Нищо, не видях от това, което написах да зацепиш.
Така че спирам с темата Гърция. А да си чувал за гръмнати и разцепено дърво как гори, дето има под него злато - ускорението на изгарянето ? В момента говоря за случая Гърция и не отричам намесата в други държави на пожари , предизвикани от Хаарп. Така, че за Гърия имам конкретно мнение.
А, че ти се успокояваш с безсмъртие и търсиш разбиране от смъртните си е твой проблем. Търси го

Видяла съм достатъчно паяци и джинове, дето се представят за цялата ти рода, но не не съм наивница като теб да им се вържа.Видяла съм много повече , отколкото можеш да си представиш по тези въпроси, за които постоянно питаш.
Сигурно и Холокоста ще отречеш, че не е имало Аушвиц, Дахау, Освиенц, ако е такова мнението ти по-добре се оттегли за да не заблуждаваш, и в тази тема, останалите.Или се разходи до документалните центрове в тези райони, където са изписани цифрите на жертвите от Холокоста и ще разбереш че нещата не са като в хоремага, на майтап. А всичко се е случило. Имам дори познати, чиито близки са работили там и са били преки свидетели на събитията и жертвите на холокоста.
Така , че няма смисъл да споря с теб по тези въпроси, след като нямаш преки доказателства за събитията случили се в това време и хора свързани с тях.