши и чужди астролози? Или каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи.

Неактивен paci1

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 80
Re: Конспирацията Холокост
« Отговор #146 -: Юли 31, 2018, 14:13:07 pm »
От доста време се чудя защо тук постоянно има около 50-60 човека, дето четат, пък никой не пише.
Много странно...
Подобни форуми си имат собствен Живот/егрегор, и се подържат от участниците в него.
Сещам се за приказките за двата коловоза, които се разделят все повече и повече. Толкоз.
Гърците "откриха" виновниците за пожарите, само дето не знаели какви обвинения да им повдигнат...
Няма такъв цирк!
Ципрас пое политическа отговорност за пожарите, въпреки че виновниците са задържани. Решил е да го яде заради тях ли?
Не ми трябва да ходя на цирк. Пускам си новините в 8 и забавлението започва!
50-60 папкат, но само с папкане не става.
Трябва и акъл! Само да вземаш без да даваш си е чиста форма паразитизъм.
 :blush:


 
« Последна редакция: Юли 31, 2018, 14:38:18 pm от paci1 »

Неактивен paci1

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 80
Re: Конспирацията Холокост
« Отговор #147 -: Юли 31, 2018, 14:47:24 pm »
Калифорния, Гърция, Швеция...
Ето и от Португалия:
/>Събитията показват КОЙ живее на тези територии.
Джантите са разтопени, дърветата - целокупни.
 :---
« Последна редакция: Юли 31, 2018, 14:51:22 pm от paci1 »

Неактивен dhdido

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 30
Re: Конспирацията Холокост
« Отговор #148 -: Юли 31, 2018, 15:33:42 pm »
От доста време се чудя защо тук постоянно има около 50-60 човека, дето четат, пък никой не пише.
Много странно...

Всъщност въобще не е странно.
Хората са залети от информация. До такава степен, че някои се питат "Какво се случва с човечеството?"
Хората не могат/не искат да пречупят тази информация през "собствения си филтър"/през Себе си. Само така може да се получи нещо ново, което те да споделят.
От друга страна огромната част от хората се чувстват непълноценни, те си мислят че тяхната гледна точка няма стойност.
Те самите смятат че нямат стойност сами за себе си. И са обладани от страх да покажат себе си. Нали някой (дали "старите" потребители или модератора/администратора) ще ги скастри колко са назад и какви глупости/спам пишат, което ще подсили чувството им за малоценност. По принцип това става във форумите.
Затова тук (а и не само тук) почти никой не пише...

Съвсем друг е въпроса, че съществуват хора, които Наистина нямат никаква стойност, защото просто са членове на социума. Те се самоопределят с него и изразяват неговите идеи, което обезсмисля изцяло техния личен опит дори когато има такъв.  Те се оставят информацията да ги залее и просто я репликират, повтарят я дословно. Такива цитатници е по-добре наистина да не пишат. С copy/paste без лично мнение не може да се осъществи свързване, камо ли диалог...
« Последна редакция: Юли 31, 2018, 15:39:15 pm от dhdido »

Неактивен Noris

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 51
Re: Конспирацията Холокост
« Отговор #149 -: Август 01, 2018, 10:37:22 am »
paci 1
Цитат
Гърците "откриха" виновниците за пожарите, само дето не знаели какви обвинения да им повдигнат...
Няма такъв цирк!
Ципрас пое политическа отговорност за пожарите, въпреки че виновниците са задържани. Решил е да го яде заради тях ли?
Не ми трябва да ходя на цирк. Пускам си новините в 8 и забавлението започва!
50-60 папкат, но само с папкане не става.
Трябва и акъл! Само да вземаш без да даваш си е чиста форма паразитизъм.

А, не си ли чувал, че тези райони са с  богати залежи на злато, диаманти...сребро, и това е причината да бъдат подпалени, изселени и освободени тези райони от местното население.
Плащаш на един обикновен луд, да подпали  определени райони в жегата и нямаш нужда от харп технологии, толкова е просто.Ципрас са го информирали за тези неща.
Не ги знам данайци, византийци или почитатели на Зевс и Дева Мария са?  - Но, сегашните гърци почитат много, повече "девата" от Христос и се кръстят в нея заедно с  лъжите си , но щом успяха  и 7,7 милиона от ЕС да измъкнат не са толкова тъпи.
 А, и що ли закриха академиите им и празните им философии на времето, за безсмъртието на душата, като всичко е смъртно?
 

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27